Mój ogród wśród łąk cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój ogród wśród łąk cz.2
Witam w nowej części mojego ogrodu wśród łąk. Poprzednia część jest tutaj.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2#p4592212
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2#p4592212
-
Re: Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW cz 2
Aniu, Grażynko, Iwonko - dziękuję kochane i zapraszam.
Tak się spięłam przy zamykaniu poprzedniej części i otwieraniu nowej....że tchu nie mogę złapać. Pozdrawiam Was kochani
Tak się spięłam przy zamykaniu poprzedniej części i otwieraniu nowej....że tchu nie mogę złapać. Pozdrawiam Was kochani
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Re: Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW cz 2
Witam Gosiu
Gratuluję wątku,miło u Ciebie .Spokojnie,ja też zawsze sie denerwuje przy nowym,bo gapa ze mnie i koleżanka z fo mi pomaga ,zamykać i otwierać
Pozdrawiam
Gratuluję wątku,miło u Ciebie .Spokojnie,ja też zawsze sie denerwuje przy nowym,bo gapa ze mnie i koleżanka z fo mi pomaga ,zamykać i otwierać
Pozdrawiam
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Re: Mój ogród wśród łąk cz.2
Gosieńko witaj
Byłam w poprzedniej części i dokładnie obejrzałam Twój wianek i bardzo, bardzo mi się podoba Uwielbiam takie naturalne ozdoby.
Pozdrawiam cieplutko
Byłam w poprzedniej części i dokładnie obejrzałam Twój wianek i bardzo, bardzo mi się podoba Uwielbiam takie naturalne ozdoby.
Pozdrawiam cieplutko
Witam i melduję się w drugiej części. Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę i mi napiszesz, jak montowałaś te jajka i na czym Pióra już mam zamówione
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgosiu jestem i Ja w kolejnej odsłonie Twojego pięknego ogrodu
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
I ja się wpraszam na powitanko w nowej części
-
Witajcie kochani Wczoraj zamykałam poprzednią część i ....nie zdążyłam odpowiedzieć na Wasze posty. Przepraszam Was kochani, ale proszę wybaczcie, bo tak się zakręciłam, a jak już było po....no to klops...wątek zamknięty, a nowy zaczęłam też jakoś od czapy, bez odpowiedniego przywitania się z Wami.
Witam Was serdecznie i jak macie jeszcze ochotę to zapraszam, wpadajcie do mnie.
Jadziu - No wydawało mi się, że poruszam się nieźle w świecie cyberprzestrzeni, ale... życie, czyli zamknięcie wątku zweryfikowało moje przekonania
Aniu - wianek powstał ....bo miałam pod ręką niezbędne rzeczy do jego wykonania, i ...troszkę czasu. Miło mi, że podoba się Tobie, czyli tej osobie, która wykonuje cudowne wianki.
Aguś - podstawą tego wianka jest upleciony przeze mnie wianek z pędów winobluszczu. Na tymże to wianku przykleiłam na gorąco wydmuszki jajek i pióra od kur ( znajoma poświęciła kilka swoich kurek, podobno je to bolało, i jak mi o tym powiedziała to tak jakoś nieprzyjemnie mi się zrobiło). Ot i cała filozofia Myślałam jeszcze, żeby kilka wydmuszek po przepiórczych jajeczkach wkleić, ale by chyba było za dużo.
Pauli - jesteś kochana
Tereniu - witaj
Krystian - dziękuję
Marysiu -
Edytko -
Monia -
A mój ogród znajduje się w takiej oto okolicy. Wśród łąk...Takie widoki oglądam stojąc w bramie i witając się z gośćmi Zdjęcia jakieś nieostre...nie wiem czemu
A to moja Pepsi, czyli wiecznie szczęśliwy pies
A to moja wiosna, dzisiejsza
Pozdrawiam.
Witam Was serdecznie i jak macie jeszcze ochotę to zapraszam, wpadajcie do mnie.
Jadziu - No wydawało mi się, że poruszam się nieźle w świecie cyberprzestrzeni, ale... życie, czyli zamknięcie wątku zweryfikowało moje przekonania
Aniu - wianek powstał ....bo miałam pod ręką niezbędne rzeczy do jego wykonania, i ...troszkę czasu. Miło mi, że podoba się Tobie, czyli tej osobie, która wykonuje cudowne wianki.
Aguś - podstawą tego wianka jest upleciony przeze mnie wianek z pędów winobluszczu. Na tymże to wianku przykleiłam na gorąco wydmuszki jajek i pióra od kur ( znajoma poświęciła kilka swoich kurek, podobno je to bolało, i jak mi o tym powiedziała to tak jakoś nieprzyjemnie mi się zrobiło). Ot i cała filozofia Myślałam jeszcze, żeby kilka wydmuszek po przepiórczych jajeczkach wkleić, ale by chyba było za dużo.
Pauli - jesteś kochana
Tereniu - witaj
Krystian - dziękuję
Marysiu -
Edytko -
Monia -
A mój ogród znajduje się w takiej oto okolicy. Wśród łąk...Takie widoki oglądam stojąc w bramie i witając się z gośćmi Zdjęcia jakieś nieostre...nie wiem czemu
A to moja Pepsi, czyli wiecznie szczęśliwy pies
A to moja wiosna, dzisiejsza
Pozdrawiam.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczna ta Twoja wiosna
A okolice Pamiętam obrazki z książek z dzieciństwa - wierzby, droga, łąki wokoło. Polska
Pepsi ma wyjątkowo ładną mordkę
A okolice Pamiętam obrazki z książek z dzieciństwa - wierzby, droga, łąki wokoło. Polska
Pepsi ma wyjątkowo ładną mordkę
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Kwiatki ładne ale Pepsi najładniejsza
Proszę dać mordeczce jakiegoś smakołyka
Proszę dać mordeczce jakiegoś smakołyka
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
Ja też się melduję
Piękne widoki u Ciebie, jak zwykle!
I Pepsi uroczy uśmiech. Prawdziwa modelka z niej
Piękne widoki u Ciebie, jak zwykle!
I Pepsi uroczy uśmiech. Prawdziwa modelka z niej
Ale super psisko A bratek też fajnie wygląda- albo nietypowe ujęcie, albo jakis nietypowy kolorek?
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;