Moje ogródkowe zmagania cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje ogródkowe zmagania cz.4

Post »

Madziu, co za okrutny los, tak przed sezonen cię unieruchomić :twisted: Ducha jednak ci nie złamał ;:196 Współczuję bólu. Teraz będzie cię jeszcze bolał palec wskazujący....jak będziesz pokazywała co gdzie sadzć..
Przytulam ;:168 i życzę żebyś się szybko pozbierała fizycznie, choć zdaję sobie sprawę że dla tak energicznej osóbki, takie unieruchomienie będzie wyzwaniem. :?
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu bardzo dziękuję za przytulaki ;:196 . Myślę, że przebudowa ogrodu będzie ukojeniem dla mego bólu, a zarazem przyczyną nerw, bo chciałabym pogrzebać, pokopać...Rozumiesz, co będę gadać ;:109. Jak już wytrzymać nie będę mogła, to chyba na prawdę położę się na brzuchu i choć troszkę posadzę ;:224 Ja twarda babka jestem o wrażliwej duszy, więc nie poddaję się
Justynko dziękuję
Iwonko tobie też dziękuję za przytulaski ;:168 Uważaj z tą łopatą, bo Ty drobinka jesteś, a krwawy księżyc sprzed kilku dni sieje chyba jakieś fatum. Przynajmniej wśród znajomych i mnie. Zwichnięcie z dwojga złego lepiej teraz niż np.czerwcu albo lipcu.
Termin prac absolutnie niezmienny :lol:
Ilonko przytulasku nie omieszkam podyrygować ruchem ogrodowym. Muszą wykopać ostrożnie, to co ja miałam zamiar, a potem niech robią swoje. Miałam nosa aby królewski leżak zrobić ;:306
Jolu to się stało wczoraj koło 23, dzisiaj już siedzę w pracy. Szlag mnie trafia, gdy chcę coś zrobić, a nie mogę. Wykończę się przez te dwa miesiące, ale nie omieszkam troszkę powykorzystywać sytuację względem domowników.., a co? Ja koło nich biegam, to teraz zmiana frontu. Jak mnie palec od tej dyrygentury rozboli, to już całkiem cała prawa strona nieczynna będzie ;:306

Dzisiaj miałam nieco krępującą sytuację, bo przyszła kobitka z banku, a ja siedziałam na sofie z nogą na stoliku , ale nie mogę inaczej. Głupio mi było, ale to fajna babeczka, więc chyba zrozumiała.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu przytulam ;:168 podziwiam za hart ducha ;:138
Bólu współczuję jednak metamorfoza wynagrodzi wszystko, tak trzymać ;:333
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

To się porobiło.. ;:196 Madzia skakała i się ...Zdrówka Madziu, serdecznie współczuję.
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Życzę szybkiego powrotu do formy twarda babeczko ;:196 Jesteś niesamowita z tym nieodpuszczeniem rewolucji ogrodowej :wink:
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziula, straszny pech, zwłaszcza w przeddzień wielkiej rewolucji, ale masz rację - co nas nie zabije, to nas wzmocni ;:168 2 miesiące mówisz - tzn. na szczyt sezonu będziesz już nówka-sztuka ;:215 Ból mogę sobie tylko wyobrazić, jesteś twarda Babeczka, skoro "świeżo" po tym tryskasz takim optymizmem. Tak trzymać! :uszy Cały czas Ci kibicuję i razem z Tobą przebieram nogami w oczekiwaniu na poświąteczny wtorek ;:65 :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Madziu- już wszystko wiem.. Kochana bidulko- trzymaj się dzielnie, a jak się palel dyrygowaniem zmęczy, to uruchom sterowanie głosem :;230 A tak na serio- bardzo współczuję bólu, cierpienia i obecnego unieruchomienia! Mam nadzieję, że jednak rewolucja ogrodowa nieco ukoi nerwy.. a i sobotnie co nieco na osłodę zadziała ;:196
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Święta, przebudowa ogrodowych włości a Ty z nogą na stoliku, ładnie to wykombinowałaś ;:306
Zapewnienie relacji z robót już mamy, teraz jak piszesz będziesz miała więcej czasu, lepiej nie trzeba.
Tak na serio to współczuję, ale kto ma pecha to ... istnieje sporo wariantów zakończenia tego przysłowia.
Wszystko będzie dobrze, życzę w przenośni i dosłownie abyś jak najszybciej stanęła na nogi ;:333
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Kochani bardzo dziękuję Wam za słowa wsparcia, zawsze można na Was liczyć, a to bardzo pomaga. Postaram się odwdzięczyć relacją foto. Dzisiaj muszę przejść się po ogródku, bo zauważyłam rano, że tulipanki rozkwitły. Popstrykam też fotki przemalowanym skrzyniom.
Milenko z tym przebieraniem nogami, to u mnie marnie teraz ;:306, ale dziękuję za Twoje, mam nadzieję, że poprzebierasz również za mnie ;:65 ;:112
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Madziu, to się porobiło i to w takim ważnym momencie! Kochana, będziesz miała rzeczywiście teraz nadmiar odpoczynku... poruszasz się o kulach? Mnie zawsze wydawało się to trudne, ale chyba nie bardzo jest wyjście przy takim unieruchomieniu.
Podczas rewolucji będziesz jednak mogła dyrygować głosowo i to Ci musi wystarczyć ;-)
Trzymam kciuki za wszystko, a Tobie życzę cierpliwości! ;:196
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Madziula, radzisz sobie o jednej nodze? Dziewczynki pewnie pomagają? Czy Twoja energia pozwala Ci zwolnić i nic nie robić? Jestem pewna, że siedzisz jak na szpilkach :D
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Chociaż to nie bedzie to, to jednak Magda ma oczy sprawne i ręce zdrowe do dyrygowania ;:306

Magda spokojnych, rodzinnych, pełnych miłości świąt Wielkanocnych.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

lulka pisze:Milenko z tym przebieraniem nogami, to u mnie marnie teraz ;:306
No i znów mnie rozbawiłaś :lol: W ogóle się nie zastanowiłam :twisted: W takim razie przebieram oczywiście z podwójną mocą ;:65 ;:65
Radosnych i słonecznych! ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”