Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
Asiu bardzo mnie to cieszy i opiekunka na pewno wdzięczność odczuje
Maryniu staram się nie nadwyrężać a doceniać
Krysiu może kochana za nadto opiekujesz się Twoimi rozsadami, wiesz jak to jest z tym zagłaskaniem
Dziękuję za piękne życzenia, a ja Ci wkrótce wspaniałego przydomowego ogrodu życzę
Maryniu staram się nie nadwyrężać a doceniać
Krysiu może kochana za nadto opiekujesz się Twoimi rozsadami, wiesz jak to jest z tym zagłaskaniem
Dziękuję za piękne życzenia, a ja Ci wkrótce wspaniałego przydomowego ogrodu życzę
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu, piękny avatarek, Kołobrzeg Ci służy, w domu kwiatuchy powierzone pod opiekę właściwej osobie z zielonym ręcyma. Słowem dwie pieczenie na jednym ogniu będą, Ty wypoczęta i jak nowa i roślinki gotowe do dalszej obróbki.
Twoje zdjęcia tak piękne, że namawiam M na wyjazd do Kołobrzegu, nigdy nie byłam. Tak naprawdę nie znam naszego wybrzeża, zawsze jedziemy do Gdańska i ewentualnie w stronę Helu, w drugą stronę jeszcze nigdy. Wynika to poniekąd z łatwości dojazdu. Ale ja ostatnio z Włocławka, od mojej mamy do Gdańska jechałam troszkę ponad 1,5 godziny, kiedyś przy bardzo dobrym układzie było to minimum 4-5 godzin.
Twoje zdjęcia tak piękne, że namawiam M na wyjazd do Kołobrzegu, nigdy nie byłam. Tak naprawdę nie znam naszego wybrzeża, zawsze jedziemy do Gdańska i ewentualnie w stronę Helu, w drugą stronę jeszcze nigdy. Wynika to poniekąd z łatwości dojazdu. Ale ja ostatnio z Włocławka, od mojej mamy do Gdańska jechałam troszkę ponad 1,5 godziny, kiedyś przy bardzo dobrym układzie było to minimum 4-5 godzin.
Marysiu miłego dnia.Zasiewy dobrze pielęgnowane więc możesz spokojnie odpoczywać
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Idzie ku dobremu, bo choć ponurość za oknem to o 7.30 rano było 10 stopni A w piątek podobno nawet 19 stopni Idę sadzić róże, bo od południa ma padać
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Warto było a takie e-maile to ja mogę dostawać codziennieNatalko wlazłam dla niej specjalnie do ogródka
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Marysiu amorfa ruszyła ,dzisiaj wypatrzyłam dwa pączki Miłego odpoczynku
- Maska
- Kontakt:
Bogusiu dziękuję Chciałam co prawda bardzo Ustkę bo tam dużo forumek wokół, ale Kołobrzeg w drugiej kolejności
Gdyby nie Kasia to nic nie posiałabym, bo doniczki to może mój M by podlał, ale rozsady na pewno nie .....no chyba że raz
Gosiu dziękuję i staram się to robić ale wiesz jak się zobaczy to lepiej się odpoczywa Miłego
Pati bardzo jestem ciekawa Twojego ogrodu różanego za 2-3 lata Na pewno będzie pięknie.
Natalko emaile ....może kiedyś na razie może TY przyszłej teściowej wyślesz
Romciu no to fajnie, to jest terminatorka, więc wierzyłam w nią. Kwitnie ciekawie i listeczki też ma ładne jak mimoza Pozdrawiam cieplutko
Gdyby nie Kasia to nic nie posiałabym, bo doniczki to może mój M by podlał, ale rozsady na pewno nie .....no chyba że raz
Gosiu dziękuję i staram się to robić ale wiesz jak się zobaczy to lepiej się odpoczywa Miłego
Pati bardzo jestem ciekawa Twojego ogrodu różanego za 2-3 lata Na pewno będzie pięknie.
Natalko emaile ....może kiedyś na razie może TY przyszłej teściowej wyślesz
Romciu no to fajnie, to jest terminatorka, więc wierzyłam w nią. Kwitnie ciekawie i listeczki też ma ładne jak mimoza Pozdrawiam cieplutko
- survivor26
Marysiu, przypomnij mi jak wysokie rosną Twoje budleje docelowo....dziś się na nie z łopatą zamierzyłam, ale zwątpiłam, gdzie je przesadzić...mogę między róże zywopłotowe, czy zginą pod nimi?
A co do sadzonek to prawda...najlepiej rosną jak się na nie nie patrzy - najlepsze pomidory miałam, jak pojechały same z R. do Ch. przy przeprowadzce...dbał jak umiał, czyli niespecjalnie, a piękne wyrosły
A co do sadzonek to prawda...najlepiej rosną jak się na nie nie patrzy - najlepsze pomidory miałam, jak pojechały same z R. do Ch. przy przeprowadzce...dbał jak umiał, czyli niespecjalnie, a piękne wyrosły
- Maska
- Kontakt:
Pati budleja rosła mi do 2 m, a tego lata miała chyba ze 3-4 m zdjęcia nie mogłam zrobić.
Przeczytałam i zobaczyłam w internecie jaki to piękny Muszę zapamiętać może sobie sprawię.Na wiosenne zakupy budżet wyczerpanyRomciaW pisze:Marysiu amorfa ruszyła ,dzisiaj wypatrzyłam dwa pączki Miłego odpoczynku
-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Marysiu, widać, że Twoja Kasia ma dobrą rękę! Nic nie przelane! Jak wrócisz, popikujesz pomidory po kokardę, zapewne będą już miały pierwsze liście Coś czuję, że Papuga możesz już nie odzyskać Co do kur i męskiej opieki.... Mój eM kiedyś zajmował się sam kurkami, poił, karmił, tylko zapomniał zbierać jajka (to było lato!)
- Maska
- Kontakt:
Gosiu amorfę masz jak w banku ode mnie
Martuś mój M ugotował ziemniaki, ale nie odcedził utupał i dzwoni że jakieś chlapowate ale teraz już wszystko (chyba) robi jak trzeba. Jajka najbardziej go podniecały
Kasia jest też zieloną dziewczyną tylko lubi cytrusy i drzewa
Martuś mój M ugotował ziemniaki, ale nie odcedził utupał i dzwoni że jakieś chlapowate ale teraz już wszystko (chyba) robi jak trzeba. Jajka najbardziej go podniecały
Kasia jest też zieloną dziewczyną tylko lubi cytrusy i drzewa
- survivor26
Marysiu, postępy eM w opiece nad zwierzyńcem bardzo obiecujące, bo jakby miał focha na wyjazdy to usadzisz go przy ptactwie i sama sobie pojedziesz Budleję w takim razie wrzucę między róże, one w tym roku to 4 metrów nie będą miały raczej