Moje ogródkowe zmagania cz.4
- baasik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje ogródkowe zmagania cz.4
Ojejku, Madziu! Mam nadzieję, że już opanowałaś poruszanie się po ogrodzie ze sztywną nogą i potrafisz już nawet kopać i pielić A tak poważnie, to życzę jak najszybszego powrotu do pełnej sprawności
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu daj znać jak idą pracę
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć, prace idą zgodnie z planem, ale mam problemy techniczne z ładowaniem zdjęć . Wczoraj kilka wysłałam sms'em Agnieszce Aguniada i Kasi Magencie. Cały teren rozkopany. Najpiękniejszy bajzel świata
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Madziu liczę, że problem uda się szybko rozwiązać, siedzę jak na szpilkach
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Oj, ja też nie mogę się doczekać... Czekam z niecierpliwością i trzymam kciuki żeby się udało wgrać zdjęcia
Madziu0 bunt sprzętu w takiej chwili Dobrze, że chociaż prace postępują zgodnie z planem i pogoda super dopisuje!
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Strasznie jestem ciekawa tego bałaganu !
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziula mam nadzieję, że Twoja nieobecność nie jest związana stanem chorobowym a li tylko trzaskaniem zdjęć w trakcie "rewoluszyyyn"
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Oj, widziałam to i owo na własne jak amonagawę zabierałam do siebie Madziulko już w glebie, jeszcze raz dziękuję bardzo
Madziu, dawno mnie nie było u Ciebie, a tu takie wypadki ! Współczuję niedyspozycji nożnej... Czy już trochę lepiej się czujesz?
Ciekawa jestem tego twórczego bałaganu Mam nadzieję, że gardła nie zdarłaś na ekipę Trzymaj się dzielnie i usprawnij sprzęt, bo my tu na relację czekamy
Ciekawa jestem tego twórczego bałaganu Mam nadzieję, że gardła nie zdarłaś na ekipę Trzymaj się dzielnie i usprawnij sprzęt, bo my tu na relację czekamy
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Madzia, tu wszyscy tupiemy nóżkami z niecierpliwości...jesteś miszczem w dawkowaniu napięcia
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Byłam, widziałam - już niedługo plac boju przeistoczy się w zieloną enklawę na uroczym osiedlu. Madziu, serdecznie dziękujemy za przemiłe, choć krótkie spotkanie i oczywiście za krzaki - dziś jak pogoda pozwoli posadzimy. Zapomniałam Ci powiedzieć, że twój klimatyczny salon zrobił na mnie wrażenie A z emocji po wizycie nie mogłam długo zasnąć
Jeszcze raz dziękuję i ściskam serdecznie
Jeszcze raz dziękuję i ściskam serdecznie
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Madziula i ja dziękuję pięknie Już teraz wiem ile czasu zajmuje droga ode mnie do ciebie Spacer miałam przedni! Refleksję mam taką, że to masakra, że się ciągle wozi tyłek w aucie. Droga od ciebie do mnie wiedzie chodnikiem, więc nie ma skuchy.
Ale Iwonka elegancka co? Bardzo wam dziewczyny dziękuję.
Ale Iwonka elegancka co? Bardzo wam dziewczyny dziękuję.