Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
- Darmokot
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
Wspaniałe zdjęcia ptaków zrobiłaś! Mam znajomą w Kołobrzegu, jest ogrodniczką i sprzedaje rośliny ale chyba jakbyś ją poznała to już byłoby po jakichkolwiek zabiegach Na tematy ogrodnicze można z nią gadać dzień i noc Z kim został Papug? Strasznie dużo ludziów na molo jak na marzec
- Magda30
- 500p
- Od: 10 sie 2013, o 23:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu bardzo dziękuje ,jesteś niezastąpiona
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Marysiu jesteś w pięknym miejscu .Po zabiegach masz wolne baw się dobrze
Pozdrawiam Alicja
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Marysiu przez najbliższy tydzień zapowiada się piękna, wiosenna pogoda wobec czego życzę Ci przyjemnych i dalekich spacerów plażą, na boso może być. Wypoczywaj i wracaj do nas zrelaksowana i odnowiona.
Zdjęcia piękne, zazdraszczam jak większość pewnie.
Zdjęcia piękne, zazdraszczam jak większość pewnie.
Maryś super fotki zwłaszcza ta z falochronem sporo ludzi na plaży
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Aż zapachniało mi morzem po tych zdjęciach.... Marysiu biorę dmuchany materac i jadę do Ciebie
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dzień dobry !
Aniu dzisiaj też nie było tłumów - miejscowi w pracy. Dwa spacery w dniu dzisiejszym i nogi włażą do ......
Ale dzień piękniejszy od wczorajszego, morze spokojne, bo wiatru nie ma, 14 st w cieniu
Agnieszko nie znałam morza w marcu i przestawia mi się w pięknej odsłonie. Kwitną krokusy, cebulice i jak tak dalej pójdzie będziemy się opalać muszę zajrzeć do Ciebie na sprawozdanie w pierwszych zajęć
Grażynko dla mnie te papużki są dziwne czy one nie mają coś zrobione ze skrzydełkami? widziałam jak pan się pakował i jedną włożył do pudełka, druga tak chciała do niej, z nie była w stanie podfrunąć ani ruszyć skrzydełkiem
Asiu cała przyjemność po mojej stronie
Michale byłyśmy w Ldl, bo musiałam kupić bodziszki...oczywiście kupiła jeszcze trojeść i gipsówkę, ale nie wykupiłam wszystkiego
Vis a vis było gospodarstwo ogrodnicze, ale nie poszłam ....nie mogę
Madziu przez 3 tygodnie tak
Alu chodzimy na spacery do znudzenia, bo tak szkoda pięknego dnia
Bogusiu tak pięknie i ciepło; młodzi rozbierają się do bluzek a my trzymamy kciuki żeby tak było jak najdłużej.
Bardzo lubię takie wyjazdy bo to całkowite oderwanie od codziennych obowiązków, a przy tym jeszcze zabiegi
Iwonko dzisiaj niedużo osób tylko kuracjusze, bo wczoraj był jednak trochę męczący tłum. Fajnie, że masz wątek
Ewcia bierz materac i przyjeżdżaj przemycimy Cię, rybkę przyniesiemy.
Kołobrzeska wiosna!
Beatko tak mi dobrze
Aniu dzisiaj też nie było tłumów - miejscowi w pracy. Dwa spacery w dniu dzisiejszym i nogi włażą do ......
Ale dzień piękniejszy od wczorajszego, morze spokojne, bo wiatru nie ma, 14 st w cieniu
Agnieszko nie znałam morza w marcu i przestawia mi się w pięknej odsłonie. Kwitną krokusy, cebulice i jak tak dalej pójdzie będziemy się opalać muszę zajrzeć do Ciebie na sprawozdanie w pierwszych zajęć
Grażynko dla mnie te papużki są dziwne czy one nie mają coś zrobione ze skrzydełkami? widziałam jak pan się pakował i jedną włożył do pudełka, druga tak chciała do niej, z nie była w stanie podfrunąć ani ruszyć skrzydełkiem
Asiu cała przyjemność po mojej stronie
Michale byłyśmy w Ldl, bo musiałam kupić bodziszki...oczywiście kupiła jeszcze trojeść i gipsówkę, ale nie wykupiłam wszystkiego
Vis a vis było gospodarstwo ogrodnicze, ale nie poszłam ....nie mogę
Madziu przez 3 tygodnie tak
Alu chodzimy na spacery do znudzenia, bo tak szkoda pięknego dnia
Bogusiu tak pięknie i ciepło; młodzi rozbierają się do bluzek a my trzymamy kciuki żeby tak było jak najdłużej.
Bardzo lubię takie wyjazdy bo to całkowite oderwanie od codziennych obowiązków, a przy tym jeszcze zabiegi
Iwonko dzisiaj niedużo osób tylko kuracjusze, bo wczoraj był jednak trochę męczący tłum. Fajnie, że masz wątek
Ewcia bierz materac i przyjeżdżaj przemycimy Cię, rybkę przyniesiemy.
Kołobrzeska wiosna!
Beatko tak mi dobrze
- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Cudna relacja zdjęciowa .
Maryś cudna wiosenka w Kołobrzegu a takie konstrukcje metalowe pokazywała Maja bodajże w ostatnim odcinku pięknie wypełnione kwieciem wszelakim
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Piękne zdjęcia morza, molo pełne ludzi.
Wiosna w pełni, zdjęć rób dużo - lubię oglądać
Wiosna w pełni, zdjęć rób dużo - lubię oglądać
Pozdrawiam - Justyna
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Masko, piękny Kołobrzeg na Twoich zdjęciach i mnóstwo kwiatów!!! W piękną pogodę trafiłaś...szczęściaro
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Nie zdążyłaś obejrzeć wiosennych kwiatów w swoim ogrodzie, to przynajmniej masz namiastkę w Kołobrzegu. Zdjęcia piękne. Dziękuję za pokazanie morza, wygląda cudownie.
Cieszę się, że masz się dobrze i pogoda dopisuje. Oby tak dalej. Wszystkiego dobrego
Cieszę się, że masz się dobrze i pogoda dopisuje. Oby tak dalej. Wszystkiego dobrego
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Marysiu Dziś podali, że dla Kołobrzegu padł rekord temperatury dla 10 marca , na oficjalnej stacji było 19 stopni, jutro ma być już normalniej niestety... Jakbyś spotkała cedra proszę sfotografuj go , na pewno gdzieś w Kołobrzegu rosną