Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
- szelma
- 100p
- Od: 5 lis 2013, o 15:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
Marysiu, cieszę się, że tak dobrze trafiłaś tzn. warunki lokalowe i sympatyczna "kuzynka". To ważne jak trzeba wytrzymać 3 tygodnie. Spacer pięknie pokazałaś. Jakbym tam była. Korzystaj ile się da.
pozdrawiam
Kasia
Kasia
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Szum fal ,mewy skrzek, piasek pod stopami to jest to,korzystaj Marysiu ile możesz,gorąco pozdrawiam
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Marysiu życzę Ci dobrej nocy, pierwszej w sanatorium
-
- 200p
- Od: 16 wrz 2010, o 23:37
Marysiu - Bardzo się cieszę, że pierwsze wrażenie OK. W tak cudnych okolicznościach przyrody na pewno z każdym dniem będziesz zdrowsza. Serdeczności - Halina.
Miłego pobytu i cudownej pogody
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
No tak, wiele pojęć jest pojęciami względnymi, zależnymi od punktu widzenia
Cudowne zdjęcia morza a nastroszona wrona jaka śmieszna
Cudowne zdjęcia morza a nastroszona wrona jaka śmieszna
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
I co przyśniło się na nowym miejscu? masz chrapiące towarzystwo? mnie właśnie zniechęciło do wyjazdów na sanatoria ta nocna chrapiąca muzyka i pogorszenie się zabiegów rehabilitacyjnych.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Marysiu,co tam dziś porabiasz ,u nas pięknie świeci słoneczko ,pozdrowienia
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
Ja wróciłam a Marysia wyjechała wypoczywaj i nabieraj sił na ten nowy sezon
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam Moi Drodzy niedzielnie
Olu ja też kocham morze, a jeszcze przy takiej pogodzie. Zdjęcia będą obiecuję. Kołobrzeg jest na wyspie, a morze będzie popołudniu !
Aniu ja lubię ptaki nad morzem, bo one jakby mniej słyszały i możesz je podejść dość blisko przyjedziesz na pewno
Halinko dziękuję, żeby się jeszcze dało oglądać swój ogród przez kamerę Korzystam póki mogę z powietrza a zabiegi od poniedziałku
Aluniu jakby się dało zrobić zlot nad morzem....dzięki
IwonkoZJ przespałam noc jak niemowlę, bo noc w autobusie.... wiadomo! Padłam po 21.30 a wstałam o 7 ....powietrze!
Iwonko Belg. Ptaszki jeszcze będą
Maryniu dlatego tej wronie zrobiłam zdjęcie, bo zauważyłyśmy obrączką i pozwoliła podejść bardzo blisko
Martuniu dziękuję, ale jak wrócę toooo dopiero będę zasuwać opiekuję się moimi roślinkami u siebie
Ewciu dziękuję
Asiu na razie jest bosko
Kasiu to ważne mimo tak krótkiego czasu żeby się zgrać jako tako to naprawdę się wypoczywa
Halinko jak na razie mam pozytywne wrażania z sanatoriów i dlatego składam wnioski i jeżdżę z chęcią Ściskam
Grażynko zastanawiałyśmy się jakby to było chodzić boso brzegiem morza po piasku, ale nie zdecydowałyśmy się
Gosiu dziękuję
Natalko tak ją odebrałam i cyknęłam morze będziecie mieć aż nadto
Ewciu to się bałam, że będę chrapać ale kuzynka zapewnia, że nie jest tak źle
zabiegi mam świetnie bo borowina na kręgosłup lędźwiowy (leżenie z błocku) i też borowinowy zabieg na k.szyjny. Kąpiele i inhalacje (krtań), a dokładnie to dowiem się jak zacznę zabiegi. A śniło mi się bardzo dużo ale.......nie pamiętam
Martuś odpoczywam, jem, spaceruję oczywiście w słoneczku, ale Ty też masz słoneczko
Ewuniu ale jestem z Wami. Dziękuję, a Ty uściskaj swoją śliczną wnusię
Olu ja też kocham morze, a jeszcze przy takiej pogodzie. Zdjęcia będą obiecuję. Kołobrzeg jest na wyspie, a morze będzie popołudniu !
Aniu ja lubię ptaki nad morzem, bo one jakby mniej słyszały i możesz je podejść dość blisko przyjedziesz na pewno
Halinko dziękuję, żeby się jeszcze dało oglądać swój ogród przez kamerę Korzystam póki mogę z powietrza a zabiegi od poniedziałku
Aluniu jakby się dało zrobić zlot nad morzem....dzięki
IwonkoZJ przespałam noc jak niemowlę, bo noc w autobusie.... wiadomo! Padłam po 21.30 a wstałam o 7 ....powietrze!
Iwonko Belg. Ptaszki jeszcze będą
Maryniu dlatego tej wronie zrobiłam zdjęcie, bo zauważyłyśmy obrączką i pozwoliła podejść bardzo blisko
Martuniu dziękuję, ale jak wrócę toooo dopiero będę zasuwać opiekuję się moimi roślinkami u siebie
Ewciu dziękuję
Asiu na razie jest bosko
Kasiu to ważne mimo tak krótkiego czasu żeby się zgrać jako tako to naprawdę się wypoczywa
Halinko jak na razie mam pozytywne wrażania z sanatoriów i dlatego składam wnioski i jeżdżę z chęcią Ściskam
Grażynko zastanawiałyśmy się jakby to było chodzić boso brzegiem morza po piasku, ale nie zdecydowałyśmy się
Gosiu dziękuję
Natalko tak ją odebrałam i cyknęłam morze będziecie mieć aż nadto
Ewciu to się bałam, że będę chrapać ale kuzynka zapewnia, że nie jest tak źle
zabiegi mam świetnie bo borowina na kręgosłup lędźwiowy (leżenie z błocku) i też borowinowy zabieg na k.szyjny. Kąpiele i inhalacje (krtań), a dokładnie to dowiem się jak zacznę zabiegi. A śniło mi się bardzo dużo ale.......nie pamiętam
Martuś odpoczywam, jem, spaceruję oczywiście w słoneczku, ale Ty też masz słoneczko
Ewuniu ale jestem z Wami. Dziękuję, a Ty uściskaj swoją śliczną wnusię
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Marysiu zazdroszczę Ci pobytu nad morzem, szkoda że sezon na rybki ze smażalni jeszcze nie ruszył.
A jeżeli chodzi o zaproszenie do Twojego ogrodu to może uda mi się coś wolnego zorganizować i zobaczę w realu. Ale najpierw zapraszam do mnie.
A jeżeli chodzi o zaproszenie do Twojego ogrodu to może uda mi się coś wolnego zorganizować i zobaczę w realu. Ale najpierw zapraszam do mnie.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dorotko ciekawa jestem jak długo będziemy się tak przerzucać W Kołobrzegu jest smażalnia J.Rewińskiego i na pewno tam pójdziemy na rybkę bo ma powodzenie
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Zamiast łykać jod to siedzisz przed laptopem no chyba że spacer po plaży i laptop z Tobą
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny