Nasze Wyzwanie Działkowe cz.2
Re: Nasze Wyzwanie Działkowe cz.2
Lodziu całe szczęście że tylko tak się skończyło uważaj na siebie i dziecko te starsze bo w rodzinie mam dziewczynkę oparzoną kawą, blizna na ręce ma do dzisiaj..a ból jaki przeszła to tylko ona może wiedzieć i jej mama..która się długo obwiniała że nie dopilnowała dziecka..
pamiętam że kupowała drogie kremy na tą bliznę..
żeby się szybko goiło..
pamiętam że kupowała drogie kremy na tą bliznę..
żeby się szybko goiło..
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lodziu trzymam kciuki, by nic podobnego się już nie wydarzyło. Bardzo się cieszę, że z dzieckiem jest wszystko dobrze. Nawet jeśli zostaną blizny, trudno... i tak już nic nie poradzisz. Uważajcie na siebie z dzieciątkiem!
To jest znak, że masz przestać pić kawę. I z daleka od gorących garów.... Ja też dostaję szału jak podczas przygotowania obiadu Olcia stoi przy mnie....
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Osiu ale tragedia Ci się przytrafiła. Dobrze że skończyło się tak a nie inaczej. Współczuję Ci bólu. Wiem, co to znaczy bo sama się kiedyś poparzyłam. Całe szczęście że mąż był w domku. Trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie. Oby nigdy już coś takiego Cię nie spotkało.
-
- 10p - Początkujący
- Od: 11 maja 2009, o 11:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rany! W zeszłym roku podczytywałam Wasz wątek, ale umknął jakoś. Dziś wchodzę, a tu tyle mnie ominęło. Wszystkiego dobrego, zdrówka dla fasolki w brzuszku. Zdecydowanie podpinam się pod komentarz by nyna76: z daleka od kawy!współczuję bólu i stresu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kasia
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
kochani no niestety czasu nie cofnę... a wypadki się zdarzają ,teraz czeka mnie leczenie tej poparzonej skóry i przymusowe siedzenie w domu jeszcze kilka dni, a tak bardzo chciałam iść na działeczkę ładna pogoda i niestety cały weekend jestem uziemiona. Za to małż z ojczymem na posterunku już wstawili słupki pod siatkę i mam dla Was fotki
tu przewracająca się stara siatka....
tak grodziliśmy dziurę w siatce aby mala tam nie wchodziła
siatka ściągnięta ..
podkoszona trawa na pasie sąsiadki...
rurki pomalowane...
dziury wykopane pod słupki..
no i słupki wbite i wcementowane ...
cdn
tu przewracająca się stara siatka....
tak grodziliśmy dziurę w siatce aby mala tam nie wchodziła
siatka ściągnięta ..
podkoszona trawa na pasie sąsiadki...
rurki pomalowane...
dziury wykopane pod słupki..
no i słupki wbite i wcementowane ...
cdn
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Osiu fantastyczna fotorelacja. Czuję się jakbym tam była dla ema i teścia. Jestem pod wrażeniem. Sprawnie im praca szła Szkoda mi Cię bidulko. Bo pogoda dzisiaj piękna a Ty w domciu. Ale nie martw się, następnym razem pójdziesz. Słupki już są to najgorsza praca za Wami. Naciąganie siatki to już pikuś. Przede mną jeszcze całość.. i słupki i malowanie ich i cementowanie i wszystko.
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobra robota!! Gratulować!!
Dopiero do was trafiłam i muszę powiedzieć ,że podziwiam ile pracy włożyliście w doprowadzenie działki do takiego stanu. Składam gratulacje z powodu oczekiwania na nowego członka rodziny i pytam kiedy nastąpi to wielkie wydarzenie .
Nie wiem ,może nie doczytałam ale jaka duża jest wasza działka , że macie miejsce na warzywka kwiaty i jeszcze zostaje tyle miejsca na trawę. Współczuję poparzenia ,mam nadzieje ,że szybko się zagoi. Życzę zdrówka i odpoczynku .
Nie wiem ,może nie doczytałam ale jaka duża jest wasza działka , że macie miejsce na warzywka kwiaty i jeszcze zostaje tyle miejsca na trawę. Współczuję poparzenia ,mam nadzieje ,że szybko się zagoi. Życzę zdrówka i odpoczynku .
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Lodziu , współczuję bólu . Co się stało , to się nie odstanie. Młoda jesteś , może wszystko ładnie się zagoi .
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Bravo praca i porządek posuwają się do przodu . Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia !!! Znam ten ból - też kiedyś miałem przygodę z kawą - tylko w innych rejonach ciała.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Jak widzę praca wre ,co do poparzenia,ja miałam wylaną na ramię szklankę wrzącej kawy,był dzień pogrzebu mojego taty i bluzka którą miałam na sobie ,kupowana na szybko miała w składzie sporo sztuczności bo przykleiła mi się do ramienia-dziś nawet sladu najmniejszego nie mam-wszystko zależy od skóry-a na mnie goi się jak "na psie"-brzydko mówiąc ,wiec niekoniecznie musi Ci pamiątka zostać
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Chylę czoła przed waszą pracowitością. Idziecie jak burza. I chłopaki jakie zdolne...
Mam nadzieję, że Ciebie już tak nie boli. Oby z każdym dniem było z górki. Zdróweczka życzę Lodziu.
Mam nadzieję, że Ciebie już tak nie boli. Oby z każdym dniem było z górki. Zdróweczka życzę Lodziu.