Moje kolorowe okna cz.II
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje kolorowe okna cz.II
Phal. Princess Kaiuliani ''Miki" piękna gratuluje kwitnienia
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
Witam wszystkich odwiedzajacych moj watek. Milo mi, ze zagladacie Dziekuje serdecznie za mile slowa i zyczenia
Pati nie martw sie, Twoja princesska tez zakwitnie. Na nia warto czekac, to piekny storczyk
Kasiu actus ten kwiatuszek sprawil mi wiele radosci.
Karnowa, Ciku, Krychna, Furiou, annamaria13 dziekuje w imieniu princesski
Kilka moich kwitnien. Na poczatek oczywiscie ksiezniczka. Ona teraz kroluje na moim parapecie
Krzyzowka phal. amboinensis white x equestris apari. Storczyk chetny do kwitnienia. Wlasnie puszcza drugi pedzik
I hybrydki:
Pati nie martw sie, Twoja princesska tez zakwitnie. Na nia warto czekac, to piekny storczyk
Kasiu actus ten kwiatuszek sprawil mi wiele radosci.
Drugi zyje i ma sie niezle. Chyba zaczyna puszczac nowego listka, ale nie mam jeszcze 100% pewnosci.actus pisze:No w koncu i to w urodzinki .Piekna prawda?
A ta druga jak zyje?
Karnowa, Ciku, Krychna, Furiou, annamaria13 dziekuje w imieniu princesski
Kilka moich kwitnien. Na poczatek oczywiscie ksiezniczka. Ona teraz kroluje na moim parapecie
Krzyzowka phal. amboinensis white x equestris apari. Storczyk chetny do kwitnienia. Wlasnie puszcza drugi pedzik
I hybrydki:
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Księżniczki jak nie było to nie było nigdzie, a teraz i u Ciebie i u Kasi. I weź się tu człowieku rozerwij
-
- 100p
- Od: 24 lut 2014, o 17:30
Księżniczka to najpiękniejszy storczyk jakiego widziałam
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszyscy chwalą Księżniczki faktycznie są sliczne, ale Hybrydki też bardzo urokliwe
Piekna jest ta nasza Princesska Martusia .Widze ,ze Twoja tez w spagnum rosnie.Zdecydowanie bardziej jej to pasuje (moja w korze nie lubi)
Wszystkie kwitnienia cudne jak zawsze ,Tunja ,moje niestety juz przekwitly obie ,nie wiem jak Ty to robisz ,ze Twoje wciaz kwitna
Wszystkie kwitnienia cudne jak zawsze ,Tunja ,moje niestety juz przekwitly obie ,nie wiem jak Ty to robisz ,ze Twoje wciaz kwitna
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
I znow zaniedbalam watek Niestety brak czasu to moja najwieksza bolaczka
Musze sie pochwalic, ze moja Princesska, ktora przyszla chora od Schwettera w listopadzie w koncu wyzdrowiala Kilka dni temu zobaczylam, ze puszcza listka. Alez sie ciesze Teraz będę miala dwie
Wiec jak zwykle szybki przeglad parapetow
Hybrydka, ktora kwitnie od czerwca zeszlego roku. I ciagle zmienia kolory jak kameleon
Ta hybrydka srednio mi sie podoba, ale za to chetnie kwitnie.
Te hybrydke kupilam razem z Tunja. Obie wciaz kwitna i obie uwielbiam
Taki zwyklaczek
Krzyzowka Amboinensis x equestris apari kwitnie wciaz jak szalona. Drugi pedzik coraz wiekszy , a ostatnio odkrylam, ze pieeeknie pachnie Trudno mi okreslic zapach, cos jka dobre perfumy. Musicie mi uwierzyc na slowo, ze zapach ma cudny
Ten storczyk, to niespodzianka. Dostalam go jako prezent przy zakupie w pewnym holenderskim sklepie internetowym. Byly dwa w doniczce. Ten wiekszy zakwitl w zeszlym roku i kwitl na zolto. Rok temu je przesadzilam do osobnych doniczek i bylam pewna, ze ten tez zakwitnie na zolto. A tu braciszek okazal sie zupelnie innym storczykiem Bardzo sie ciesze, bo jest piekny
Musze sie pochwalic, ze moja Princesska, ktora przyszla chora od Schwettera w listopadzie w koncu wyzdrowiala Kilka dni temu zobaczylam, ze puszcza listka. Alez sie ciesze Teraz będę miala dwie
Wiec jak zwykle szybki przeglad parapetow
Hybrydka, ktora kwitnie od czerwca zeszlego roku. I ciagle zmienia kolory jak kameleon
Ta hybrydka srednio mi sie podoba, ale za to chetnie kwitnie.
Te hybrydke kupilam razem z Tunja. Obie wciaz kwitna i obie uwielbiam
Taki zwyklaczek
Krzyzowka Amboinensis x equestris apari kwitnie wciaz jak szalona. Drugi pedzik coraz wiekszy , a ostatnio odkrylam, ze pieeeknie pachnie Trudno mi okreslic zapach, cos jka dobre perfumy. Musicie mi uwierzyc na slowo, ze zapach ma cudny
Ten storczyk, to niespodzianka. Dostalam go jako prezent przy zakupie w pewnym holenderskim sklepie internetowym. Byly dwa w doniczce. Ten wiekszy zakwitl w zeszlym roku i kwitl na zolto. Rok temu je przesadzilam do osobnych doniczek i bylam pewna, ze ten tez zakwitnie na zolto. A tu braciszek okazal sie zupelnie innym storczykiem Bardzo sie ciesze, bo jest piekny
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Rzeczywiście piękny A ta hybrydka - kameleon też niczego sobie
Pozdrawiam - Justyna
o jej ostatni piękny
Witaj
Princesska cudna , a kameleon wow Masz przepiękne storczyki. Strasznie podobają mi sie woskowate
Ja teraz poluje na Mini Marka i na ślicznego żółtka
Princesska cudna , a kameleon wow Masz przepiękne storczyki. Strasznie podobają mi sie woskowate
Ja teraz poluje na Mini Marka i na ślicznego żółtka
- annamaria13
- 100p
- Od: 24 lip 2010, o 12:46
ale piękne kwiaty
pozrawiam anna_maria
mój wątek : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36706" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36706" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Martus Ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie, musze do ciebie napisać Dla mnie cały czas górą krzyzoweczka equestrisa A ta hybrydkowa niespodzianka przepiękna, te wasze holenderskie niespodzianki