![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
![Shocked :shock:](./images/smiles/icon_eek.gif)
Niby norma w marcu, ale jak przez 2 tygodnie mam po 15 stopni, to jednak dość drastyczna zmiana
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Iwonko majowa, dziękuję! Ciemierniki zostaną w donicach póki kwitną, potem może pewnie dekoracje, a ciemierniki trafią do gruntu. Pozdrawiam!
Ewa drewutnia, witaj! Dziękuję za przemiłe słowa, bardzo mnie cieszą Wasze opinie
![;:4](./images/smiles/grouphug.gif)
Madziu, dzięki! Konwalie są mocno podpędzone, zastanawiam się czy dadzą radę zakwitnąć. Stoją na zewnątrz, ale na razie przymrozki ich nie uszkodziły. Ja też uwielbiam ich zapach?.w ogrodzie jednak ostrożnie trzeba je sadzić, bo mocno się rozłażą rozłogami.
Dorotko, wśród sosen, buków i kotów?.dziękuję i zapraszam! Ja też chętnie odwiedzę Twój ogród
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
Jagódko, sprawiłaś mi ogromną radość tym wpisem! Bardzo mi schlebia, że tak myślisz. Szczególnie dziękuję za ciepłe słowa o mamie
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Gosiu, dzięki! W kompozycjach wykorzystałam tylko 3, mam jeszcze czwarty - dużo większy, w którym chwilow trzymam gazety ogrodnicze
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Nifredilku, dziękuję serdecznie! Jaskry mam w donicy. Traktuję jako jednoroczne, bo nie zimują, a za przechowanie się nawte nie zabieram. Wolę kupić kwitnące
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Elwi, przywołany przez Ciebie ogród oczywiście bardzo dobrze znam, topiary piękne. Do formowania używa się cisa taxus baccata, czyli tego najbardziej pospolitego. Zamierzam dokupić koleje kule, to wyjątkowy wdzięczny 'materaił" do formowania, polecam
![vic :uszy](./images/smiles/uszy.gif)
Bozuniu, dziękuję! Jaskry nie zimują, traktuję je jako jednoroczne. Ja podziwiałam dzisiaj ukradkiem w pracy Twoją sesję makro krokusów - bajka
![poklon ;:180](./images/smiles/notworthy.gif)