Moje Eldorado

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p
Od: 19 mar 2013, o 17:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje Eldorado

Post »

;:138 Pierwsze canny posadzone reszta czeka na nowa dostawę ziemi z biedronki i jeszcze musze poszukać jakiś wiaderek bo do doniczek się nie mieszczą ;:306
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Też bym orlika z koszyka nie wyrzucił, no przecież tak nie wypada ;:306
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

:wit Witaj Michale chciałam dziś powtórkę zrobić z tymi orlikami bo psiapsiółka mnie prosiła ale niestety już nawet śladu po nich nie było ale cóż się dziwić cena tez była dobra 2,29 za opakowanie po 3 szt. ;:306
Zdjecia mojej Puni
Obrazek
Przypuszczam ze możne była zazdrosna o dziecko i temu się wyprowadziła a była z nami ponad 3 lata i do głowy jej nie przychodziło żeby wychodzić no możne nie licząc tego ze raz spadła z parapetu dobrze ze to pierwsze piętro
A to moja ukochana Granda
Obrazek Obrazek
Tak kochanego i wdzięcznego psa nie widział w swoim życiu .Pies z azylu adoptowany przez moją rodzinkę Wolontariuszka taki szczegółowy wywiad przeprowadziła ze gorzej niż jak by się dziecko adoptowało wskazówek dała co nie miara i sobie poszła .Po czym pisała maila po miesiącu jak tam a jak jej napisałam ze pis swoje potrzeby fizjologiczne załatwia na łóżku to tyle ją widzieli i słyszeli nawet tel nie odbierała .A ja tylko chciałam uzyskać pomoc a w życiu bym jej nie oddała .Granda do tej pory strasznie boi się obcych ludzi ,a dostaje obłędu jak ktoś idzie w czapce z daszkiem
Obrazek
No bo jak można oddać taki piękny ryjek
Potrafi się przytulać jak dziecko wyczuwa jak coś jest nie tak przyjdzie położy łebek na kolanach i człowiekowi lżej na duszy
Obrazek Obrazek Obrazek
No to możne tyle,ale jeszcze nie kończę ;:306
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jejku ta kość jest wielkości Grandy ;:oj jak ona sobie dała z nią radę :lol: Wspaniale postąpiłaś przygarniając takie piękne psię. Masz rację co do Puni, pewnie była zazdrosna, tak jak mój Darmokot. Na początku mieszkał w domu, potem urodził Emilkę, Diablika, które chowały się w domu, później Emilka urodziła Alika, potem Sępika i Darmokot nie wytrzymał z zazdrości, że nie jej poświęca się najwięcej uwagi i się wyprowadził. Teraz przychodzi tylko na obiad i okropnie się drze.
Jakie orliki kupiłaś?
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

:tan Jakąś mieszankę pewnie się w praniu okaże ;:306 Michale czy ty masz możne jakieś doświadczenie z kanami :D

-- 18 mar 2014, o 22:18 --

A taka kość to dla Grandy pryszcz 2 godzinki i nic prawie nie zostaje ;:306
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dawno temu dostałem worek kann , liście puściły ale nie zakwitły a jesienią dostałem kilka sztuk z forum i dopiero będę mieć je pierwszy raz w tym ogrodzie . Ale chyba są łatwe w uprawie.
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

;:oj Oj oj oj mnie tyko puścić na jakiś plac targowy to przecież bez kwiatów do sadzenia nie wyjdę! ;:306 Nie obył się bez cebulek lili sztuk 6 i floksa pomarańczowego .Kocham floksy zapach mają cudowny ;:303
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj :wit . Piękna wiosna u Ciebie. U mnie nawet w połowie takiej nie ma. Zdjęcia zwierzaków i dzidziuni superowe. Ta kość... no robi wrażenie :)
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

:wit Witaj Madziu dawno cie u mnie nie było Wiosna jak wiosna szkoda tylko ze na razie nic z tego bo u nas wieje i pada ale ale ma być lepiej już w piątek .Właśnie dzwonił mój sąsiad ze coś się stało na działce połamało jakieś drzewo ale niestety mogę być w piątek najwcześniej wiec zobacze .Madzia ale wy tez działacie no no pełna parą ;:138
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj no to oby to drzewo niczego nie poniszczyło.. U nas w sobotę zerwało tylko jedną łuskę gontu z dachu. Dobrze że nic więcej się nie stało. Na szczęście dzisiaj przepiękna pogoda. Gdybym mogła to już bym pojechała na działkę. Jest tyle pracy a tak mało czasu. Daj znać jak już się dowiesz czy wszystko w porządku i małe szkody po tym połamanym drzewie.
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

:wit Witajcie mój M dał mi zakaz na wychodzenie z domu bo jak wyjdę to coś z kwiatów kupie a cukru dalej w domu nie ma ;:306 10szt bratków,5 stokrotek
no i nie obyło sie bez zakupów w biedroneczce dalie ,i canna i frezje :heja Jadę jutro na działkę oj już nie mogę się doczekać :D
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

hehe pamiętam jak na studiach była promocja na piwo w naszym osiedlowym sklepie. No więc każdy z naszej czwórki mieszkającej na stancji złożył się na skrzynkę, a że to były nasze ostatnie pieniądze to skrzynkę z browarem kupiliśmy, ale chleb musieliśmy wziąć 'na krechę' :D To tak gwoli kwiatków i cukru :)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale fajne zakupy :D Będzie bratkowo :) No i jak z tym drzewem? Wszystko ok?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”