Prawie Wiosna w Familokowym
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Prawie Wiosna w Familokowym
No nareszcie wiosna w familokach ciemiernik
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Jadziu już tęsknię za kwiatami piwonii. Trochę ich mam ale czy wszystkie zakwitną to się okaże, bo kilka mam starych ale kilka młodych. Patrząc na twoje iryski przypomniałam sobie że też kiedyś ich miałąm ale znikły. W tym roku muszę sobie znów kupić.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jadziu ależ cudna wiosenka w Twoim ogródku .... nawet sasanki już takie duże.... u mnie na razie jeszcze nie widać w nich życia, dziś powycinam suche liście..... Ciemiernik cudo
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Mój wydaje się być podobny jednak im starszy kwiat przebarwia się na jaśniejszy kolor.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
AGNIESZKO mój na odwrót im starszy tym ciemniejszy.Mam też inne ciemierniki np. takie tylko nie mam białego
AGUSIU sasanki z dnia na dzień wyglądają inaczej .Jak ja kocham te włochate stworki .Zakwitła też druga partia ranników Te posadziłam w cieniu
DANUSIU piwonie powoli już wystawiają swoje kły .Ciekawe ile kwiatów będzie mieć w tym sezonie koperkowa i inne ,które jeszcze nie pokazały swoich kwiatów a są u mnie już 3 sezon
MARYSIU w familokowym nawet czarna porzeczka i agresty pokazują listki dla Ciebie sesja rannikowa
AGUSIU sasanki z dnia na dzień wyglądają inaczej .Jak ja kocham te włochate stworki .Zakwitła też druga partia ranników Te posadziłam w cieniu
DANUSIU piwonie powoli już wystawiają swoje kły .Ciekawe ile kwiatów będzie mieć w tym sezonie koperkowa i inne ,które jeszcze nie pokazały swoich kwiatów a są u mnie już 3 sezon
MARYSIU w familokowym nawet czarna porzeczka i agresty pokazują listki dla Ciebie sesja rannikowa
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Jadziu kiedy to należy ruszyć z tymi różanymi patykami, które przeżyły zimę tzn co mam z nimi zrobić już docelowo i kiedy? Cieszę się, że przeżyły ale boję się je nawet dotknąć i odsłonić z tych butelek
- JAKUCH
EWCIU na razie je zostaw .Ja odsłaniam je powoli jak temperatura jest juz unormowana .W dzień je wietrzę, a na noc znów nakładam butelki .Do ogródka masz daleko i nie będziesz się tak bawić ,więc zostaw je na razie w spokoju .Przezorny zawsze ubezpieczony .Nie wiem czy masz je posadzone w doniczkach czy bezpośrednio w ziemi
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Jadziu ja sklerotyczka tak dawno je sadziłam, że nie pamietam czy w ziemi czy w donicach ale poczekam dzięki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Cudne te ranniki. Ale jakieś inne niż nasze
Czy to inna odmiana?
Czy to inna odmiana?
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH
TOSIA przywiozłam je jesienią z Niemiec .Mnie się też wydawało ,że one są inne ,ale jeśli i Ty to zauważyłaś czyli mam racje .One są śliczniusie
EWCIU zresztą to nie ważne czy w donicach czy w ziemi ale na razie niech siedzą spokojnie i czekają na lepszą ustabilizowaną pogodę
Teraz się trochę pochwale ,bo u mnie już Wielkanoc i dalej działam w tym kierunku .
EWCIU zresztą to nie ważne czy w donicach czy w ziemi ale na razie niech siedzą spokojnie i czekają na lepszą ustabilizowaną pogodę
Teraz się trochę pochwale ,bo u mnie już Wielkanoc i dalej działam w tym kierunku .
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu na początek pochwalę ranniki . Są piękne .
A teraz wielkanocne jajka . Są bardzo łane i jest ich sporo . Super - jesteś pracusiem . Ja robię serwetkę .
A teraz wielkanocne jajka . Są bardzo łane i jest ich sporo . Super - jesteś pracusiem . Ja robię serwetkę .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jadziu jajeczka super...ależ jesteś zdolną kobietą , bardzo podziwiam za te frywolitki.... to dla mnie całkowita abstrakcja
Ogrodowe kolorki cudne
Ogrodowe kolorki cudne
Jadziu zrobiłam dwie sadzonki jesienią mojej pustej koperkowej. Jeśli się przyjmą jedna będzie dla Ciebie a druga dla Ani /tary/ bo jej obiecałam. Mam u Ciebie dług za generała.