Dobry wieczór!
Dzisiaj króciutko, bo jak zaczynam się rozpisywać, to kończę o północy?. i już nie zdążę zajrzeć do Was, a jestem okrutnie ciekawa jak tam Wasze wiosenne ogrody
Dziękuję za odwiedziny, bardzo mi miło, że zaglądacie mimo moich zaległości u Was
Monia, to niesamowite jaki zastrzyk energii daje roślinkom deszcz, ja też gołym okiem widzę, ja szybko się zmienia obraz ogrodu! Cudownie jest, a kolejny tydzień ma być bardziej słoneczny, więc można się spodziewać sporych zmian
Aniu, wiszące truskawki?.to nawet brzmi apetycznie
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Ja się wyleczyłam z truskawek w ogrodzie bo do tej pory nie mogę ich wyplewić na rabatach?.ale w donicy? Czemu nie...
James zapowiada się zjawiskowo?ja czekam na Twoją
Giardinę
Grażynko, to dokładnie taka, jaką chciałam
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Dziwne, że Twoja gęsiówka się nie rozsiewa, bo mojej co roku przybywa mimo, że rośnie na bardzo ciężkiej, zbitej ziemii. Może taka jej pasuje? Pozdrawiam!
Miłko, dziękuję
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Mieszkasz niedaleko, zapraszam w czerwcu do odwiedzin
Agnieszko, to tawuła szara 'Grefsheim' - najlepiej wygląda gdy rozkłada się pędami kaskadowo, ale może też robić za zwarty żywopłot jeśli będzie cięta. Ja moją tnę dosyć radykalnie po kwitnieniu i dobrze to znosi. Polecam!
Dorotko, poidełko (to małe, kamienne z ptaszkami) dostałam w prezencie, a to duże z piaskowca na postumencie kupiłam w Chronosie. Pozdrawiam serdecznie!
Elwi, dzisiaj zauważyłam kilka pączków na
Louis Odier ![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
Jak tak dalej pójdzie, róże nam zakwitną na majówkę
Danuś, a może ją przesadź za dom? Ta pergola była idealna dla jakiegoś ramblera?może Girlande d'Amour? Ewunia ją ma, ślicznie się wspina po łukach, ma miękkie gałązki oblepione kiściami kwiatów i pasuje stylem do naturalnego ogrodu, polecam!
Dorotko, witaj!Bardzo miło mi Cię gościć! Dziękuję za przemiły wpis i zapraszam!
Kondziu, witaj ponownie ;-) Cieszę się, że jeszcze tu zaglądasz, jesteś u mnie zawsze mile widziany
Majutku, są kolejne pąkasy!
![heja :heja](./images/smiles/heja.gif)
Niestety są też mszyce i pewnie zaraz pojawią się bruzdownice?
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smiles/icon_evil.gif)
Będę się mieć na baczności
![Cool 8-)](./images/smiles/icon_cool.gif)
Buziaki
Dzisiaj na zielono?
Młode przyrosty na świerku
Nidiformis
Posadziłam pierwsze paprocie w zakątku pod sosnami...
Hortensja pnąca się zieleni..
Orliki mają już pączki!
szachownice
![Obrazek](https://farm8.staticflickr.com/7370/13743635683_c2f731f2de_b.jpg)