Ogródek Robaczka cz.12
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz.12
To wszystko u Ciebie? To nie zeszłoroczne fotki?? Tulipan nawet?
U mnie też koleżanka wypatrzyła dziś żonkile w ogrodzie
Podeszła sprawdzić, co się żółci w oddali ... a to mój kompostownik
U mnie też koleżanka wypatrzyła dziś żonkile w ogrodzie
Podeszła sprawdzić, co się żółci w oddali ... a to mój kompostownik
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kasiu kompozycje prezentują się rewelacyjne...zmysl po mamuni. Nie mogę się napatrzec i pukam się w czolo dlaczego nigdy nie zwrocilam uwagi na jaskrach...one są śliczne. Wiosna na calego.
Przesylam serdecznosci
Przesylam serdecznosci
no tak.....teraz to wszystko jasne
- julieta
- 100p
- Od: 28 paź 2010, o 00:03
Dokładnie, Shirall, wyszło szydło z worka - Kasiek ma podgrzewany ogród !
W moim ogrodzie też mam szalone okazy, ale nie aż tak To nie jest normalne ...
Aha, Kasiu, być może, kiedy powojnik robi za kurtynę, to ten zakątek wygląda zupełnie inaczej. No, ale nawet teraz,a może właśnie teraz podoba mi się wyjątkowo i mogę go podziwiać w całej/innej okazałości.
Sasaneczka - cacko, no cacko Zresztą, każdy kwiatuszek na Twoich fotkach, to małe dzieło sztuki. Chyba się będę musiała na ziemi kłaść, by podziwiać w realu pierwsze kwiaty. Dopiero w zbliżeniach, w ogóle dopiero na zdjęciach dostrzegam wszelkie niuanse ich urody.A może, to też dlatego, że mam czas przyjrzeć się ? Że, to pierwsze, najbardziej wyczekane kwiaty?
Fajnie, że dzięki Tobie można już cieszyć się wiosennymi kwiatami. U mnie na tę chwilę, oprócz krokusów, przebiśniegów i śnieżyczek, kwitną ... gwiazdnica pospolita, bluszczyk kurdybanek, i jeszcze parę innych chwastów i ziół łąkowych
Pewnie gdybyś to Ty zrobiła im sesję fotograficzną wyglądałyby równie pięknie, jak kwiatuszki z dzisiejszych fotek ...
Aaa, a co to się tam czai przy śnieżnikach (na drugiej fotce)? No i hiacynty lada moment rozkwitną, bo widzę, że już się kolorują.
W moim ogrodzie też mam szalone okazy, ale nie aż tak To nie jest normalne ...
Aha, Kasiu, być może, kiedy powojnik robi za kurtynę, to ten zakątek wygląda zupełnie inaczej. No, ale nawet teraz,a może właśnie teraz podoba mi się wyjątkowo i mogę go podziwiać w całej/innej okazałości.
Sasaneczka - cacko, no cacko Zresztą, każdy kwiatuszek na Twoich fotkach, to małe dzieło sztuki. Chyba się będę musiała na ziemi kłaść, by podziwiać w realu pierwsze kwiaty. Dopiero w zbliżeniach, w ogóle dopiero na zdjęciach dostrzegam wszelkie niuanse ich urody.A może, to też dlatego, że mam czas przyjrzeć się ? Że, to pierwsze, najbardziej wyczekane kwiaty?
Fajnie, że dzięki Tobie można już cieszyć się wiosennymi kwiatami. U mnie na tę chwilę, oprócz krokusów, przebiśniegów i śnieżyczek, kwitną ... gwiazdnica pospolita, bluszczyk kurdybanek, i jeszcze parę innych chwastów i ziół łąkowych
Pewnie gdybyś to Ty zrobiła im sesję fotograficzną wyglądałyby równie pięknie, jak kwiatuszki z dzisiejszych fotek ...
Aaa, a co to się tam czai przy śnieżnikach (na drugiej fotce)? No i hiacynty lada moment rozkwitną, bo widzę, że już się kolorują.
Robaczku!!! Cudnie - na wschodzie senne pożegnanie zimy a u Ciebie wiosna przecudna. Pięknie! pięknie w ogrodzie i brawo dla posiadaczki ogrodu ,że nikomu nie uchybi tylko wszystkich zauważy i wszystkim odpowie. Sorry Kasiu, ale tu już ukłony dla Mamy za "kindersztubę". Znaczy Jeszcze Polska nie zginęła jak Robaczka Mamy... parafrazując i niech nikt się nie obraża proszę
bo to wszystko przez te piękne zdjęcia z pięknego ogrodu Pięknej Właścicielki.
buzie
Baś.
bo to wszystko przez te piękne zdjęcia z pięknego ogrodu Pięknej Właścicielki.
buzie
Baś.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Piękne kompozycje, Kasiu!!
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Kasia no przeginasz normalnie...przeginasz ...sasanka , tulipan...ja cie Ile wy płacicie za to ogrzewanie
Jeśli pykłaś to proszę o fotkę tych pomarańczowo- fioletowych bratków co przy wejściu,przy New Dawnach rosną.... Jutro po nie jadę
Miłego dzionka
Jeśli pykłaś to proszę o fotkę tych pomarańczowo- fioletowych bratków co przy wejściu,przy New Dawnach rosną.... Jutro po nie jadę
Miłego dzionka
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Kasiu jak ja ci zazdroszczę tej Poznańskiej pogody
u mnie ledwo co kilka krokusów hiacynty dopiero wystawiają noski ale światełko w tunelu jest żonkile pokazują pączusie
u mnie dziś sadzenie róż
Pozdrawiam piątkowo
u mnie ledwo co kilka krokusów hiacynty dopiero wystawiają noski ale światełko w tunelu jest żonkile pokazują pączusie
u mnie dziś sadzenie róż
Pozdrawiam piątkowo
Ostatnie zdjęcie, niby nic, 3 rzeczy stojące obok siebie na metalowym stoliku na tle jasnej ściany z klinkieru. Prawdą jest że te 3 stanowią główny element dekoracyjny.
Najważniejsze jednak jest spojrzenie, pokazanie tego pod odpowiednim kątem wykorzystując własnie w tym momencie odpowiednie popołudniowe światło oraz możliwości aparatu fotograficznego.
To jest wielka sztuka
Najważniejsze jednak jest spojrzenie, pokazanie tego pod odpowiednim kątem wykorzystując własnie w tym momencie odpowiednie popołudniowe światło oraz możliwości aparatu fotograficznego.
To jest wielka sztuka
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Oj tak.....Kasia potrafi pokazać coś z niczego.
Kasiulku jesteś bardzo utalentowana fotograficznie.
No i już mnie z wiosną wyprzedziłaś.
Kasiulku jesteś bardzo utalentowana fotograficznie.
No i już mnie z wiosną wyprzedziłaś.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
No tak Kasiu - ten Twój podgrzewany ogród... Kompozycje donicowe prze-cud-ne