Kosiarka spalinowa do 600 zł.
- matt55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 cze 2012, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Kosiarka spalinowa do 600 zł.
Jej... Takiej odpowiedzi się nie spodziewałem
Widzę, że mam tu do czynienia ze specjalistą w tej dziedzinie. Dzięki wielkie za pomoc. Trudno jest coś znaleźć, bo szukam tylko w sklepach i serwisach w Rzeszowie.
Czy ceny kosiarek na wiosnę bardzo wzrastają?
Widzę, że mam tu do czynienia ze specjalistą w tej dziedzinie. Dzięki wielkie za pomoc. Trudno jest coś znaleźć, bo szukam tylko w sklepach i serwisach w Rzeszowie.
Czy ceny kosiarek na wiosnę bardzo wzrastają?
Zapraszam do mojego wątku: Początki mojego ogrodu
Moja domowa zielona dżungla
Spis moich wątków Wizytówka
Moja domowa zielona dżungla
Spis moich wątków Wizytówka
Cieszę się, że mogę wspomóc.
Ceny raczej powinny wzrosnąć. Teraz jeszcze nie ma takiego popytu więc sprzedawcy nie podnoszą cen. Dodatkowo są dealerzy, którzy zostali z maszynami z zeszłego roku i chętnie je sprzedadzą po niższej cenie.
W Rzeszowie jest kilka punktów (z częścią z nich współpracuję) i myślę, że tam znajdziesz wszystko czego będziesz potrzebował.
Ceny raczej powinny wzrosnąć. Teraz jeszcze nie ma takiego popytu więc sprzedawcy nie podnoszą cen. Dodatkowo są dealerzy, którzy zostali z maszynami z zeszłego roku i chętnie je sprzedadzą po niższej cenie.
W Rzeszowie jest kilka punktów (z częścią z nich współpracuję) i myślę, że tam znajdziesz wszystko czego będziesz potrzebował.
Witam serdecznie.
Podłącze się do tematu. Z racji tego że moja kosiarka odmówiła posłuszeństwa (Nac 510s) po 8 latach użytkowania. Zacząłem rozglądać się za nową kosiarką. Budżet jaki mogę na ten cel przeznaczyć to ok 1600 zł ale jeśli warto jest dołożyć parę groszy więcej to też rozważę taki zakup. Kosiarka będzie użytkowana na 13 arach na której stoi mały domek a za nim sad z 20 drzewami. Czy kosiarka spalinowa Nać JL56X-C3 to dobry wybór? Co możecie mi polecić w przedziale cenowym do 1600-2000?
Podłącze się do tematu. Z racji tego że moja kosiarka odmówiła posłuszeństwa (Nac 510s) po 8 latach użytkowania. Zacząłem rozglądać się za nową kosiarką. Budżet jaki mogę na ten cel przeznaczyć to ok 1600 zł ale jeśli warto jest dołożyć parę groszy więcej to też rozważę taki zakup. Kosiarka będzie użytkowana na 13 arach na której stoi mały domek a za nim sad z 20 drzewami. Czy kosiarka spalinowa Nać JL56X-C3 to dobry wybór? Co możecie mi polecić w przedziale cenowym do 1600-2000?
- TexasK
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 28 lut 2014, o 15:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
W przedziale cenowym do 1600 złotych polecam kosiarkę spalinową Faworyt GYK51BS675N4W1 - posiada silnik Briggs&Stratton o mocy 6KM, pojemny kosz, wskaźnik jego napełnienia, napęd i regulację wysokości koszenia. Za tę cenę to naprawdę dobra jakościowo kosiarka spalinowa.
W tej cenie możesz wybrać sobie już coś rozsądnego. Wyżej wspomniany Faworyt to wiadomej produkcji kosiarka, standardowa, jakich wiele pod różnymi nazwami. Zupełnie jakby jedna fabryka klepała maszyny a dystrybutorzy oklejają tylko innymi naklejkami.
Nac moim zdaniem nie jest jakąś rewelacyjną marką. Chociaż jeśli Ci pasowała i chodziła, to po co zmieniać coś, co Ci już raz się sprawdziło. Moim zdaniem są znacznie lepsze maszyny takie jak Viking czy Stiga.
W moim asortymencie mam AMA LT52, która z pewnością się sprawdzi na tym terenie lub jeśli jesteś z okolic Warszawy, wiem gdzie u dealera stoi Ariens na wyprzedaży. To maszyna, którą będziesz kosił nie 8 a 16 lat.
Nac moim zdaniem nie jest jakąś rewelacyjną marką. Chociaż jeśli Ci pasowała i chodziła, to po co zmieniać coś, co Ci już raz się sprawdziło. Moim zdaniem są znacznie lepsze maszyny takie jak Viking czy Stiga.
W moim asortymencie mam AMA LT52, która z pewnością się sprawdzi na tym terenie lub jeśli jesteś z okolic Warszawy, wiem gdzie u dealera stoi Ariens na wyprzedaży. To maszyna, którą będziesz kosił nie 8 a 16 lat.
AmaPoland dziękuję za odpowiedź. Niestety nie znam tej firmy i kupiłem kosiarkę stiga takiej jak ta z linka http://www.stiga.pl/katalog/kosiarki/sp ... 3_seq.html
jutro pierwszy rozruch i testy jak nie będzie mokro oczywiście
jutro pierwszy rozruch i testy jak nie będzie mokro oczywiście
Dobrze kupiłeś, nie powinno być żadnych problemów Powodzenia i miłego koszenia
Zapraszam do nowszego wątku o kosiarkach, tam proszę pytać o dany przedział cenowy,
ten wątek zmykam, pomidorzanka.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =5&t=76486
Zapraszam do nowszego wątku o kosiarkach, tam proszę pytać o dany przedział cenowy,
ten wątek zmykam, pomidorzanka.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =5&t=76486