Mój fijoł 15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój fijoł 15

Post »

Kasia, do wakacji już niedaleko :D
Beata, mnie też się paczka podoba :D
Kasia, to jedna z moich ulubienic :D Widać, że mam ze dwa tygodnie opóźnienia w porównaniu z cieplejszymi regionami, ale da się żyć. Dziś w nocy -1, całkiem, całkiem. Oby tylko nie padało, kiedy wrócę z pracy...
Elwi, chude jeszcze te róże, a u Grażyny-kogry widziałam pierwszy różany pączek-stąd ten śmiech :wink: Okropne doświadczenie, musiałaś być bardzo rozczarowana :( Ja na razie mam bardzo dobre zdanie o firmie, bo rośliny wyglądają dobrze, pakowanie było doskonałe, a oferta zachęcająca-oby tak zostało :D W ogóle mam bardzo dobre doświadczenia związane z zakupami w internecie (obym nie wypowiedziała tego w złą godzinę ;:306).
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
elutek63
100p
100p
Od: 27 lis 2011, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewa mnie się też Twoja paczka podoba, chociaż niekoniecznie z tych samych powodów co innym (czyt. będzie czym dzielić) ;:306 .
Moja róża Canary Bird ma pączki kwiatowe, teraz będę czas odliczać do kwitnienia :tan
Pozdrawiam.Elżbieta.
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Witaj Ewuniu, wątek pędzi jak szalony,że nadążyć trudno, za to wiosny widać coraz więcej. ;:215
Te siewki sasanek przeurocze,mnie się nigdy nie rozsiała a w końcu znikła.
Zakupy udane ;:138 w takim tempie niedługo zabraknie areału do sadzenia. ;:306
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

W tym roku wyjątkowo oparłam się zakupom w necie. Jednak ta przesyłka z BR wygląda zachęcająco. Podoba mi się. Zaglądałam do nich, ale tego co bym chciała już nie ma :(
Zapowiada się dziś ładny dzień.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Ewciu,super roślinki dostałaś ,ja też od nich mam rośliny ,już rosną, ;:168
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Pędy Twoich róż czerwone niczym moje derenie zimą :D A swoją drogą niezłe krzaczory wyhodowałaś :wink:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elżbieta-dopiero za jakiś czas 8-) Przyjrzyj się mojej brunnerze, to Kings Ransom-taka sama jak Twoja? Coś mi się plącze po głowie, że niepotrzebnie zamawiałam akurat tę odmianę :roll:
Stasiu, z samosiewem mogą być problemy, sasanki siałam własnoręcznie :D A i tak kret zrobił porządki :evil:
Iza, swoje rośliny opłaciłam już w styczniu ;:306 Mam zamiar coś jeszcze tam kupić.
Marta, też jestem zadowolona z jakości sadzonek :D
Edyta, najfajniejsza jest Therese Bugnet-u nas nie przemarza :tan

Wanda.
Obrazek

Obrazek

Sierotka...Sam jeden.
Obrazek
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
elutek63
100p
100p
Od: 27 lis 2011, o 21:39

Post »

Ewa nazwy swojej brunnery nie pamiętam bo tabliczki nie było, ale mnie też się wydaje taka sama. Wstawiłaś zdjęcie kokoryczy-czy to ode mnie ją masz. :?:
Pozdrawiam.Elżbieta.
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Ewa :wit
Ja z bylinowego raju zamówiłem sobie sporo floksów ,ale do odbioru w Starym Polu w czerwcu .W tamtym roku na targach kupiłem kilka roślin i dobrze rosły .W tym sezonie kępy dużo większe i licze na piękne kwitnienie .Róże w tym roku szaleją .Pnąca prawie tak zielona jak w sezonie
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Ewuniu, ja też mam bardzo dobre doświadczenia z zakupami w necie ;:108 Właściwie żadnych roślin nie kupuję inaczej a to ze względu na ograniczony wybór odmian u miejscowych ogrodników ;:108 Ze wszystkich zakupów internetowych miałam wpadki tylko 2 razy, w tym jedna z Bylinowym R. Hm, ale to było w zeszłym roku - wiosna przyszła późno, wszystko było postawione na głowie...
Pozdrawiam, Elwi
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

To ja nie będę zaglądać do raju ;:306 A swoją drogą-super popakowane rośliny. Ja kiedyś zamawiałam kwiatki doniczkowe do domu i zawsze zachwycałam się przede wszystkim zmyślnym popakowaniem roślin:)

Ps. to ta dziadowska gwiazdnica lubi dobrą ziemię? To ja muszę mieć fantastyczną najwyraźniej ;:333
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elżbieta-no właśnie :roll: A mogłam zamówić zupełnie inną odmianę :D Kokorycz kupiłam na forum od bardzo fajnej osoby :D Od niej mam też białą przylaszczkę.
Andrzejek, dawno nie byłam na targach, a i teraz wcale nie wiem, czy się uda. Z zakupów w Starym Polu (poza tulipanami strzępiastymi :evil:) jestem do tej pory zadowolona.
Elwi, zeszły rok był bardzo dziwny, sprzedaż roślin napotkała okropne warunki pogodowe. Jednak na pewno nadal będę kupować przez internet, bo u siebie nie znajdę tego, co lubię. Róże na przykład są tylko Białe, Czerwone, Żółte albo Rabatowe, Krzaczaste, Pnące, a ja już szukam konkretnych odmian :D
Ania, nie zaglądaj-można całkiem stracić głowę :D Gwiazdnica w byle czym nie rośnie ;:108

Pochmurno od samego rana :? Wystartuję zaraz w te róże, które mi jeszcze zostały, może zdążę przed deszczem :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

ewamaj66 pisze:Gwiazdnica w byle czym nie rośnie ;:108
Zgadza się ! Też mam wyjątkowo w tym roku ! ;:306

Zimno nadal ...oby deszcz nie padał bo mam dużo do sadzenia .... :heja m.in różowe przylaszczki... :)

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”