Ogródek Robaczka cz.12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lisica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2013, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz.12

Post »

Witaj Kasiu!

Tak tu u Ciebie wiosennie, że aż mnie korci żeby wkręcić trochę pięknej zimy... :twisted: :twisted:
Ale dobra..., zachowam ją dla siebie, a z Tobą będę świętować pierwszy dzień wiosny.
Widziałam dzisiaj najpiękniejszy jej przejaw: lecące z krzykiem żurawie. W temacie wiosna nic mi więcej nie trzeba.
Pozdrawiam serdecznie.
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Majutku, moje ssadzonki heliotropu też zawiązują pączki kwiatowe, ale je obrywam. U pelargonii też..chciały kwitnąć w styczniu :lol: Zrób sadzoneczki, szkoda, żeby zmarniały ;:168 Lista róż nieco przydługa?nie chcę zanudzać :wink:
Pauli, pelargonię kupiłam na fuchsiahybryda.pl. Odmiana jak każda, rośnie sama, tylko podlewać i nawozić ;-))
Ewa, a kiedy siałaś heliotrop? Mój jest ze stycznia, dlatego większy. Spokojnie, wyrośnie :uszy
Dorotko, witaj! Ja jutro zaplanowałam urlop, ale niestety kosztem zaległości?które będę nadrabiać w weekend.
Heliotrop powoli kiełkuje, ale jak pojawią się liście właściwe i przepikujesz, to ruszy ;:333
Gratuluję udanych siewów i ściskam mocno ;:196
Lulka, cieszę się, że pogoda się poprawiła!Jutro ma być C-U-D-O-W-N-I-E i w dodatku mamy wagary ;:172
Małgosiu, u mnie też solidnie podlało i dzisiaj zauważyłam pierwsze liście na różach! Przez 3 dni nie widziałam ogrodu za dnia i takie zmiany ;:oj
Joasiu, zielone ręce? Byłoby miło mieć Alana Titchmarsha za dalekiego stryja :lol: Haha, za to na pewno mam zielone paznokcie :D Dzięki kochana ;:196 Pelargonie łatwo się ukorzenia, spróbuj koniecznie :wit
Marzenko, byłam i czytałam ;:196 Cudowny dzień na otwarcie weekendu :D
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No to miłego działania w ogrodzie i dużo,dużo słonka
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

I ja jutro wagaruje :tan Hulaj duszo, piekła nie ma :;230 Kobee wykiełkowały 3. Tak na moje ledwo doświadczone oko - dwie białe i jedna fioletowa. W sumie mi starczy :D
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorciu, mój urlop też niestety kurczy się niemiłosiernie, a to dopiero marzec :? Ale co tam, pomyślę o tym jesienią ;-))
Marta, 5 godzin zleci i ruszysz na działeczkę ;:196
Grażynko, zrównanie dnia z nocą uczciłam popołudniem spędzonym w ogrodzie, z aparatem ;-) I kieliszkiem wina na tarasie?było bosssssko ;:170
Gosiu, pamiętam wagary w liceum, haha..dzwoniłam do mamy, żeby zameldować, że jestem na wagarach :lol: Jutro też zamelduję ;:306 Powodzenia w wysiewach! A gdyby część padł, to nie ma czego żałować..będzie mniej zabawy z hartowaniem :wink: Buziaki ;:196
Lisico, witaj wiosennie! Żurawie cudowne, ale nie sposób nie rozczulić się nad dreptającymi biedronkami, pracowitymi pszczółkami, pierwszym motylkiem..wesołymi wróbelkami, śpiewającym kosem?.ehh?.WIOSNA ;:170
Sweety, no to wagarujemy razem ;:138
Dorciu, dziękuję, wzajemnie :wit

Tymczasem, zapraszam do nowego wątku, którą znajdziecie tutaj
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”