Moja działka na Kaszubach
- nifredil
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka na Kaszubach
Karino, czy do tej rabatki orlikowo goździkowej jest jakieś przejście?? jeśli nie, to przy posadzeniu czegoś przed tą rabatą nie będzie widać maleńkich goździków..(mam też takie kępki i faktycznie mają około 10-15 cm) Forsycję też dałabym bardziej do tyłu bo nawet cięta potrafi wyrosnąć na spory krzaczek. Pisałaś, że bardzo lubisz róże.. może skusiłabyś się na którąś z odmian okrywowych, tam w miejsce forsycji np Elfrid albo Jazz - to to jeden kwiat do samych przymrozków i fajnie by wygladały z ostróżkami..tak tylko piszę
- kajko278
- 500p
- Od: 20 sty 2013, o 17:32
Małgosiu kochana Ostróżkę pod płot trzeba dać bo ona cholernie wysoka rośnie, ale chyba zrobię tak jak piszesz dam ją z drugiej strony a tam wg sugestii Sabinki dam te Godecje co?
Sabinko róże o których piszesz obejrzałam już u wujka G i na bank kupię .Dziewczyny jutro jadę do marketu, sama bez M , ale się będzie działooooo( dobrze że jeżdżę CIENIASEM bo pewno pół sklepu byłoby u mnie )
Sabinko róże o których piszesz obejrzałam już u wujka G i na bank kupię .Dziewczyny jutro jadę do marketu, sama bez M , ale się będzie działooooo( dobrze że jeżdżę CIENIASEM bo pewno pół sklepu byłoby u mnie )
KARINA:-)
- Przemekt23
- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karinko już widzę spore zakupy może potrzebujesz osoby towarzyszącej . Sama się nie zabierzesz ze wszystkim. Daj znać co zakupiłaś ciekawego
- kajko278
- 500p
Przemku na bank dam znać co tam ciekawego dają w wielkim mieście Gdańsk . Dobrze że auto mam przystosowane do 3 reklamówek gabarytu Bied.....ka bo naprawdę bym poszalała
to i ja już przebieram nóżkami z ciekawości koniecznie się pochwal
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Karinko
Łał jaki paln na skalniak. Wszystko masz rozrysowane gdzie co bedzie rosnać. Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego.
Z tym przesadzaniem to mamy podobnie, czasami rodzice na mnie krzyczą ze znowu przesadzasz albo ze nie daję rośline spokoju. Ze niby dobrze rośnie a ja zmieniam. Ale koncepcja ulega zmianie i wszystko też łacznie w roślinkami
Aż sie boję Twoich zakupów bez M. Zaszalejesz i to ostro. Jestem bardzo ciekawa co kupisz. Pochwal się jak sie zakupy udały i co kupiłaś.
Pozdrawiam i udanych zakupów życzę ( tylko nie wykup wszystkiego )
Łał jaki paln na skalniak. Wszystko masz rozrysowane gdzie co bedzie rosnać. Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego.
Z tym przesadzaniem to mamy podobnie, czasami rodzice na mnie krzyczą ze znowu przesadzasz albo ze nie daję rośline spokoju. Ze niby dobrze rośnie a ja zmieniam. Ale koncepcja ulega zmianie i wszystko też łacznie w roślinkami
Aż sie boję Twoich zakupów bez M. Zaszalejesz i to ostro. Jestem bardzo ciekawa co kupisz. Pochwal się jak sie zakupy udały i co kupiłaś.
Pozdrawiam i udanych zakupów życzę ( tylko nie wykup wszystkiego )
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Karinko jak bagażnik za mały zawsze możesz na siedzenia torby postawić,a doniczki fajnie się przewozi na podłodze auta
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ostatecznie cyprysik nutkajski będzie spory, ale z uwagi na piękny pokrój - warto.
- Aga1504
- 200p
- Od: 2 lut 2013, o 15:51
To chyba jakaś telepatia bo zaglądając dziś do moich pomyślałam żeby napisać do Ciebie jak tam bielunieAga przyleciałam Ci powiedzieć że moje bielunie pokazały główki
Cieszę się że wreszcie zaczęło się coś dziać i czekam aż moje też się pokarzą.
Pozdrawiam Agnieszka*
Mój mały kawałek ziemi:-D
Mój mały kawałek ziemi:-D
- kajko278
- 500p
Moje wylazły po 12 dniach. Siałam 6.03
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
A widzisz, u nas już śladu nie będzie a u ciebie będą pięknie kwitły, chociaż tak patrzę..jestes pewna że to krokusy? Jakoś tak dziwnie na biało kiełkują..moje zimowity tak wychodziły
Ważne, że wychodzi i nie przemarzło