Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2

Post »

Michał, witaj... :wit
Kociaki, proszę wygłaskaj ode mnie... :D
Moje w sobotę odrobaczałam wszystkie, nawet grzecznie przełknęły po połowie tabletek i to na dwa razy. Jestem z nich dumna... :wink:
U mnie też zawierucha, aż mnie porwać dziś chciało, ale przy moim wzroście i gabarytach, to ja przyzwyczajona... ;:306
Jakiś Ty już warzywnik naszykował... Oj jak dobrze mieć Mamę... ;:167
Serdeczności zostawiam... :D
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wczoraj wiało tak, że w ogóle strach było wychodzić z domu. Prąd pojawiał się i znikał, dawno nie było takiej liczby awarii. W sobotę złamał się wielki konar mojej wierzby, ale na szczęście spadł do rzeczki, nie w stronę domu. Koty siedziały w domu za wyjątkiem Pucucu i Szkodnika-te polowały na fruwające liście.
Dobrze, że dziś tylko pada :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Zdjęcia jak zwykle śliczne. Sępik wspaniale się prezentuje ( wiele mizianek ode mnie) Czy może myślałeś o preparacie przyśpieszającym rozkład korzeni wyciętych drzew ( o ile nie da rady fizycznie ich usunąć)
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Michale, u Ciebie jak zwykle niebo fantastycznie się prezentuje! A ten kawałek ziemi wypielony konkursowo to warzywnik? :wink:
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Lejdi Marzena Nie rozumiem czemu Punia sobie poszła, nawet była karetą wożona, taka niewdzięczna. Granda ma śliczne spojrzenie , podobne do mojego Gadziora

Obrazek

Jeśli masz więcej zdjęć swoich pupili proszę wstawiaj, pięknie się prezentują :D
Marysiu Sępuś spaceruje po polach, dom ma na oku ale większość czasu spędza poza nim. W Kołobrzegu na Brylantowej mieszkał kot Nikita, maści darmokociej tylko jeszcze bardziej charakterna ;:134
Jacku No właśnie....nie wychodziłem z domu, wszystkie zdjęcia robione były z góry :lol: Ale tylko przestało lać i już poleciałem w sad.
Dorotko Emilkę jak wygłaskam to chyba ołysieje, tak jej strasznie sierść wychodzi, bardzo go dużo nabrała na zimę , wszędzie po domu latają białe kudły :evil: Dziś już wieje słabiej a mama do warzywnika tak się dorwała bo ją energia roznosi po grzybku tybetańskim, aż sam go zacząłem robić i efekty są pozytywne ;:333 Warzywnik już odchwaszczony, ścieżki prawie zrobione, w niedzielę albo wtorek siejemy warzywa a może nawet w piątek jak pogoda pozwoli. Miłego dnia :wit
Ewa Jakby u mnie konar spadł to pewnie bym latał z aparatem wkoło niego ;:306 Też ostatnio prądu nie było po pół dnia 2 razy ale to w związku z montowaniem tajemniczego kabla na słupach, nikt póki co nie wie do czego ma on służyć.
Gosia Dziękuję ;:180 Preparatu takiego nie stosuję bo podkopuję korzenie ile tylko dam radę i odcinam je, to co zostanie w ziemi samo się rozłoży a jest na tyle głęboko, że nie będzie przeszkadzało w kopaniu. Sępik jak wróci zostanie wytarmoszony :D
Pat Tak to warzywnik. Teraz czas zrobić pod ziemniaki i wszystkie rabaty z kwiatkami. W przyszłym tygodniu chcę się zabrać za tą z ostróżkami do wysyłki bo już ładnie zaczęły wyrastać.
A dziś zrobiłem siewy kwiatków

Obrazek

Posiałem 4 rodzaje astrow, szarłat Tricolor, dziwaczki, 2 torebki lwich paszczy, rącznik, kapusty, wsadziłem do doniczek rudbekię czerwoną i funkię Blue Angel i dziś wyszły 2 pierwsze mieczyki od Marty Marginetki z malutkich cebulek ;:138 - z prawej i lewej strony zdjęcia

Obrazek

Od kilku dni przychodzi taki kot ale niestety nie chce się oswoić

Obrazek
Awatar użytkownika
Barbara25
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 3 lut 2014, o 14:56

Post »

Cudowny kotek :D , ja też dokarmiam kilka, szkoda mi ich i też nie dają się pogłaskać
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Michał :wit :wit Ależ Ty działasz ;:333 warzywnik już zrobiony - jak skończysz u siebie to zapraszam do mnie ;:180 będzie dużo roboty . Dobrze że trochę popadało - mam nadzieję że u mnie też , jak wrócę to będzie już zielono .
Nowy kotek ładny ;:108
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Śliczny kotek, jakie ma piękne spojrzenie trochę jest w nich strachu, ale czas zrobi swoje. Ważne, że nie jest głodny i dokarmiasz farciarza ;:170 ;:333
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Michał i ja zapraszam do siebie nie tylko do pomocy w ogrodzie,ale też na kieliszeczek nalewki :D Gość bardzo ładny i widać zadbany szkoda że nie pozwala się pogłaskać Wszystko wymaga czasu może się oswoi.
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Michał... :D
O tych kudłach, to nawet myśleć nie chcę, jak dziś zobaczyłam wannę, to się zastanawiałam, czy któreś z moich czarnych kotów ma jeszcze sierść... :roll:
Jak dobrze mieć mamę, to wspaniała osoba... ;:180
Ja jeszcze nic nie siałam i zagonów na grządki też nie robiłam. Może coś porobię w przyszłym tygodniu... :)
Pozdrawiam Cię serdecznie i Twoją Mamę też... :wit
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p
Od: 19 mar 2013, o 17:37

Post »

:wit Witaj Michale nie kuś mnie z tymi zdjęciami bo bym mogła pisać i dodawać zdjęcia swoich zwierzaków ;:306 . Nie będę ci zaśmiecać wiec zapraszam cie do mnie .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Przyłożyłeś się do wysiewów ;:180 Aż miło patrzec! Przypomniałeś mi, że też mam dziwaczki do wysiania :idea:
Sympatyczną mordkę ma nowy kot :)
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23

Post »

Nowy kot intrygujacy...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”