Mój kawałek marzeń cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Grażynko znowu przepadłaś Wymyśliłaś coś na ten projekt ?
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Przyszłam się przywitać
Mnie brakuje tej cierpliwości, o której mówisz ...wszystko na już Pewno ,że zdążysz
Kończysz zupełnie naukę w czerwcu?
Mnie brakuje tej cierpliwości, o której mówisz ...wszystko na już Pewno ,że zdążysz
Kończysz zupełnie naukę w czerwcu?
marzenia się spełniają! Dana
-
Grażynko co się dzieje że Ciebie tyyyle czasu nie ma? Obraziłaś się na nas?
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Grażynko
Zawitałam do twojego wątku a tu takie piękności i słodkości Mnie przywitały - ohhh...zostaje u Ciebie na dłużej kochana...
Pozdrawiam.
Zawitałam do twojego wątku a tu takie piękności i słodkości Mnie przywitały - ohhh...zostaje u Ciebie na dłużej kochana...
Pozdrawiam.
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Grażynko, już bardzo długo się nie odzywasz. Jeśli czasem zaglądasz, to przyjmij życzenia pogodnych i dobrych świąt. No i odezwij się
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Grażynko przez to świąteczne zamieszanie zupełnie zapomniałam
Wielka buźka wiesz za co
Wielka buźka wiesz za co
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
Grażynko, mam szczerą nadzieję, że wkrótce się odezwiesz i pokażesz nam swoją wiosnę... w otoczeniu pokrywającego się soczystą zielenią lasu, ogród z pewnością pięknie się prezentuje.
Przy tej okazji, ściskam Cię świątecznie, życząc Tobie i bliskim zdrowia i spokoju.
Pozdrawiam serdecznie!
Przy tej okazji, ściskam Cię świątecznie, życząc Tobie i bliskim zdrowia i spokoju.
Pozdrawiam serdecznie!
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Grażynko gdzie jesteś ,pokaż wiosnę
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko i ja bardzo na Ciebie czekam
-
Grażyynko. Wpadam z kawusią. Ogrodowa się przyjęła, ale Anabelka nie puszcza ani jednego listeczka a tamte jej opadły Myślisz że jeszcze odbije? Jak Ci majówka minęła?
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Kochani moi...
Witam Was z ogromną serdecznością po dość długiej przerwie, spowodowaną zarówno przygotowaniami do obrony, nauką i wszystkimi tematami z tym związanymi. Niestety jestem taką osobą, która aby efektywnie zakończyć cele, które sobie sukcesywnie wyznaczam muszę się skupić na tym w 100%...ale gdy je osiągam czuję się z tym bardzo dobrze Wiem i zdaję sobie sprawę z tego, że jeżeli czujecie się zaniedbani z powodu mojej nieobecności to serdecznie Was przepraszam Jednak nie myślcie, że nie zaprzątaliście mi głowy...bardzo często musiałam walczyć sama ze sobą aby o Was nie myśleć, odganiać myśli o spędzeniu czasu na FO i ostro pracować... a czasami, uwierzcie mi było bardzo ciężko...Jednak teraz jestem ogromnie szczęśliwa, że jestem na takim etapie jakim jestem i idę dalej...
Kochani od dzisiaj idę w odwiedziny do moich ulubionych ogrodów, fantastycznie ciepłych osób, ludzi z pasją i idę się dalej od Was uczyć i serdecznie Wam dziękuję za Waszą obecność
Zdjęcia mojego ogrodu, który wręcz prosi się o moja uwagę wrzucę wieczorem:)
Pozdrawiam i ściskam Was gorąco:)
Witam Was z ogromną serdecznością po dość długiej przerwie, spowodowaną zarówno przygotowaniami do obrony, nauką i wszystkimi tematami z tym związanymi. Niestety jestem taką osobą, która aby efektywnie zakończyć cele, które sobie sukcesywnie wyznaczam muszę się skupić na tym w 100%...ale gdy je osiągam czuję się z tym bardzo dobrze Wiem i zdaję sobie sprawę z tego, że jeżeli czujecie się zaniedbani z powodu mojej nieobecności to serdecznie Was przepraszam Jednak nie myślcie, że nie zaprzątaliście mi głowy...bardzo często musiałam walczyć sama ze sobą aby o Was nie myśleć, odganiać myśli o spędzeniu czasu na FO i ostro pracować... a czasami, uwierzcie mi było bardzo ciężko...Jednak teraz jestem ogromnie szczęśliwa, że jestem na takim etapie jakim jestem i idę dalej...
Kochani od dzisiaj idę w odwiedziny do moich ulubionych ogrodów, fantastycznie ciepłych osób, ludzi z pasją i idę się dalej od Was uczyć i serdecznie Wam dziękuję za Waszą obecność
Zdjęcia mojego ogrodu, który wręcz prosi się o moja uwagę wrzucę wieczorem:)
Pozdrawiam i ściskam Was gorąco:)
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko ależ się cieszę, że jesteś
Wciąż zastanawiałam się co się dzieje, że znikłaś , bo naprawdę bardzo Ciebie brakowało ... To wspaniale, że to nie kłopoty odciągnęły Cię od nas, a ogrom zajęć. Serdecznie Ci gratuluję obrony i pomyślnego zakończenia wszelkich projektów, które pomyślnie zakończyłaś
Na zdjęcia ogrodu czekam z wielką ciekawością
Wciąż zastanawiałam się co się dzieje, że znikłaś , bo naprawdę bardzo Ciebie brakowało ... To wspaniale, że to nie kłopoty odciągnęły Cię od nas, a ogrom zajęć. Serdecznie Ci gratuluję obrony i pomyślnego zakończenia wszelkich projektów, które pomyślnie zakończyłaś
Na zdjęcia ogrodu czekam z wielką ciekawością
-
Ja też gratuluję Ci sukcesów Cieszę się że wreszcie jesteś. No a na zdjęcia ogrodu to już od daaawna czekam z utęsknieniem.