Kwiatki prawie wszystkie
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki prawie wszystkie
O widzę, że podobnie jak ja tworzy podpory z wikliny, żeby miec tylko lepszy dostęp do tej prawdziwej wikliny i sobie polepić sądne płotki, podpórki, trejaże itp.
Zamek wielki, wprost majestatyczny, ale kościół jednak ładniejszy ;) Ale konie to dopiero rewelacja, śliczne, aż by się chciało lekko potargać je za te grzywy ;)
Zamek wielki, wprost majestatyczny, ale kościół jednak ładniejszy ;) Ale konie to dopiero rewelacja, śliczne, aż by się chciało lekko potargać je za te grzywy ;)
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Irminko .
Takie skojarzenie, w takim miejscu . I ja i Ibrakadabra jesteśmy do głębi poruszone
Miejsce przepiękne, nieznane mi dotychczas.
Piękne konie, też coraz rzadziej widziane.
I bardzo piękny Twój kawałek świata.
Jagoda
Takie skojarzenie, w takim miejscu . I ja i Ibrakadabra jesteśmy do głębi poruszone
Miejsce przepiękne, nieznane mi dotychczas.
Piękne konie, też coraz rzadziej widziane.
I bardzo piękny Twój kawałek świata.
Jagoda
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Widziałam podobne konstrukcje w programie Gardeners World
Bardzo mi się to podoba, że wykorzystuje się wszystko co ogród może dać
Bardzo mi się to podoba, że wykorzystuje się wszystko co ogród może dać
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
A co w ogrodzie? Słonecznie, świątecznie i przyjechali goście
Alanko, w rzeczywistości zamek jest tak piękny, że po raz pierwszy w życiu byłam sfrustrowana, że nie umiem robić zdjęć, bo żadne nie oddało charakteru i niezwykłego klimatu tej budowli
Podpórki tak urocze zrobione zostały na moją prośbę, połączoną z zapewnieniem, że co by nie wyszło, będę na pewno zadowolona. I tak jest, bo ja dotrzymuję obietnic
Jago, jesteś często w podróży, może kiedyś będzie Ci po drodze i zobaczysz zamek i okolice, naprawdę warto. A skojarzenia są jak najbardziej naturalne, jesteśmy już dobrymi znajomymi, tak to odczuwam
Gosiu, masz rację, pomysł wręcz ściągnięty z programu Gardener's...W planach mam jeszcze kilka takich naturalnych podpórek, ale ta jedna wymagała kilku godzin pracy...
Alanko, w rzeczywistości zamek jest tak piękny, że po raz pierwszy w życiu byłam sfrustrowana, że nie umiem robić zdjęć, bo żadne nie oddało charakteru i niezwykłego klimatu tej budowli
Podpórki tak urocze zrobione zostały na moją prośbę, połączoną z zapewnieniem, że co by nie wyszło, będę na pewno zadowolona. I tak jest, bo ja dotrzymuję obietnic
Jago, jesteś często w podróży, może kiedyś będzie Ci po drodze i zobaczysz zamek i okolice, naprawdę warto. A skojarzenia są jak najbardziej naturalne, jesteśmy już dobrymi znajomymi, tak to odczuwam
Gosiu, masz rację, pomysł wręcz ściągnięty z programu Gardener's...W planach mam jeszcze kilka takich naturalnych podpórek, ale ta jedna wymagała kilku godzin pracy...
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeśli już o GW mowa, to czy macie gdzieś w necie dostęp do odcinków z polskimi napisami? Za trudna jest jednak dla mnie wersja oryginalna, a chętnie bym pooglądała...
Irminko - moja pierwiosnkowa kępa, jak bliźniacza siostra Twojej, ale to nic dziwnego, przecież jest jej córeczką
Irminko - moja pierwiosnkowa kępa, jak bliźniacza siostra Twojej, ale to nic dziwnego, przecież jest jej córeczką
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Irminki, czy to jest hakonechloe?
Piękna trawka
Spokojnych, radosnych Świąt Irminko
Piękna trawka
Piękny kwitnący ogród na wiosnę. Te drzewa wyglądają tak majestatycznie...
Spokojnych, radosnych Świąt Irminko
- agnesik12
- 200p
- Od: 31 sty 2008, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeśli mogę robaczku wtrącić to jest Milium effusum "Aureum". Bardzo ładna żółta trawa. Piękne zdjęcia Irmino. Szczególnie Twoje kurki cudne.
Podpory naturalne to genialny pomysł. Wyglądają pięknie. Wiosna pełną parą! Ja dziś znalazłam kilka sadzonek werbeny więcej. Już się nie mogę doczekać ich czasu kwitnienia. Ciekawa jestem czy w tym roku będzie wiele motyli. Zima była taka łagodna.
Wesołych Świąt!
Podpory naturalne to genialny pomysł. Wyglądają pięknie. Wiosna pełną parą! Ja dziś znalazłam kilka sadzonek werbeny więcej. Już się nie mogę doczekać ich czasu kwitnienia. Ciekawa jestem czy w tym roku będzie wiele motyli. Zima była taka łagodna.
Wesołych Świąt!
Agnieszka
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Dziękuję Agnieszko, prosownica zapisana
Wyglada na fajną alternatywę dla hakone, które ponoć wolno rośnie. Poza tym z opisów prosownica raczej nie jest kapryśna i poradzi sobie na każdym stanowisku, byle miała mokro. Pomyślę o niej
Wyglada na fajną alternatywę dla hakone, które ponoć wolno rośnie. Poza tym z opisów prosownica raczej nie jest kapryśna i poradzi sobie na każdym stanowisku, byle miała mokro. Pomyślę o niej
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Kwitnące drzewa są urocze! Moi goście świąteczni tak byli zachwyceni kwitnącymi wiśniami i gruszą, że nie zwrócili uwagi, ze zachwaszczone i trawa przydługawa A'propos! Kwiaty gruszy strasznie śmierdzą! Jak padlina!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Irminko, pierwsza sprawa - cóż to piękna psinka? Jak zobaczyłam przód psa, to jawnie skóra zdjęta z mojego Zaraz wrzucę fotkę naszej Solki w swoim wątku, to sobie porównasz. Może jakaś rodzina naszej łaciatej ?:D
Ładny żółty tulipan, a za nim widzę, że podagrycznik Tobie też się rozpanoszył? Ja nie wiem co to za epidemia, u mnie w tym roku pojawił się w nowych miejscach, skaranie z nim.
Ładny żółty tulipan, a za nim widzę, że podagrycznik Tobie też się rozpanoszył? Ja nie wiem co to za epidemia, u mnie w tym roku pojawił się w nowych miejscach, skaranie z nim.
Pozdrawiam, Alicja
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Irminko pozdrawiam jeszcze świątecznie . Co to za roślinka na tym zdjęciu: http://images62.fotosik.pl/899/ebb1946e4e6fe916med.jpg
Pozdrawiam Hala
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Białe bratki masz wśród całej swojej zieleni. No takich nie spotkałam na FO, swobodnie rosnących i siejących się. Podziwiam każdy fragment Twojego ogrodu. Sielsko-anielsko, jak lubię