Fryzury na Sylwestra z przymrużeniem oka
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fryzury na Sylwestra z przymrużeniem oka
Moje Drogie Panie Sylwester tuż tuż. Czy już podjęłyście decyzję jaką sylwestrową fryzurą zaskoczycie swych partnerów i znajomych tym razem. Może jakieś propozycje przydadzą się w podjęciu tak ważnej decyzji. Na początek jedna z bardziej oryginalnych.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
A ja się przekonałam , że nie warto się starać za bardzo ... bo jak się czegoś bardzo chce to najczesciej nie wychodzi jak powinno .
W zeszłym roku na Sylwestra ... dzień wczesniej z siostrą cały dzień spędziłyśmy na zawijaniu sobie nawzajem " loczków " ... przyszedł dzień 31 grudnia ... agus juz ubrana zaczyna rozplatać " papiloty " ... i co się okazało ... że wyglada to paskudnie a jak próbowałyśmy to okiełznać , to zrobiło sie mega afro i ja załamana .... była godzina 19 a ja o 19:30 wychodziłam na imprezę ... więc nie pozostało mi nic innego jak szybko umyć włosy i zostać w " naturalnej " fryzurce ... tzn totalnie prostych włoskach :P
Ale się wkurzyłam :x
W zeszłym roku na Sylwestra ... dzień wczesniej z siostrą cały dzień spędziłyśmy na zawijaniu sobie nawzajem " loczków " ... przyszedł dzień 31 grudnia ... agus juz ubrana zaczyna rozplatać " papiloty " ... i co się okazało ... że wyglada to paskudnie a jak próbowałyśmy to okiełznać , to zrobiło sie mega afro i ja załamana .... była godzina 19 a ja o 19:30 wychodziłam na imprezę ... więc nie pozostało mi nic innego jak szybko umyć włosy i zostać w " naturalnej " fryzurce ... tzn totalnie prostych włoskach :P
Ale się wkurzyłam :x
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
A masz z tego może fotkę?
z czego ??? z mojego pięknego afro ???
Nie nie posiadam , nie było czasu jej nawet zrobić ...poza tym nie pomyslałam nawet o tym :P
A jeśli chodzi o fryzurkę w której ostatecznie wystapiłam .... to właściwie jest taka jak na większości zdjęc :P
Także nic nadzwyczajnego :P
Nie nie posiadam , nie było czasu jej nawet zrobić ...poza tym nie pomyslałam nawet o tym :P
A jeśli chodzi o fryzurkę w której ostatecznie wystapiłam .... to właściwie jest taka jak na większości zdjęc :P
Także nic nadzwyczajnego :P
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
to chyba w temacie ;-)
wybaczcie kiepską jakość...
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6065345630
wybaczcie kiepską jakość...
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6065345630
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Bardzo dobre Dorko i jak najbardziej w temacie.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A może kogoś zainteresuje komputerowe dobieranie modnych fryzur ? Dla pań i panów
http://www.e-fryzury.com/jak/
Szampańskiego Sylwestra w nowej, oryginalnej fryzurze
http://www.e-fryzury.com/jak/
Szampańskiego Sylwestra w nowej, oryginalnej fryzurze