Mój zielony świat cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój zielony świat cz.3

Post »

Witaj Aniu,ogród taki masz ukwiecony, pierwiosnki w roli głównej ,pięknie ,super się ogląda takie ogrody,buziaczki dla Ciebie ;:196 :wit ;:3
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Ania, pozdrawiam Cie serdecznie, wiosenkę masz uroczą, nikt już jej nie zatrzyma, nawet ten zimny deszcz i wiatr ;:196
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Na chwilę spuściłam Cię z oka a tu już nowy wątek.
Piękne zdjęcia na wstępie ;:138
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Reniu deszcz o tej porze roku jest bardzo potrzeby i rośliny na pewno z radością go przyjmują. W nocy znowu lało teraz tylko trochę słońca i kwiaty ruszą na całego ;:138

Grażynko witam Cię bardzo serdecznie ;:196 co do werbeny bądź cierpliwa ;:108 na własnych doświadczeniach przekonałam się, że wschodzi bardzo nieregularnie. Jeszcze chwilę i będziesz miała werbenową dżunglę.

Małgosiu koleusy doskonale radzą sobie w gruncie, nie zastanawiaj się tylko sadz do ogrodu, nie musisz tak często podlewać jak w donicach a ubarwiają rabaty niesamowicie :D

Wandziu u mnie od dwóch dni popaduje i ziemia jest porządnie nasiąknięta, oglądałam prognozę pogody niebawem i do Ciebie dotrą opady. Pozdrawiam serdecznie ;:196

Aguś te irysy zakwitły tak wcześnie bo rosną pod samym domem, od ściany mają ciepełko, te w ogrodzie nawet jeszcze pąków nie pokazały. Niebawem deszcze dotrą i do Ciebie ;:196

Aga też mam o kwiatach czerwonych ale jeszcze w pączkach, jak powstanie u Ciebie skalniak dostaniesz kępkę białej ;:196

Promyczku dziękuję za wszystkie ciepłe słowa skierowane do mojego ogrodu. Witam cię gorąco w moim zielonym świecie, rozgość się :D

Marysiu dopiero tworzę moją kolekcję pierwiosnków, bardzo podobają mi się te kwiatuszki i jak byś miała nadmiar to ja bardzo chętnie przyjmę z dwie kępki. Iryski masz na bank i czosnek również. Ciepełka życzę. ;:168

Halinko cieszę się, że wstąpiłaś do mojego ogrodu ;:138 zapraszam Cię bardzo serdecznie, zaglądaj kiedy tylko będziesz miała ochotę. Za tak ciepłe słowa wysyłam Ci buziaka ;:196

Dorotko czosnek bardzo długo wychodzi z ziemi, daj mu jeszcze szansę.

Tereniu te iryski rosną w bardzo ekstremalnych, warunkach pod samym domem i tam mają bardzo ciepło a te które rosną na rabatach dopiero pokazały liście. Cebulę czosnku dostaniesz ;:196

Martuniu dziękuję ;:196 cieszę się bardzo, że podobają Ci moje kwiatuszki. Również wysyłam buziaczki ;:196

Iwuś a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? Fajnie, że wróciłaś ;:138 mam nadzieję, że pokazałaś w swoim wątku trochę swojej wiosenki. Już lecę ;:65

Aguniu witaj ;:196 dla Ciebie mój ogród zawsze jest otwarty ;:108 Zapraszam kochana ;:168

Trochę słońca i kila ciepłych dni i rośliny buchną kwieciem ;:138

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Aniu jakie ładne zdjęcia ;:333
Pozdrawiam Alicja
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Na trzecim zdjęciu te śliczne pączki to co?

A w ogóle to dziś już mogę z czystym sumieniem powiedziec, że wszystkie roślinki od ciebie pięknie się przyjęły i widac, że już ruszyły. Nie wiem, czy to możliwe, bo w sumie nigdy nie widziałam dąbrówki, ale... chyba jej się na pączki zbiera :) A najładniej wygląda w tej chwili kocimiętka i przetacznik kłosowy - ten drugi pokazałam u siebie :)
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu kochana dziękuję ;:196 starałam się ;:138

Aguś cześć ;:196 na trzecim zdjęciu to tulipany na razie przymknięte bo zimno i brak słońca. Dąbrówki u siebie jeszcze nie oglądałam ale wcale się bym nie zdziwiła jeśli by już miała pączki. Wszystko w tym roku przyspieszone. Byłam u Ciebie przed chwilą i obejrzałam przetacznika niech rośnie zdrowo ;:215
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Melduję się w nowym wątku :wit
Pięknie u ciebie , po tych deszczach słoneczko potrzebne a potem to tylko oczy cieszyć tymi kolorkami jakie się nam rozleją !!!
Widzę że korona u ciebie będzie kwitła , u mnie na razie żadnych oznak które zapowiadały by kwitnienie.
Wsadziłam ją dwa sezony temu na jesień i dwa lata z rzędu nie kwitła czy i tym razem nie zakwitnie , jeszcze nie widziałam jak kwitnie ;:223
Nawet już nawet nie pamiętam jaki kolor wsadziłam ;:224
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
UlaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 23:30

Post »

Aniu :wit
piękny ten nowo nabyty pierwiosnek. Śliczne zdjęcia zrobiłaś, miło się ogląda
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Aniu :wit ja jak zwykle spóźniona,nie wyrabiam ze wszystkim i tak mam :cry:
Piękne Wiosna u Ciebie i piękne kwitnienia ;:108
Deszczowe fotki bardzo udane ;:433 ;:433
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aniu,już koronę masz w pąkach. ;:oj
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Aniu,dużo wcześniejsza wiosna u Ciebie ,ja nie mam jeszcze tulipanów ,a cesarska korona piękna,słonecznego dnia życzę ;:3 ;:3 :wit ;:168
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiaczku witaj ;:196 zapraszam Cię serdecznie do mojego ogrodu kiedy tylko będziesz miała ochotę. Jeśli chodzi o cesarską koronę to spróbuj ją przesadzić jak tylko zaschną liście, może to pomoże i w końcu doczekasz się kwiatów.

Uleczko z pierwiosnkami dopiero zaczynam przygodę bardzo podobają mi się te kwiaty dlatego powolutku będę powiększać kolekcje :D Co do zdjęć dziękuję ;:196 staram się aby i Wam było przyjemnie oglądać moje kwiatuchy.

Aniu witaj ;:196 nic się nie przejmuj spóźnieniem, wszyscy jesteśmy zabiegani. Wiosną mamy dużo pracy ale jak tylko przyjdzie lato trochę odsapniemy.

Małgosiu z 5 cebul zakwitną tylko 3 i to bardzo skromnie :( na jednej łodydze po cztery kwiatki.

Martuniu jeszcze troszkę i Twoje tulipany zakwitną, u mnie tylko botaniczne kwitną obficie, reszta jeszcze w pąkach. Również słoneczka życzę ;:196 ;:3

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Słoneczka życzę :wit wieczorem do was zajrzę :D
Moje wątki, Aktualny
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”