Mój fijoł 15
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój fijoł 15
Kasia, do wakacji już niedaleko
Beata, mnie też się paczka podoba
Kasia, to jedna z moich ulubienic Widać, że mam ze dwa tygodnie opóźnienia w porównaniu z cieplejszymi regionami, ale da się żyć. Dziś w nocy -1, całkiem, całkiem. Oby tylko nie padało, kiedy wrócę z pracy...
Elwi, chude jeszcze te róże, a u Grażyny-kogry widziałam pierwszy różany pączek-stąd ten śmiech Okropne doświadczenie, musiałaś być bardzo rozczarowana Ja na razie mam bardzo dobre zdanie o firmie, bo rośliny wyglądają dobrze, pakowanie było doskonałe, a oferta zachęcająca-oby tak zostało W ogóle mam bardzo dobre doświadczenia związane z zakupami w internecie (obym nie wypowiedziała tego w złą godzinę ).
Beata, mnie też się paczka podoba
Kasia, to jedna z moich ulubienic Widać, że mam ze dwa tygodnie opóźnienia w porównaniu z cieplejszymi regionami, ale da się żyć. Dziś w nocy -1, całkiem, całkiem. Oby tylko nie padało, kiedy wrócę z pracy...
Elwi, chude jeszcze te róże, a u Grażyny-kogry widziałam pierwszy różany pączek-stąd ten śmiech Okropne doświadczenie, musiałaś być bardzo rozczarowana Ja na razie mam bardzo dobre zdanie o firmie, bo rośliny wyglądają dobrze, pakowanie było doskonałe, a oferta zachęcająca-oby tak zostało W ogóle mam bardzo dobre doświadczenia związane z zakupami w internecie (obym nie wypowiedziała tego w złą godzinę ).
Ewa mnie się też Twoja paczka podoba, chociaż niekoniecznie z tych samych powodów co innym (czyt. będzie czym dzielić) .
Moja róża Canary Bird ma pączki kwiatowe, teraz będę czas odliczać do kwitnienia
Moja róża Canary Bird ma pączki kwiatowe, teraz będę czas odliczać do kwitnienia
Pozdrawiam.Elżbieta.
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewuniu, wątek pędzi jak szalony,że nadążyć trudno, za to wiosny widać coraz więcej.
Te siewki sasanek przeurocze,mnie się nigdy nie rozsiała a w końcu znikła.
Zakupy udane w takim tempie niedługo zabraknie areału do sadzenia.
Te siewki sasanek przeurocze,mnie się nigdy nie rozsiała a w końcu znikła.
Zakupy udane w takim tempie niedługo zabraknie areału do sadzenia.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W tym roku wyjątkowo oparłam się zakupom w necie. Jednak ta przesyłka z BR wygląda zachęcająco. Podoba mi się. Zaglądałam do nich, ale tego co bym chciała już nie ma
Zapowiada się dziś ładny dzień.
Zapowiada się dziś ładny dzień.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Ewciu,super roślinki dostałaś ,ja też od nich mam rośliny ,już rosną,
Pędy Twoich róż czerwone niczym moje derenie zimą A swoją drogą niezłe krzaczory wyhodowałaś
- ewamaj66
Elżbieta-dopiero za jakiś czas Przyjrzyj się mojej brunnerze, to Kings Ransom-taka sama jak Twoja? Coś mi się plącze po głowie, że niepotrzebnie zamawiałam akurat tę odmianę
Stasiu, z samosiewem mogą być problemy, sasanki siałam własnoręcznie A i tak kret zrobił porządki
Iza, swoje rośliny opłaciłam już w styczniu Mam zamiar coś jeszcze tam kupić.
Marta, też jestem zadowolona z jakości sadzonek
Edyta, najfajniejsza jest Therese Bugnet-u nas nie przemarza
Wanda.
Sierotka...Sam jeden.
Stasiu, z samosiewem mogą być problemy, sasanki siałam własnoręcznie A i tak kret zrobił porządki
Iza, swoje rośliny opłaciłam już w styczniu Mam zamiar coś jeszcze tam kupić.
Marta, też jestem zadowolona z jakości sadzonek
Edyta, najfajniejsza jest Therese Bugnet-u nas nie przemarza
Wanda.
Sierotka...Sam jeden.
Ewa nazwy swojej brunnery nie pamiętam bo tabliczki nie było, ale mnie też się wydaje taka sama. Wstawiłaś zdjęcie kokoryczy-czy to ode mnie ją masz.
Pozdrawiam.Elżbieta.
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Ewa
Ja z bylinowego raju zamówiłem sobie sporo floksów ,ale do odbioru w Starym Polu w czerwcu .W tamtym roku na targach kupiłem kilka roślin i dobrze rosły .W tym sezonie kępy dużo większe i licze na piękne kwitnienie .Róże w tym roku szaleją .Pnąca prawie tak zielona jak w sezonie
Ja z bylinowego raju zamówiłem sobie sporo floksów ,ale do odbioru w Starym Polu w czerwcu .W tamtym roku na targach kupiłem kilka roślin i dobrze rosły .W tym sezonie kępy dużo większe i licze na piękne kwitnienie .Róże w tym roku szaleją .Pnąca prawie tak zielona jak w sezonie
- Elwi
- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Ewuniu, ja też mam bardzo dobre doświadczenia z zakupami w necie Właściwie żadnych roślin nie kupuję inaczej a to ze względu na ograniczony wybór odmian u miejscowych ogrodników Ze wszystkich zakupów internetowych miałam wpadki tylko 2 razy, w tym jedna z Bylinowym R. Hm, ale to było w zeszłym roku - wiosna przyszła późno, wszystko było postawione na głowie...
Pozdrawiam, Elwi
Pozdrawiam, Elwi
- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
To ja nie będę zaglądać do raju A swoją drogą-super popakowane rośliny. Ja kiedyś zamawiałam kwiatki doniczkowe do domu i zawsze zachwycałam się przede wszystkim zmyślnym popakowaniem roślin:)
Ps. to ta dziadowska gwiazdnica lubi dobrą ziemię? To ja muszę mieć fantastyczną najwyraźniej
Ps. to ta dziadowska gwiazdnica lubi dobrą ziemię? To ja muszę mieć fantastyczną najwyraźniej
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- ewamaj66
Elżbieta-no właśnie A mogłam zamówić zupełnie inną odmianę Kokorycz kupiłam na forum od bardzo fajnej osoby Od niej mam też białą przylaszczkę.
Andrzejek, dawno nie byłam na targach, a i teraz wcale nie wiem, czy się uda. Z zakupów w Starym Polu (poza tulipanami strzępiastymi ) jestem do tej pory zadowolona.
Elwi, zeszły rok był bardzo dziwny, sprzedaż roślin napotkała okropne warunki pogodowe. Jednak na pewno nadal będę kupować przez internet, bo u siebie nie znajdę tego, co lubię. Róże na przykład są tylko Białe, Czerwone, Żółte albo Rabatowe, Krzaczaste, Pnące, a ja już szukam konkretnych odmian
Ania, nie zaglądaj-można całkiem stracić głowę Gwiazdnica w byle czym nie rośnie
Pochmurno od samego rana Wystartuję zaraz w te róże, które mi jeszcze zostały, może zdążę przed deszczem
Andrzejek, dawno nie byłam na targach, a i teraz wcale nie wiem, czy się uda. Z zakupów w Starym Polu (poza tulipanami strzępiastymi ) jestem do tej pory zadowolona.
Elwi, zeszły rok był bardzo dziwny, sprzedaż roślin napotkała okropne warunki pogodowe. Jednak na pewno nadal będę kupować przez internet, bo u siebie nie znajdę tego, co lubię. Róże na przykład są tylko Białe, Czerwone, Żółte albo Rabatowe, Krzaczaste, Pnące, a ja już szukam konkretnych odmian
Ania, nie zaglądaj-można całkiem stracić głowę Gwiazdnica w byle czym nie rośnie
Pochmurno od samego rana Wystartuję zaraz w te róże, które mi jeszcze zostały, może zdążę przed deszczem
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Zgadza się ! Też mam wyjątkowo w tym roku !ewamaj66 pisze:Gwiazdnica w byle czym nie rośnie
Zimno nadal ...oby deszcz nie padał bo mam dużo do sadzenia .... m.in różowe przylaszczki...