alicjad31-Alu Dziękuję,ale wiosna króluje a najpiękniejsze kwiaty kwitną właśnie wiosną.
gęsiówka

misiaczekm-Piotrze, AGNESS-Agnieszko ; Anna11; Jolu1 To tylko jak na razie kwitnie mirabelka.Reszta drzewek czeka.
Tulipanki zaczynaja otwierać swoje pączusie,jeszcze nieśmiało,pojedynczo ale już rozweselają ogrody.Kwitnień coraz więcej i więcej i radości coraz więcej.
U mnie niedziela była chłodna,nie zimna,deszczowa,ale deszczyk potrzebny.Oj teraz to będzie się zielenić .
Hosty jeszcze nie wszystkie wyszły.Niektórych jeszcze nie widać,grzebałam jak kura pazurkami aby sprawdzić czy tam są. SA!

Lubię zapach wiosny,zwłaszcza nocą
Tulipany,tulipanki

Tulipan Red Impression czerwony,

kogra-Grażynko Wcale nie dogoniła,ot coraz więcej kwitnień,ale u Ciebie zdecydowanie więcej i więcej i chyba na południu tak jest zawsze,że macie cieplej,szybciej zielono i kwitnąco.
tulipanka-Wiolu Witaj w moich progach .Zawilców nie dawno więcej posadziłam,ale nie wiem czy one zakwitną jeszcze w tym roku,powinny ,zobaczymy

To tylko kwitnie mirabelka.Reszta drzewek w oczekiwaniu większym lub mniejszym

slanka-flora-SławkuBo wiosna pięknieje i nie sposób tego przegapić trzeba wręcz to wszytko w kadry uchwycić
U mnie wszystkie hosty też jeszcze nie wyszły,aż sprawdzałam grzebałam w ziemi czy one są??Ale wszystkie są

To tylko kwitnie mirabelka.Reszta drzewek w oczekiwaniu większym lub mniejszym
Barwinek pospolity- (Vinca minor )

BARWINEK POSPOLITY 'ATROPURPUREA'

terlica-Ewo To kwitnie zwykła mirabelka.Moje hosty tez pomału wychodzę,jedne bardziej inne wolniej.Też mnie czeka przesadzanie kilku.Zimno u nas jest,zwłaszcza nocami z w dzień znacznie się ociepla,a roślinki prą do przodu

ASK_Anulla Witaj

marzena06; Ignis05-Krysiu; Gosiaczek12a11; Kochammmkwiaty-Aguś Dziękuję kochane za miłe słowa

przymrozkowe,ale ponoć mają już być cieplejsze

Moja Magnolia Ann,kupiłam ja bo to moja imienniczka

dopiero pączek pęka,u innych już kwitną u mnie jak widać

bozunia; koziorozec-Marto; usa1276-UIlu Ja też uwielbiam kwiaty na tle niebieskiego nieba, tak właśnie wyglądają sielsko ,anielsko,polsko.Hosty faktycznie się rozrosły przez te kilka lat,W tym roku je trochę podzielą,,przesadzę ,kilka nowych jeszcze dokupię