Weranda u Maji :) cz.3
Re: Weranda u Maji :) cz.3
Maju wspaniała weranda...za niedługo obsypana będzie kwiatami zapewne...a begonki neich cudownie rosną w siłę;)
- nika28
- 500p
- Od: 11 lip 2011, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, no pięknie się zaczyna Dużo zdrówka
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
- maja79
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam deszczowo,parno i ponuro
Wczesnym rankiem,było bardzo słonecznie,mój M wracając z dyżuru,obudził mnie poranna kawką
Troszkę byłam zła bo chciałam pospać,ale minęło mi dość szybko
Niespodzianką dla mnie dziś były wasze wpisy Na 13 zmykam na fizjoterapię,trzeba się wyciszyć,
w moim przypadku to raczej nie możliwe
Dziś moje Begonki i Fuksje spały pod werandą,czas hartowania wypada zacząć
Celinko te fotki to na przeprosiny za czas mego milczenia,dlatego tak z grubej rury Powiem szczerze,że bardzo dużo Begoni straciłam,
Ziemiórki zrobiły swoje,mam tylko nadzieję,że tym już nic się nie stanie .
Iwonko bo u as ta pogoda taka dosyć zmienna jest,już od jutra ma być ochłodzenie.
Janku to jest róża pnąca,czerwona,bardzo piękna,powojnik też jest,ale jeszcze mało widoczny.
Moniu dokładnie,fuksjowa wariacja już w przyszłym tygodniu,w tym akurat muszę poradzić sobie sama,fizjoterapia
w trakcie myślę,że pomoże
Justynko kochana,księżniczki już w przyszły tygodniu w paczuszce się zjawią Już nie mogę się doczekać.
Aniu też liczę na to,że ten urok werandowy znowu nas zachwyci i będzie pięknie i kolorowo,jak i pachnąco
Ewuniu,Begonie wsadziłam już w styczniu,zawsze tak robię,już jedna pomarańczowa ma dwa pączki
Anija1982 ,jestem zachwycona,Twoją werandą,jestem bardzo zadowolona i dumna,że moja stałą się Waszą inspiracją,i przede wszystkim że spełniłaś swoje marzenia to przecież jest najważniejsze. Teraz będziesz miała gdzie posiedzieć,i podziwiać swoje piękności. Spokojnie,Twoja tez zachwyci nas urokiem kwiatów.
Filigranowa27 kochana, dziękuję. Również życzę pięknych i urokliwych kwiatuszków tego roku.
Nika28 dziękuję...również pozdrawiam
Wczesnym rankiem,było bardzo słonecznie,mój M wracając z dyżuru,obudził mnie poranna kawką
Troszkę byłam zła bo chciałam pospać,ale minęło mi dość szybko
Niespodzianką dla mnie dziś były wasze wpisy Na 13 zmykam na fizjoterapię,trzeba się wyciszyć,
w moim przypadku to raczej nie możliwe
Dziś moje Begonki i Fuksje spały pod werandą,czas hartowania wypada zacząć
Celinko te fotki to na przeprosiny za czas mego milczenia,dlatego tak z grubej rury Powiem szczerze,że bardzo dużo Begoni straciłam,
Ziemiórki zrobiły swoje,mam tylko nadzieję,że tym już nic się nie stanie .
Iwonko bo u as ta pogoda taka dosyć zmienna jest,już od jutra ma być ochłodzenie.
Janku to jest róża pnąca,czerwona,bardzo piękna,powojnik też jest,ale jeszcze mało widoczny.
Moniu dokładnie,fuksjowa wariacja już w przyszłym tygodniu,w tym akurat muszę poradzić sobie sama,fizjoterapia
w trakcie myślę,że pomoże
Justynko kochana,księżniczki już w przyszły tygodniu w paczuszce się zjawią Już nie mogę się doczekać.
Aniu też liczę na to,że ten urok werandowy znowu nas zachwyci i będzie pięknie i kolorowo,jak i pachnąco
Ewuniu,Begonie wsadziłam już w styczniu,zawsze tak robię,już jedna pomarańczowa ma dwa pączki
Anija1982 ,jestem zachwycona,Twoją werandą,jestem bardzo zadowolona i dumna,że moja stałą się Waszą inspiracją,i przede wszystkim że spełniłaś swoje marzenia to przecież jest najważniejsze. Teraz będziesz miała gdzie posiedzieć,i podziwiać swoje piękności. Spokojnie,Twoja tez zachwyci nas urokiem kwiatów.
Filigranowa27 kochana, dziękuję. Również życzę pięknych i urokliwych kwiatuszków tego roku.
Nika28 dziękuję...również pozdrawiam
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Witaj Maju, ja tylko na chwilke i zmykam, jeszcze muszą jakies zakupy zrobic, przed powrotem eMa z pracy, oj czasu brak....
- maja79
Aniu witaj kochana. Ja teraz mam go sporo,ale to też nie potrwa wiecznie
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
Majeczko-ułamała mi się przez nagły wiatr i deszcz wystawiona pierwszy raz na dwór gałązka fuksiajki-cały świeżutki odrost dł.ok 40cm-jak ukorzenić?
- maja79
Asiu ukorzeniaczem i do doniczki kochana
- asma
dziękuję a dolne listki oberwać?
- maja79
Tak Asiu oberwać
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Maju już się u Ciebie dużo dzieje
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- maja79
- asma
ale masz przedszkole piękne panienki