Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
Marysiu, wymyśliłam Ci alibi w kwestii kopania: jakby co to wstaniesz z oburzoną miną i powiesz, ze zakopujesz odchody psie, które jakieś brudasy nie sprzątają z trawnika...
Kaczuszki śliczne, u nas takie stado pływa po rzeczce, panowie zwykle przodem robić wrażenie, a panie z tyłu skromniutko, wiecznie zalatane
Kaczuszki śliczne, u nas takie stado pływa po rzeczce, panowie zwykle przodem robić wrażenie, a panie z tyłu skromniutko, wiecznie zalatane
Marysiu fiołki wybrały nietypowe miejsca. Kaczuchom piękne portrety zrobiłaś Marysiu nic straconego że w Olsztynie nie byłaś zapraszam z całego serca do siebie.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu fiołki to kwiatki z mojego dzieciństwa, przywołują piękne wspomnienia jako dziecko przynosiłam małe bukieciki do domu a rosło ich na torach kolejowych całe mnóstwo
Kaczuchy piękne
Pozdrawiam cieplutko czy pogoda u Ciebie się poprawiła?
Kaczuchy piękne
Pozdrawiam cieplutko czy pogoda u Ciebie się poprawiła?
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Tak Marysiu, poprawę poczujesz ale długo później, mnie też najpierw wszystko jeszcze bardziej bolało. Kaczusie przesłodkie, choć ja też uważam, że kaczorek to zarozumialec, bo ma piękne piórka, a kaczusia choć szare piórka ma i tak jest bardziej słodka
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Marysiu,witaj ,znowu mamy nowy dzień, piękny słoneczny ,u nas z wiatrem ,czas szybciutko leci i niedługo dołączysz do tych pracowitych ,ale odnowiona i pełna energii ,a tymczasem u Ciebie samo rośnie ,pozdrawiam i miłego beztroskiego dnia życzę
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Iwonko jest zakręcona ale w inny sposób. Zajmowała się kiedyś z mężem (śp) rozmnażaniem róż i drzewek na skalę zarobkową. Teraz ma dom w BB i ogródek z roślinami i piesem. Uczyła mnie szczepić róże, ale ćwiczyć będę w domu.
Pati to jest myśl! przecież ja nie mogę bez zielonego wrócić, bo u mnie w ogrodzie prawie każda roślina ma swoją historię
Gosiu może następnym razem jak będę w Kołobrzegu to rozeznam możliwość dojazdu i powrotu do Koszalina i się spotkamy
Aluniu witam Cię pogoda się poprawiła i mam nadzieję że u Ciebie też
Aniu słoneczko śliczne, przerwa w zabiegach to zaraz idziemy na spacer, ale balkon otwarty i ciepło jest
Ja fiołki nie zbierałam tylko kupowałam w mieście, nawet moi sympatycy wiedzieli że je lubię i dostawałam
Iwonko tak, tak już jestem czwarty raz w sanatorium i znam ten stan a w kwietniu mam termin rehabilitacji w K. i będę musiała iść zmienić, bo co za dużo to niezdrowo
Martuniu witaj! jeszcze nie w ogrodzie? tak już z górki niedługo ostatni tydzień ...potem jeszcze zboczę na chwilę z trasy i w domku będę w prima aprilis Także zamów kochana pogodę na południu od 1 kwietnia Tobie owocnej pracy w ogrodzie życzę
Pati to jest myśl! przecież ja nie mogę bez zielonego wrócić, bo u mnie w ogrodzie prawie każda roślina ma swoją historię
Gosiu może następnym razem jak będę w Kołobrzegu to rozeznam możliwość dojazdu i powrotu do Koszalina i się spotkamy
Aluniu witam Cię pogoda się poprawiła i mam nadzieję że u Ciebie też
Aniu słoneczko śliczne, przerwa w zabiegach to zaraz idziemy na spacer, ale balkon otwarty i ciepło jest
Ja fiołki nie zbierałam tylko kupowałam w mieście, nawet moi sympatycy wiedzieli że je lubię i dostawałam
Iwonko tak, tak już jestem czwarty raz w sanatorium i znam ten stan a w kwietniu mam termin rehabilitacji w K. i będę musiała iść zmienić, bo co za dużo to niezdrowo
Martuniu witaj! jeszcze nie w ogrodzie? tak już z górki niedługo ostatni tydzień ...potem jeszcze zboczę na chwilę z trasy i w domku będę w prima aprilis Także zamów kochana pogodę na południu od 1 kwietnia Tobie owocnej pracy w ogrodzie życzę
Maryś na lepszą kuzynkę trafić nie mogłaś czekam na słoneczne fotki a ja dziś sadzonki pomidorków sobie kupiłam , bo moje padły po pikowaniu ostały mi się tylko papryczki ostre
miłego dnia
miłego dnia
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Cudne widoki, morze jakie spokojnie i zachód słońca .
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu widoczki piękne ale takiego nieba jak w B to tam nie masz
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Maryś 2 ostatnie fotki boskie no nie pomyślałam , że to genetyczne toż to kuzynka
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś piękne zdjęcia ciekawe jak przeżyły Twoje siewy ...