Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17

Post »

Marysiu miłej podróży :wink: Jak ja lubię podróżować i poznawać ludzi ;:173 Życzę Ci pięknych nowych znajomości ;:196
Niech Ci podróż letką będzie ;:108
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

;:196 Marysiu szczęśliwej podróży ;:108
Piękny ogród ;:333 ;:333 ;:333 moje klimaty :D
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Marysiu, świetny sprzęt wybrałaś, no to klęski urodzaju życzę i wspaniałego odpoczynku przed godziną "0", jak wrócisz to dopiero się zacznie :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Romeczko to lato już coraz bliżej ;:173
Dziękuję ;:180
Misiu pokażą się na pewno jak ich nie wyplewisz ;:306 No i nie siej za wcześnie, żeby przymrozek ich nie uszkodził :D
Lidziu to jest dość charakterystyczny widok na mój ogród....pokazuje jego kształt :?
Krystianie moje krwawniki są kolorowe cały czas. Nie wiem czy nasiona też powtórzą cechy rośliny macierzystej :(
Kwiatuszki pod nagietkiem to złocień trójbarwny. Chaber wielkogłówkowy jest wysoką rośliną z dużym kwiatostanem. Malwy będę siałą nowe kolory bo dostałam nasiona. bo to moje ulubione kwiaty ;:333
Pati pewnie jakbym była w domu to pomidory wysiałabym w wielodoniczkach ale chciałam zostawić jak najmniejsze powierzchnie do podlewania. Muszę się pozbyć dziwnego uczucia, nie obawiam się nowego co mnie czeka w najbliższych trzech tygodniach, tylko obawiam się co zastanę w domu po tych trzech tygodniach. Bez zwalczenia w sobie tego uczucia nie da się wypocząć ;:185
Dorotko ja jestem jedynaczką i dla poznawanie nowych ludzi jest nagrodą za jedynactwo. Ludzie mający rodzeństwo często nie mają czasu dla innych. Za życzenia dziękuję ;:196
Aluniu dziękuję ;:196 no wiesz! bo to wiejski ogród, a nie elegancki pod linijkę i stale tworzony! :D
Iwonko dziękuję! oj zacznie się, żeby tylko zdrowie dopisało ;:196
Marginetka
500p
500p
Od: 28 sty 2013, o 12:33

Post »

I mnie się Twój wiejski ogród bardzo podoba :D Mój też nie pod linijkę ale inny chyba by nie pasował do otoczenia :lol:
Bardzo ładne krwawniki.
Pomidorki zawsze możesz wysiać jeszcze raz po powrocie ale myślę, że dadzą radę. Jak wrócisz będziesz musiała je popikować po kokardę. Myślę, że Twoi domownicy są również zestresowani nałożonymi na Nich, odpowiedzialnymi obowiązkami ;:306 Z resztą... nie znam domowego zwierzaka, który nie przypomni o sobie w porze karmienia :lol:
Awatar użytkownika
bartosz les
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sie 2013, o 09:02

Post »

;:111 Malwa śliczna sam mam mnóstwo kolorów,lilia cudna,o widzę dziwaczki a obok widzę liść kanny, len uroczy ;:180
Pozdrawiam Bartek
Nowy sezon 2020
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Cudne wspomnienia lata! W sam raz na te szare ostatnimi czasy dni ;:131 Wypoczywaj Marysiu i wdychaj jod również za tych, co od morza daleko :wink: :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
atka
100p
100p
Od: 3 wrz 2008, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękne malwy masz, takie najprawdziwsze. Dziś już ciężko o nasiona pojedynczych.
Baw się dobrze :tan ;:224 i wracaj wypoczęta.
Joasia
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Poprawiłaś mi humor tymi fotkami z lata :D piękny clematis :)
Awatar użytkownika
cyganka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sie 2012, o 14:52

Post »

Marysiu, pokazujesz piękności.
No i kawałek Twojego ogrodu cudny...
iwonaPM
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 13 sie 2011, o 18:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Maryś cudowna ostatnia fotka ;:138 - dziękuję ;:196 ślicznego masz tego clemka ;:173
wypoczywaj i nabieraj sił ,by co najmniej powtórzyć zeszłoroczny widok ;:215
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu wszyscy jesteśmy zestresowani i chyba najmniej zwierzakami, bardziej roślinami ale ja uprzedzałam że siewki czasem padają i nie ma co się martwić, gdyby tak nie było to sadzonki kosztowałyby grosze.
Na wszelki wypadek niektórych pomidorów zostawiłam po 1-2 nasionka a niektórych mam dużo :D
Bardzo mnie to cieszy, że są tacy którym mój ogród się podoba, bo przecież nie tylko dla siebie go mamy, gdyby tak było nie bylibyśmy na FO i nie wklejalibyśmy zdjęć w nadziei że ktoś obejrzy :lol:
Bartoszu wytrawny ogrodnik z Ciebie widzisz nie tylko centralny plan ale szukasz szczegółów. Jak wrócę to w kwietniu mogę Ci posłać nasiona moich malw.
Basiu oni dość późno się odzywają, tak jak pisałam rok temu już za późno było na wiele roślin m.in pomidora czy dynie.
a fotka była! chyba nawet Pat podobną wkleiła i to ona nazwałam ją wizytówką mojego ogrodu ;:215
Jest też w mojej wizytówce :lol:
Milenko może zakopertuję w bąbelkową i powysyłam ;:306 ....dziękuję ;:196 już do takich słonecznych kolorowych dni tęsknimy :wink:
Joasiu i Tobie :!: jak będziesz chciała mogę wysłać nasiona moich malw :lol: One łatwo wschodzą ale kwitną oczywiście dopiero za rok! Bardzo dziękuję ;:180
Natalko skromny clematisik chyba z B algo Ldl. a cieszy ;:215
Asiu o tak pokazuję co mam najładniejszego, bo te nieładne szczegóły omijam ;:168
Iwonko bardzo bardzo dziękuję, widok bliższy bo znajomy, ja przynajmniej bardzo lubię oglądać takie ogrody, które już widziałam. A nie widziałam ich wielu :uszy Za życzenia ściskam i dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Maska pisze:
Obrazek
I widok ogólny zapraszający!
Marysiu, to jest "coś pięknego" po prostu! ;:oj Aż się czuje zapach lata, lepszego zaproszenia nikt by nie wymyślił. U mnie we wsiowym miałam len trwały w kolorze niebieskim, ciekawe czy coś z niego będzie w tym roku.
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”