Ogródek Robaczka cz.13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
julieta
100p
100p
Od: 28 paź 2010, o 00:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz.13

Post »

Szczerze mówiąc, nie widziałabym tam plastików, niestety. Blaszane/bielone/szare, wiklinowe/bielone/szare podobnie, jak koszyczki z Gardenii.

Napisałam priv, ale poleciał w kosmos. Napiszę jutro, bo dziś podpieram się już nosem. Aaa, to już po północy, więc napiszę jednak dziś, ale później :;230
Dobranoc.
Awatar użytkownika
JSZFRED
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu i ja się melduje w nowym wiosennym wąteczku na samym końcu początku, ale wybacz wiekowej kobiecie ja wszędzie spózniona ;:222 , dekoracje ;:215 zdjęcia i roślinki również ;:108 , ;:oj ileTy tego wszystkiego masz ;:131 sasaneczki ;:131 , pracy nie zazdroszkę Kasiu,
PS. co to za iglaczek przed cisami rosnący przy siatce?
Pozdrawiam Asiorek

Asiorlinki
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Kasiu, ale miałaś ciekawy pomysł z tym wkopaniem donicy - nie obawiasz się, że będzie się muliła woda w tak małym zbiorniku? Bardzo mi się podoba ta koncepcja ;:138 Ja planowałam swego czasu posadzenie lilii i zrobienie sadzawki w ocynkowanej, starej balii, ale właśnie miałam te obawy, że mi się to nie uda i odeszłam od realizacji. Będę obserwować u Ciebie.
Czy dzbany z terakoty zostawiasz zimą na rabatach? Nie szkodzi im mróz? Są bardzo dekoracyjne ;:333
Terakotowe skrzynki można ładne kupić w OBI.
fiwonka

Post »

Witaj Kasiu, troszkę mnie na FO nie było, a tu już 8 strona nowego wątku :shock: Wiosna u Ciebie bajeczna... i pomyśleć, że mieszkam 100km od Poznania, a moje tulipanki mają max. 10cm :oops: Stworzyłaś naprawdę piękne miejsce i bardzo chętnie będę tu nadal zaglądać, choć rzadko piszę :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Kasia jak cudnie nie ;:138 Sobota marzeniowa normalnie..... ;:3 I ja znowu wróciłam z bratusiami,,,też przytachałam te pomarańczowe ;:167 i różne inne cudeńka,,,żałuję,że nie wzięłam cytrynowych...prześliczne są ;:173
Odpoczywaj niedzielnie i napawaj sie tym cudnym ogrodem ;:196 Wszystko wygląda przepięknie ;:215
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiek cudniasta masz wiosnę ;:138
zapachy hiacyntów co zazdroszczę ja muszę jeszcze troszkę poczekać :(
a magnolia już u ciebie daje czadu ;:oj
skrzyneczki na parapecie bardzo ładne i kolorki takie moje ;:333

Pozdrawiam i miłej niedzieli :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Kasia ja byłam głównie po bratki do klombu ,ponieważ na liliowce muszę jeszcze poczekać około miesiąca i do tego czasu wsadziłam w ich miejsca bratki.Kupiłam też pojedyńcze kwiatuszki do kompozycji :)
Mój klomb skończony ,wczoraj było już ciemno jak skończyłam ..dziś pstryknę fotki :wit Zapraszam :)
Majutkowa
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 10 maja 2013, o 09:54

Post »

robaczek_Poznan pisze:Majutkowa, masz ścieżkę do altanki! W dodatku z TĄ różą ;:oj Nie przepadam również na zestawieniem róż czerwonych z różowymi, miałam podobny problem i wszystkie czerwone wkitrałam w jedno miejsce. Jeszcze nie wiem jak to zagra, w tym sezonie się okaże. Rozdzielenie cisem to świetny pomysł, zneutralizuje ewentualny zgrzyt w kolorach.A tak w ogóle, to chciałabym zobaczyć Twój ogród, zapowiada się wspaniale! Zwłaszcza, że usunęłaś wszystkie potencjalne zgrzyty, podziwiam ;:180 U mnie jeszcze w paru miejscach muszę przeprowadzić korekty, ale to wymaga przemyśleń w sezonie. Może mi coś podpowiesz? Zapraszam
Oczywiście serdecznie zapraszam do mnie, niestety mój ogród nie wygląda tak bajecznie jak Twój. Pierwsze róże posadziłam wiosną zeszłego roku, więc to jeszcze drobiazgi. Ale już przekroczyłam magiczną setkę :D ( według mojego męża zbliżam się do 200 sztuk, muszę przeliczyć, bo aż nie mogę w to uwierzyć ), więc szaleństwo trwa. Miejsce już się wyczerpuje, bo mam jeszcze trampolinę, piaskownicę, koszmarny plastikowy domek i mini boisko piłkarskie dla syna. Ale za kilka lat poszaleję.... ;:173
Gdzie kupujesz kule cisowe?
Awatar użytkownika
merymg
200p
200p
Od: 4 mar 2013, o 14:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:3 Dziś tylko 17 stopni, w największym cieniu ;:224 , dzisiaj może nie Karaiby ale... ;:63 Chyba jakieś chmurki od Was Wielkopolanek nadciągają ;:218
Małgoś
Awatar użytkownika
-Piotr-
200p
200p
Od: 2 mar 2014, o 10:33

Post »

Witaj Kasiu, wpadłem na chwilkę chociaż się przywitać.
Troszeczkę się nam ochłodziło, ale i tak idę dzisiaj do pracy, więc nie będzie żalu.
W przyszłym tygodniu będę miał wagary, to sobie odbiję. Tylko żeby była ładna pogoda.
Pozdrawiam Piotr

Nasz kochany ogródek
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Kasiu piękne są Twoje doniczkowe dekoracje ;:215 Ogród masz obsypany kwiatami, a jak zobaczyłam listę różaną to dwa x sprawdzałam jaki jest ostatni numer ;:oj
Dla takich pięknych widoków różanych warto, kupuj dalej ;:63
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

No co ja mam powiedzieć? Z wrażenia spadłam z krzesła ;:224
Pięknie Kasiu... ;:167 Kompozycje w donicach,koszach itd mistrzowskie ;:333
Jaskier jak Edenka zwalił mnie z nóg ;:167 Zdjęcia robisz coraz piękniejsze...
Szukałam wątku Twojego w ulubionych i nie spodziewałam się,że już nowa część....na szczęście dotarłam ;:108

Kasiu mam pytanko gdzie można kupić zestaw wiklinowych koszy z napisem Garden?

Miłego dzionka ;:3
Awatar użytkownika
AnaAn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 gru 2012, o 17:49

Post »

Kasiek, długo by opowiadać. Już niedługo otworzę wątek i wyznam wszystko jak na spowiedzi :D
Cholerka, chyba naprawdę masz podgrzewany ten ogródek.... ;:196
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”