Moje miejsce na ziemi...
- asma
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje miejsce na ziemi...
jakiego miejsca oczar nie lubił,a jakie go zadowoliło?
Mam chrapke na czerwony,ale nie wiem czy stworzę mu warunki
Mam chrapke na czerwony,ale nie wiem czy stworzę mu warunki
- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asmo jedno z miejsc było zbyt mokre i kwaśne, a drugie zbyt wietrzne (zimne). Teraz rośnie w zaciszu wśród innych krzewów w gliniastej ziemi ale niezbyt mokrej.
Moje rozsady (mix)
Kapusta ozdobna
Nasturcja niska
Pomidorki (10 odmian )
Cyklantera
Dynia
Jest jeszcze kilka odmian papryki, ale wyszły nieostro
Moje rozsady (mix)
Kapusta ozdobna
Nasturcja niska
Pomidorki (10 odmian )
Cyklantera
Dynia
Jest jeszcze kilka odmian papryki, ale wyszły nieostro
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czy Koks i Spid to imiona inspirowane tymi samymi rzeczami co Hera i Koka? Są super
"Trochę" przebiśniegów robi wrażenie, to jakaś dobra wróżka była
Wiosenne widoczki super
"Trochę" przebiśniegów robi wrażenie, to jakaś dobra wróżka była
Wiosenne widoczki super
- baasik
Tak Fraszko imiona są z tej samej "rodziny"
A wróżka zdobiła mi prawdziwą radochę tymi "krzyneczkami"
A na kawkę zapraszam
A wróżka zdobiła mi prawdziwą radochę tymi "krzyneczkami"
Coś w tym jest!BasiaEm pisze:Ja też jestem zdania, że jak są dwa psy to każdy musi mieć swojego kota
A na kawkę zapraszam
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Ciekawe imiona
- Reniatka
- 100p
- Od: 28 sie 2013, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jaka imponująca rozsada . Ja dopiero dzisiaj dokupiłam ziemię . Muszę się chyba pospieszyć .
Pozdrawiam Renia
W moim ogródeczku
W moim ogródeczku
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Basiu aż zaniemówiłam na widok zdjęcia z psem i kociakami ...... niesamowite wydaje się , że taka groźna rasa, a tu taka przyjaźń z kociastymi.... jestem oczarowana
Krokusy przepiękne....całe łany i tak wspaniale sfotografowane ..... i prymule już tak obficie Ci zakwitły u mnie jeszcze daleko......
Przebiśniegowy podarunek rewelacja.... w ogródku powstała cudna biała łąka .... ja mam 2..... słownie DWA kwiatuszki
Krokusy przepiękne....całe łany i tak wspaniale sfotografowane ..... i prymule już tak obficie Ci zakwitły u mnie jeszcze daleko......
Przebiśniegowy podarunek rewelacja.... w ogródku powstała cudna biała łąka .... ja mam 2..... słownie DWA kwiatuszki
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Basiu, jaka piękna wiosna u Ciebie i jak pięknie obfocona .Wybaczam, że oczara pokazujesz, bo jest niesamowity. Co roku o tej porze chcę go mieć, ale...potem w trakcie sezonu jest tyle chciejstw, że...po prostu zapominam o nim, szkoda. Może w tym roku uda mi się nabyć. Łąka pierwiosnkowa - super. Chyba odgapię, bo widziałam taką w pobliżu budynku w którym pracuję, takie zapuszczone chaszcze... Koty boskie Wyglądają jak mój Ziguś, tylko parę miesięcy temu. Wygladają na niezłych rozrabiaków. A przynajmniej wesoło. Takie małe kotki potrafią wprowadzić wiele zamieszania w domu.I muszę koniecznie poczytać co to cyklantera...pierwszy raz słyszę. Ale ja dużo nazw roślin pierwszy raz słyszę, zwłaszcza na FO. Ja nasturcję siałam co roku do gruntu.Na dynie nie za wcześnie?
- baasik
Fraszko forum ma w tym swój udział
Reniatko mnie się wydaje, że to ja się "wyrywam", ale na niektóre rzeczy na pewno już pora.
Agness nie ma groźnych ras, są tylko głupi ludzie. Moje psiaki są na to dowodem
Prymule faktycznie jakieś super-wczesne mi się trafiły a przebiśniegami musiałam podzielić się z bratową (a właściwie to ona podzieliła sie ze mną )
Pepsi no tak, oczar czaruje wiosną a potem wszyscy o nim zapominają ale jesienią znów cudnie się przebarwia. Koty rozrabiaki są, szkoda tylko że myszy się boją
Cyklantery też jeszcze niedawno nie znałam, poznałam (teoretycznie) dzięki Kasi-Labce od której mam nasionka Ciekawe czy będzie mi dane posmakować owoców Co do nasturcji, to sama nie wiem dlaczego wysiałam do doniczek , robię to pierwszy raz - dotąd nie miałam jej w ogrodzie. A dynie - może i za wcześnie, ale to nie będą jedyne, które wysieję
Reniatko mnie się wydaje, że to ja się "wyrywam", ale na niektóre rzeczy na pewno już pora.
Agness nie ma groźnych ras, są tylko głupi ludzie. Moje psiaki są na to dowodem
Prymule faktycznie jakieś super-wczesne mi się trafiły a przebiśniegami musiałam podzielić się z bratową (a właściwie to ona podzieliła sie ze mną )
Pepsi no tak, oczar czaruje wiosną a potem wszyscy o nim zapominają ale jesienią znów cudnie się przebarwia. Koty rozrabiaki są, szkoda tylko że myszy się boją
Cyklantery też jeszcze niedawno nie znałam, poznałam (teoretycznie) dzięki Kasi-Labce od której mam nasionka Ciekawe czy będzie mi dane posmakować owoców Co do nasturcji, to sama nie wiem dlaczego wysiałam do doniczek , robię to pierwszy raz - dotąd nie miałam jej w ogrodzie. A dynie - może i za wcześnie, ale to nie będą jedyne, które wysieję
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Bardzo mi się podoba poletko prymulek.
A przebiśniegi w przyszłym roku będa wyglądały zjawiskowo.
Zdjęcie kotów przytulających się do siebie super. Czy to jakaś konkretna rasa?
A przebiśniegi w przyszłym roku będa wyglądały zjawiskowo.
Zdjęcie kotów przytulających się do siebie super. Czy to jakaś konkretna rasa?
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Prześliczne wiosenne fotki Basiu ,oczar rewelacyjnie się prezentuje ,szkoda ,że ta paskudna wichura popsuła nam wszystkim pogodę ,kociaki urocze wytarmoś je ode mnie ,no i o psinkach też pamiętaj
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Śliczny masz ten zwierzyniec o czaderskich imionach
Kwiatki też nie gorsze. I fotki piękne strzelasz. Brawo!
Kwiatki też nie gorsze. I fotki piękne strzelasz. Brawo!