Ogródek AGNESS
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Jestem i ja
Zgadzam się z Grażynka ja też czasem ,oczywiście jak czas pozwala lubię wracać do poprzednich wątków
- zwłaszcza tak bogatych w inspiracje
Kolekcja prymulkowa jest rewelacyjna ja , mam tylko jedną.
Zgadzam się z Grażynka ja też czasem ,oczywiście jak czas pozwala lubię wracać do poprzednich wątków
- zwłaszcza tak bogatych w inspiracje
Kolekcja prymulkowa jest rewelacyjna ja , mam tylko jedną.
U mnie niestety prymulkom za zimno, nie chcą rosnąć. Ale na Twoje sobie z chęcią popatrzę.
I ja witam się ;)
Ładnie zaczęłaś wątek, miło popatrzeć.
Pozdrawiam serdecznie!
Ładnie zaczęłaś wątek, miło popatrzeć.
Pozdrawiam serdecznie!
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiosna Teraz dopiero widać, że się zaczęła, kiedy pojawiły się sasanki i prymulki
Sasanki będę siać, bo wschodzą dość dobrze-o ile termin siewu jest odpowiedni. Zaraz po zbiorze nasion.
Sasanki będę siać, bo wschodzą dość dobrze-o ile termin siewu jest odpowiedni. Zaraz po zbiorze nasion.
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Czytam, co było przyczyną ginięcia Twoich narcyzów. U mnie ta sama przyczyna (wiem to od niedawna) - pobzyga cebularz, czyli mucha narcyzowa. W tym roku nie zaniedbam prewencji, by pozbyć się tego dziadostwa, a jednocześnie uchronić narcyzy.
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
W ten pochmurny dzień nasyciłam się widokiem Twoich sasanek i prymulek. Dwa dni temu wysyałam w domu sasanki. Myślisz, że coś z nich będzie?
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguś słoneczko dziś piękne to Twoje sasanki i pierwiosnki muszą się cieszyć miłego dnia
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, przybiegłam z opóźnieniem bom nieco kulawa ostatnio Sasanki dostałam niedawno i jest to dla mnie ogromna radocha. Jak się napatrzę tu i tam jak pięknie wyglądają na rabatach, to serce mi rośnie.
Udało mi się kupić lilie Muscadet - mam je dzięki Twoim nasadzeniom. Jeszcze u mnie nie kwitnie, ale już się cieszę, że będą zdobić i moje rabaty . Czy masz może lilie drzewiaste? Zakupiłam 6 szt. i ciekawa jestem jak je pielęgnować. Liczę się z tym, że nie od razu będą miały 2 metry, ale chyba potrzebują jakiś podpór?
Udało mi się kupić lilie Muscadet - mam je dzięki Twoim nasadzeniom. Jeszcze u mnie nie kwitnie, ale już się cieszę, że będą zdobić i moje rabaty . Czy masz może lilie drzewiaste? Zakupiłam 6 szt. i ciekawa jestem jak je pielęgnować. Liczę się z tym, że nie od razu będą miały 2 metry, ale chyba potrzebują jakiś podpór?
Agnieszko spóźniłam się do Twojego nowego wątku, ale za to "hurtowo" napatrzyłam się na Twoje piękne zdjęcia
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie kwitną Ci prymulki.
U mnie niestety te marketowe zanikają po dwóch, trzech latach.
Sprawdzają się tylko te babcine.
U mnie niestety te marketowe zanikają po dwóch, trzech latach.
Sprawdzają się tylko te babcine.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Ja również melduję się w nowym wątku! Piękne kolejne odsłony wiosny. Agnieszko, dziękuję Ci za dotychczasowe inspiracje ogrodowe. (To u Ciebie wypatrzyłam gęsiówkę w niezwykłym różowym kolorze. I dzisiaj, robiąc zakupu świateczne, znalazłam 3 dorodne sadzonki )
mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=42468" onclick="window.open(this.href);return false;
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Agnieszko, gdzie przepadłaś? Pewnie mnóstwo gości się zapowiedziało. W każdym razie życzę wesołych, spokojnych i ciepłych Świąt.