Kasiu, pięknie u Ciebie, jestem oczarowana
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
Bukszpany z bratkami i z bluszczem - bardzo elegancko, lubię takie kompozycje. Później wystarczy zamienić bratki na coś letniego i kolejny mariaż gotowy! Pomysł z sadzawką super
![super ;:333](./images/smiles/thumbsup.gif)
Ja chyba wkopałabym coś mniej ładnego, szkoda byłoby mi tej donicy, ale sama jestem ciekawa jak się zachowa w ziemi. Z drugiej strony terakota pasuje idealnie w tym miejscu. O liliach już pisałyśmy na pw. Nawet nie wiedziałam, że są miniaturki
![Shocked :shock:](./images/smiles/icon_eek.gif)
Jak upolujesz taką, daj cynk. Może do swojej kałuży kupię. U mnie jest problem z utrzymaniem roślin, bo rybki je skubią i nie mają szans na ładny wygląd... Poza tym bajkowo u Ciebie, taka wiosna jak w pięknym śnie. Zachwycona jestem Twoimi hiacyntami, takie dorodne grubasy! U mnie nigdy takie nie są... Nie wiem co źle robię? Czy wykopujesz swoje? Róż nie skomentuję, tzn. ilości... Szalona jesteś
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Oczywiście pozytywnie to piszę. Ale z magnolią to już przegięłaś! Mamy te same i w podobnym wieku, a u mnie na razie cicho. Kilka pączków zaczęło pękać jakiś czas temu, jak było jeszcze zimno i na szczęście wtedy zatrzymała się z chęcią kwitnienia. Teraz już mogłaby coś też puścić
Niedziela do bani, deszcz i buro... Byłam w Owińskach, upolowałam trzy powojniki, ale oddałam je, bo miały stada mszyc
Życzę słonka!!!