WITAM mnóstwo miłych gości, a ja dalej siedzę i kończę koszyczek zaczęty już jakiś czas temu .Święta coraz bliżej a on ma być na święconki
IWONKO miałaś obejrzeć wszystko w realu ,ale wiem jak u Ciebie z czasem ,Bo doba za krótka .Jak wpadniesz obdaruję Cię takim jajcem

To narcyz od Ciebie
ANDRZEJU wszędzie teraz kolorowo i coraz ciaśniej się robi
DANUSIU kwitną już 2 powojniki Cecile również .Dzisiaj oglądałam Doktorka ma na każdym pół pędziku pączek .Będzie cudnie wyglądał jak zakwitnie .Będzie korona z kwiatów
MARYSIU Pamelka masz rację cudna jest ,ale bardziej podobają mi sie rozczapirzone kwiaty Cecile tylko jeszcze nie jest w pełni rozkwitu
ZOSIU dawno nie zaglądałaś na Forum .Bambusiki są zawieszone na mocnym haku wmurowanym w mur .na mur lepiej nie zaglądać bo to mur z ADM-u a ogródek mój .Niestety ten mur musiałby być cały zbity i zrobiony na nowo ,ale ja tego dzieła sie nie podejmę .Co kawałek to go sklecam ale nie mam drabiny ,żeby sięgnąć wyżej
MARYSIU róże też już mają pączusie .Szczególnie Docteur Jamain ,który rośnie zaraz przy wejściu
JAGÓDKO u mnie wszystko jest

tylko juz miejsca brak

Moja koperkowa ma tylko 2 pąki, a w ubiegłym roku miała 3 .Chyba będę ją musiała z tego miejsca wysadzić ,bo Excelsa ,chyba ją okrada .Mam tez drugą koperkową ta jest trzeci sezon u mnie, a ma teraz jeden pączek .Jestem ciekawa tego kwiatu .Jagódka też fajnie wygląda ,więc nie grzesz
MARZANKO kto to taki cudny ,bo nie mam pojęcia
TOSIA przecież u Ciebie więcej słonka mają i więcej słodyczy nie to co u mnie .Jak to wybyły botaniczne tulipany
HELU tulipany są piekne ale tylko jeden rok .Oczywiście te stare zwykłe tulipany żółte czy czerwone są niezniszczalne .W szybkim tempie rabatki sie zmieniają na bardziej zielone i kolorowe
BOŻENKO ja sie cieszę ,ze coraz piękniej w ogródku ,aż miło sie tam wchodzi i wyjść sie nie chce
MAJKA ona jest po prostu piękna .Dzisiaj już super wygląda w pełni kwitnienia
MAJU te dziury to moja zmora ale z krzesła nie dosięgnę za daleko
CELINKO miło Cię powitać .Jakim ja jestem ekspertem od róż .Dopiero wszystkiego sie uczę od mądrzejszych dziewczyn
TERENIU ano wszystko sobie kwitnie a ja jestem zadowolona bo mam kolorowo
IRENKO u ciebie zawsze jakieś pauzy w środku nocy
EWCIU nie rzucam słów na wiatr