Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2
- dorkow0
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2
Michał, witaj...
Kociaki, proszę wygłaskaj ode mnie...
Moje w sobotę odrobaczałam wszystkie, nawet grzecznie przełknęły po połowie tabletek i to na dwa razy. Jestem z nich dumna...
U mnie też zawierucha, aż mnie porwać dziś chciało, ale przy moim wzroście i gabarytach, to ja przyzwyczajona...
Jakiś Ty już warzywnik naszykował... Oj jak dobrze mieć Mamę...
Serdeczności zostawiam...
Kociaki, proszę wygłaskaj ode mnie...
Moje w sobotę odrobaczałam wszystkie, nawet grzecznie przełknęły po połowie tabletek i to na dwa razy. Jestem z nich dumna...
U mnie też zawierucha, aż mnie porwać dziś chciało, ale przy moim wzroście i gabarytach, to ja przyzwyczajona...
Jakiś Ty już warzywnik naszykował... Oj jak dobrze mieć Mamę...
Serdeczności zostawiam...
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wczoraj wiało tak, że w ogóle strach było wychodzić z domu. Prąd pojawiał się i znikał, dawno nie było takiej liczby awarii. W sobotę złamał się wielki konar mojej wierzby, ale na szczęście spadł do rzeczki, nie w stronę domu. Koty siedziały w domu za wyjątkiem Pucucu i Szkodnika-te polowały na fruwające liście.
Dobrze, że dziś tylko pada
Dobrze, że dziś tylko pada
Zdjęcia jak zwykle śliczne. Sępik wspaniale się prezentuje ( wiele mizianek ode mnie) Czy może myślałeś o preparacie przyśpieszającym rozkład korzeni wyciętych drzew ( o ile nie da rady fizycznie ich usunąć)
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Michale, u Ciebie jak zwykle niebo fantastycznie się prezentuje! A ten kawałek ziemi wypielony konkursowo to warzywnik?
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Lejdi Marzena Nie rozumiem czemu Punia sobie poszła, nawet była karetą wożona, taka niewdzięczna. Granda ma śliczne spojrzenie , podobne do mojego Gadziora
Jeśli masz więcej zdjęć swoich pupili proszę wstawiaj, pięknie się prezentują
Marysiu Sępuś spaceruje po polach, dom ma na oku ale większość czasu spędza poza nim. W Kołobrzegu na Brylantowej mieszkał kot Nikita, maści darmokociej tylko jeszcze bardziej charakterna
Jacku No właśnie....nie wychodziłem z domu, wszystkie zdjęcia robione były z góry Ale tylko przestało lać i już poleciałem w sad.
Dorotko Emilkę jak wygłaskam to chyba ołysieje, tak jej strasznie sierść wychodzi, bardzo go dużo nabrała na zimę , wszędzie po domu latają białe kudły Dziś już wieje słabiej a mama do warzywnika tak się dorwała bo ją energia roznosi po grzybku tybetańskim, aż sam go zacząłem robić i efekty są pozytywne Warzywnik już odchwaszczony, ścieżki prawie zrobione, w niedzielę albo wtorek siejemy warzywa a może nawet w piątek jak pogoda pozwoli. Miłego dnia
Ewa Jakby u mnie konar spadł to pewnie bym latał z aparatem wkoło niego Też ostatnio prądu nie było po pół dnia 2 razy ale to w związku z montowaniem tajemniczego kabla na słupach, nikt póki co nie wie do czego ma on służyć.
Gosia Dziękuję Preparatu takiego nie stosuję bo podkopuję korzenie ile tylko dam radę i odcinam je, to co zostanie w ziemi samo się rozłoży a jest na tyle głęboko, że nie będzie przeszkadzało w kopaniu. Sępik jak wróci zostanie wytarmoszony
Pat Tak to warzywnik. Teraz czas zrobić pod ziemniaki i wszystkie rabaty z kwiatkami. W przyszłym tygodniu chcę się zabrać za tą z ostróżkami do wysyłki bo już ładnie zaczęły wyrastać.
A dziś zrobiłem siewy kwiatków
Posiałem 4 rodzaje astrow, szarłat Tricolor, dziwaczki, 2 torebki lwich paszczy, rącznik, kapusty, wsadziłem do doniczek rudbekię czerwoną i funkię Blue Angel i dziś wyszły 2 pierwsze mieczyki od Marty Marginetki z malutkich cebulek - z prawej i lewej strony zdjęcia
Od kilku dni przychodzi taki kot ale niestety nie chce się oswoić
Jeśli masz więcej zdjęć swoich pupili proszę wstawiaj, pięknie się prezentują
Marysiu Sępuś spaceruje po polach, dom ma na oku ale większość czasu spędza poza nim. W Kołobrzegu na Brylantowej mieszkał kot Nikita, maści darmokociej tylko jeszcze bardziej charakterna
Jacku No właśnie....nie wychodziłem z domu, wszystkie zdjęcia robione były z góry Ale tylko przestało lać i już poleciałem w sad.
Dorotko Emilkę jak wygłaskam to chyba ołysieje, tak jej strasznie sierść wychodzi, bardzo go dużo nabrała na zimę , wszędzie po domu latają białe kudły Dziś już wieje słabiej a mama do warzywnika tak się dorwała bo ją energia roznosi po grzybku tybetańskim, aż sam go zacząłem robić i efekty są pozytywne Warzywnik już odchwaszczony, ścieżki prawie zrobione, w niedzielę albo wtorek siejemy warzywa a może nawet w piątek jak pogoda pozwoli. Miłego dnia
Ewa Jakby u mnie konar spadł to pewnie bym latał z aparatem wkoło niego Też ostatnio prądu nie było po pół dnia 2 razy ale to w związku z montowaniem tajemniczego kabla na słupach, nikt póki co nie wie do czego ma on służyć.
Gosia Dziękuję Preparatu takiego nie stosuję bo podkopuję korzenie ile tylko dam radę i odcinam je, to co zostanie w ziemi samo się rozłoży a jest na tyle głęboko, że nie będzie przeszkadzało w kopaniu. Sępik jak wróci zostanie wytarmoszony
Pat Tak to warzywnik. Teraz czas zrobić pod ziemniaki i wszystkie rabaty z kwiatkami. W przyszłym tygodniu chcę się zabrać za tą z ostróżkami do wysyłki bo już ładnie zaczęły wyrastać.
A dziś zrobiłem siewy kwiatków
Posiałem 4 rodzaje astrow, szarłat Tricolor, dziwaczki, 2 torebki lwich paszczy, rącznik, kapusty, wsadziłem do doniczek rudbekię czerwoną i funkię Blue Angel i dziś wyszły 2 pierwsze mieczyki od Marty Marginetki z malutkich cebulek - z prawej i lewej strony zdjęcia
Od kilku dni przychodzi taki kot ale niestety nie chce się oswoić
Cudowny kotek , ja też dokarmiam kilka, szkoda mi ich i też nie dają się pogłaskać
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Michał Ależ Ty działasz warzywnik już zrobiony - jak skończysz u siebie to zapraszam do mnie będzie dużo roboty . Dobrze że trochę popadało - mam nadzieję że u mnie też , jak wrócę to będzie już zielono .
Nowy kotek ładny
Pozdrawiam
Nowy kotek ładny
Pozdrawiam
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Śliczny kotek, jakie ma piękne spojrzenie trochę jest w nich strachu, ale czas zrobi swoje. Ważne, że nie jest głodny i dokarmiasz farciarza
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Michał i ja zapraszam do siebie nie tylko do pomocy w ogrodzie,ale też na kieliszeczek nalewki Gość bardzo ładny i widać zadbany szkoda że nie pozwala się pogłaskać Wszystko wymaga czasu może się oswoi.
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Michał...
O tych kudłach, to nawet myśleć nie chcę, jak dziś zobaczyłam wannę, to się zastanawiałam, czy któreś z moich czarnych kotów ma jeszcze sierść...
Jak dobrze mieć mamę, to wspaniała osoba...
Ja jeszcze nic nie siałam i zagonów na grządki też nie robiłam. Może coś porobię w przyszłym tygodniu...
Pozdrawiam Cię serdecznie i Twoją Mamę też...
O tych kudłach, to nawet myśleć nie chcę, jak dziś zobaczyłam wannę, to się zastanawiałam, czy któreś z moich czarnych kotów ma jeszcze sierść...
Jak dobrze mieć mamę, to wspaniała osoba...
Ja jeszcze nic nie siałam i zagonów na grządki też nie robiłam. Może coś porobię w przyszłym tygodniu...
Pozdrawiam Cię serdecznie i Twoją Mamę też...
- ladymajena
- 50p
- Od: 19 mar 2013, o 17:37
Witaj Michale nie kuś mnie z tymi zdjęciami bo bym mogła pisać i dodawać zdjęcia swoich zwierzaków . Nie będę ci zaśmiecać wiec zapraszam cie do mnie .Pozdrawiam
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Przyłożyłeś się do wysiewów Aż miło patrzec! Przypomniałeś mi, że też mam dziwaczki do wysiania
Sympatyczną mordkę ma nowy kot
Sympatyczną mordkę ma nowy kot
- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Nowy kot intrygujacy...
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...