Pytania do Ekipy Moderującej - 2014 rok
Re: Pytania do Ekipy Moderującej - 2014 rok
hmmmm........zniknęła mi możliwość pisania pw........co się stało?
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ThxAnnes 77 pisze:Witam
Przed chwilą założyłam nowy wątek,ale ja chciałam na ogólnym,a zapisało się w Moje róże...czy jest możliwość przeniesienia na ogólny?
załatwione
pytam jeszcze raz....... co z pw?
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja Ci odpowiem Marto.
Zablokowaliśmy Ci opcję pw.
Zrobiliśmy to celowo.
Nie będziemy udawać, że nie wiemy co piszesz o nas i o jakie czyny nas posądzasz.
Nie będziemy udawać, że nie doszły do nas Twoje słowa szkalujące nas tam.
I nie będziemy udawać, że to po nas spływa, bo to uderza już nie tylko w nas, ale w całe FO.
Tego darować i zostawić bez żadnych działań z naszej strony- nie możemy.
Myślę, że odpowiedź jest wystarczająco czytelna i wyczerpująca.
Nie musisz więc się wysilać by się z nami wykłócać.
Na chwilę obecną nie udostępnimy Ci tej opcji!
Zresztą...
Powinniśmy odebrać ją nie tylko Tobie.
Jednak...nie chcemy skrzywdzić swoimi działaniami tych z postronnych użytkowników,
którzy w swej ufności, szczerych (ze swej strony) oznak przyjaźni lub też zwykłej ludzkiej naiwności,
poddali się tak łatwo tej jawnej acz zapewne dokładnie przemyślanej i zaplanowanej manipulacji.
Tego nie zrobimy, bo w przeciwieństwie do rozpuszczanych wici, my mamy szacunek do człowieka.
I takich tu widzimy, ludzi- nie marionetki, które na zawołanie lub krwi zew,
można ustawiać lub przestawiać, dowolnie pociągając za sznurki.
Lub można ot tak sobie odrzucić w kąt, bo taką akurat ma się ochotę.
Cóż, takie wredne z nas ludki. Ot co.
Zablokowaliśmy Ci opcję pw.
Zrobiliśmy to celowo.
Nie będziemy udawać, że nie wiemy co piszesz o nas i o jakie czyny nas posądzasz.
Nie będziemy udawać, że nie doszły do nas Twoje słowa szkalujące nas tam.
I nie będziemy udawać, że to po nas spływa, bo to uderza już nie tylko w nas, ale w całe FO.
Tego darować i zostawić bez żadnych działań z naszej strony- nie możemy.
Myślę, że odpowiedź jest wystarczająco czytelna i wyczerpująca.
Nie musisz więc się wysilać by się z nami wykłócać.
Na chwilę obecną nie udostępnimy Ci tej opcji!
Zresztą...
Powinniśmy odebrać ją nie tylko Tobie.
Jednak...nie chcemy skrzywdzić swoimi działaniami tych z postronnych użytkowników,
którzy w swej ufności, szczerych (ze swej strony) oznak przyjaźni lub też zwykłej ludzkiej naiwności,
poddali się tak łatwo tej jawnej acz zapewne dokładnie przemyślanej i zaplanowanej manipulacji.
Tego nie zrobimy, bo w przeciwieństwie do rozpuszczanych wici, my mamy szacunek do człowieka.
I takich tu widzimy, ludzi- nie marionetki, które na zawołanie lub krwi zew,
można ustawiać lub przestawiać, dowolnie pociągając za sznurki.
Lub można ot tak sobie odrzucić w kąt, bo taką akurat ma się ochotę.
Cóż, takie wredne z nas ludki. Ot co.
wykłócać się zamiaru nie mam bo właściwie nie mam o co...ale nie mogę sobie na to pozwolić by posądzono mnie o jakąkolwiek manipulację......nie wiedziałam, że zwykła ludzka życzliwość to manipulacja.
I na pewno nikogo nigdy i nigdzie nie szkalowałam, obrażałam.......i tego sobie też nie dam przypisać, bo to po prostu nieprawda!
mam tylko tyle do powodzenia............
I na pewno nikogo nigdy i nigdzie nie szkalowałam, obrażałam.......i tego sobie też nie dam przypisać, bo to po prostu nieprawda!
mam tylko tyle do powodzenia............
- babuchna
- -Moderator Forum-.
Dosyć już tej zabawy.
Mnie jej kontynuacja ani nie weseli ani nie pociąga.
Mam wiele pilniejszych i bardziej pożytecznych dla FO spraw do zrobienia tutaj,
od dalszej nic nie wnoszącej dla dobra ogółu wymiany zdań z Tobą.
Konkretnie więc i dosadnie:
post=246282
możliwości wglądu w pw użytkowników
Wiesz- (Wiecie) o tym bardzo dobrze.
Czy więc powyższe to nie szkalowanie lub obrażanie nas?
Hm...a może powinnam napisać celowe pomówienie?
Lub też może powinniśmy zapytać o poprawne nazwanie tego odpowiednie, zajmujące się tego typu sprawami osoby?
post=246777
post=246139
Nie myśl, że nie ma na TYM FORUM osób które jako postronni obserwatorzy nie widzą co się dzieje.
Są. I bez żadnych wysiłków z naszej strony sami potrafią trzeźwo ocenić sytuację i cały ten sztucznie wymuszony młyn.
Od razu, wyprzedzając Twoje następne pytanie:
Kontakt z Administratorami Forum w celu kasacji swojego konta oraz wszelkie zasady na których opieramy nasze działania znajdziesz tutaj:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=1&t=29351
Mnie jej kontynuacja ani nie weseli ani nie pociąga.
Mam wiele pilniejszych i bardziej pożytecznych dla FO spraw do zrobienia tutaj,
od dalszej nic nie wnoszącej dla dobra ogółu wymiany zdań z Tobą.
Konkretnie więc i dosadnie:
post=246282
post=246350Shirall pisze:.....oj tam i phiiii.....póki co nic nie dostałam.....pewnie do czasu
bo jeśli dostanę to znaczy, że czytają pw
Nikt! Zarówno z Administracji jaki i z Moderatorów nie ma, nie miał i nigdy nie będzie miał,Shirall pisze:hihihi wiem, wiem
ale jakby co to będę się z nimi mogła wykłócać......bo raz już mi zablokowali możliwość pisania pw i mówili, ze wcale nie, nie czytają pw....a teraz.....zobaczymy
możliwości wglądu w pw użytkowników
Wiesz- (Wiecie) o tym bardzo dobrze.
Czy więc powyższe to nie szkalowanie lub obrażanie nas?
Hm...a może powinnam napisać celowe pomówienie?
Lub też może powinniśmy zapytać o poprawne nazwanie tego odpowiednie, zajmujące się tego typu sprawami osoby?
post=246777
Cieszymy się razem z Tobą, mogąc zapewnić Ci tą chwilę zasłużonej radości.Shirall pisze: a teraz ubaw po pachy.......tam zablokowali mi pw
post=246139
To zostawię bez komentarza za to do wglądu.Shirall pisze:pewnie będzie nas więcej bo rozesłałam wieści, że jesteśmy tutaj
i nawet jeśli za to oberwę to mam to gdzieś......bo warto
Nie myśl, że nie ma na TYM FORUM osób które jako postronni obserwatorzy nie widzą co się dzieje.
Są. I bez żadnych wysiłków z naszej strony sami potrafią trzeźwo ocenić sytuację i cały ten sztucznie wymuszony młyn.
Od razu, wyprzedzając Twoje następne pytanie:
Kontakt z Administratorami Forum w celu kasacji swojego konta oraz wszelkie zasady na których opieramy nasze działania znajdziesz tutaj:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=1&t=29351
po namyśle proszę o usunięcie mojego konta.
Usunięto zarówno konto jak założonego w międzyczasie klona.
Kolejny klon tej osoby.
marysia59
Usunięto zarówno konto jak założonego w międzyczasie klona.
Kolejny klon tej osoby.
marysia59
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Na czym polega problem,że nie możesz?
To nie jest wina forum,bo zdjęcia wstawiamy tu za pomoca serwera spoza forum,
ale napisz w czym rzecz,może znajdziemy rozwiązanie problemu.
To nie jest wina forum,bo zdjęcia wstawiamy tu za pomoca serwera spoza forum,
ale napisz w czym rzecz,może znajdziemy rozwiązanie problemu.
- Julka-11
- 100p
- Od: 24 sie 2010, o 15:05
Pytanie od blondynki - gdzie mam znaleźć obserwowane wątki? Klikam i dodaję do obserowanych a nie wiem jak je zlokalizować?
dziękuję
dziękuję
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Obserwacja polega na tym,że otrzymuje się powiadomienie na maila ,że w obserwowanym wątku napisano kolejny post. Klikając w nadeslany link wchodzi się bezpośrednio w ten post.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Julka-11
- 100p
- Od: 24 sie 2010, o 15:05
I wszystko jasne Bardzo dziękuję.
Teraz ja - czemu to forum ma już kolejne punkty regulaminu pozwalające wypowiadać tylko "jedyny słuszny" światopogląd? Co się z tym forum dzieje, że wylatują kolejni użytkownicy, którzy protestowali przeciwko traktowania tego forum jak folwarku? Czemu to NIE WOLNO wyrazić własnego zdania, chyba że jest zgodne z poglądami administracji? Cenzura, cenzura...
- babuchna
- -Moderator Forum-.
To Forum od dawna ma swoje stałe punkty Regulaminu,
co nie znaczy jednak, że w razie potrzeby nie mogą być one rozszerzane lub dostosowywane do otaczającej nas rzeczywistości.
I aż dziw bierze, że dla wielu osób będących od wielu lat jego użytkownikami są one nadal nieznane.
To Forum opuszczają Ci którym tak odpowiada i którzy nie chcą stosować się do powyższego Regulaminu- ich wybór, ich prawo, ich decyzja.
Cenzura, cenzura...dotyczy pomówień nas i zrzucania na nas winy za działania których nie wykonywaliśmy lub wykonywaliśmy tylko i wyłącznie zgodnie z obowiązującymi tu zasadami.
Każdy z forumowiczów, którym nie odpowiada nasz Regulamin w dowolnym momencie może poprosić o kasację swojego konta.
Jednak, osoby którym on odpowiada lub chociaż w większym stopniu nie przeszkadza,
powinny mieć możliwość do spokojnego tu pobytu- bez nagłych rewolucji, buntów, abordażów,
działań podziemnych lub innych atrakcji dodatkowo im prezentowanych przez nagle oburzonych.
I jeszcze jedno.
To Forum nie potrzebuje pomocy w zarządzaniu nim.
Administracja sama bardzo dobrze sobie z tym radzi.
Proszę więc o niepodważanie więcej tu Jej stanowiska. Proszę i ostrzegam jednocześnie.
Mamy już dość drwin, jątrzenia i tym samym podżegania forumowiczów na Tym Forum
Z naszej strony temat uważam za wyczerpany i zamknięty.
co nie znaczy jednak, że w razie potrzeby nie mogą być one rozszerzane lub dostosowywane do otaczającej nas rzeczywistości.
I aż dziw bierze, że dla wielu osób będących od wielu lat jego użytkownikami są one nadal nieznane.
To Forum opuszczają Ci którym tak odpowiada i którzy nie chcą stosować się do powyższego Regulaminu- ich wybór, ich prawo, ich decyzja.
Cenzura, cenzura...dotyczy pomówień nas i zrzucania na nas winy za działania których nie wykonywaliśmy lub wykonywaliśmy tylko i wyłącznie zgodnie z obowiązującymi tu zasadami.
Każdy z forumowiczów, którym nie odpowiada nasz Regulamin w dowolnym momencie może poprosić o kasację swojego konta.
Jednak, osoby którym on odpowiada lub chociaż w większym stopniu nie przeszkadza,
powinny mieć możliwość do spokojnego tu pobytu- bez nagłych rewolucji, buntów, abordażów,
działań podziemnych lub innych atrakcji dodatkowo im prezentowanych przez nagle oburzonych.
I jeszcze jedno.
To Forum nie potrzebuje pomocy w zarządzaniu nim.
Administracja sama bardzo dobrze sobie z tym radzi.
Proszę więc o niepodważanie więcej tu Jej stanowiska. Proszę i ostrzegam jednocześnie.
Mamy już dość drwin, jątrzenia i tym samym podżegania forumowiczów na Tym Forum
Z naszej strony temat uważam za wyczerpany i zamknięty.