Kochani, właśnie jestem po rozmowie z ogrodnikiem i wstępnie
(do potwierdzenia) jesteśmy umówieni na prace ogrodowe 26 kwietnia

. Mateńko, jak ja się cieszę

Co prawda z trawą rolowaną będę musiała zaczekać do końca maja, ale przynajmniej na rabatach będę mogła sadzić roślinki. Trawa musi poczekać, bo póki co dopiero producenci zaczynają rozwijać rolki i trawa po zimie jest kiepskiej jakości, a ogrodnik powiedział, że g...mi nie położy. Złapał plusa, bo mógł powiedzieć robimy. Całość prac będzie trwała ok 5-6 dni, dlatego zaczniemy w sobotę.
Aga,Basiu dziękuję, spóźnione życzenia, ale zawsze mile widziane. Ogrodowe rewolucje jw.już tuż tuż
Justynko, Aniu,Aga-Aage, taki to własnie argument rzuciłam ogrodnikowi, ma być już ciepło. Kręcił nosem, ostatecznie zaczekamy tylko z położeniem trawnika
Małgoniu mnie ta część ciała nie boli, bo mój rower ma bardzo duże i wygodne siodełko, nie ma opcji aby pupa bolała. Przejechałam się kawałek na rowerze M i powiedziałam basta, wolę mój. Polecam rowery Electry. Mam swój już chyba piąty rok i za nic go nie zamienię na inny...komfort i wygoda

. Na wstępie zrobiłyśmy z
Młodą ok 25km. Dostępne są też fajne siodełka żelowe, miałam w starym rowerze-są również bardzo wygodne. Czyli podobnie spędziłyśmy czas

Buziaki
Boguleńko 
kochana, niedługo ekipa zaczyna działac
Madziu 
Impreza była bardzo fajna. Sama jestem zdziwiona, że tyle wytrzymałam, bo podobnie jak Ty zazwyczaj zaczynam ziewać między 22-23, a o 1-2 padam. W dodatku nie drzemałam popołudniu

. Relacja z prac ogrodowych będzie już niedługo
W związku z tym co napisałam wyżej, wszelkie prace ogródkowe (poza koszeniem trawy) do końca kwietnia u mnie zostaną zawieszone. Pozwolicie zatem, że będę Was odwiedzać, a u siebie do czasu początku metamorfozy zamilknę

Chyba, że coś w międzyczasie pięknie rozkwitnie np.migdałek, to wtedy będę się chwalić.
Życzę Wam przede wszystkim pięknej pogody