Kwiatki prawie wszystkie
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Kwiatki prawie wszystkie
No taki jakby nie Twój
- Pacynka
- 500p
- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To chyba 'double beauty of apeldoorn' ?
A liliokształtne to chyba nie takie całkiem zwykłe, tylko wąskie ze szpiczastymi końcami płatków, jak mi się zdaje ?
Chciałabym mieć jakieś konie po sąsiedzku ... Uwielbiam te zwierzęta !
A liliokształtne to chyba nie takie całkiem zwykłe, tylko wąskie ze szpiczastymi końcami płatków, jak mi się zdaje ?
Chciałabym mieć jakieś konie po sąsiedzku ... Uwielbiam te zwierzęta !
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Irminko, często zaglądam do Ciebie po cichutku. Ale żebyś mi się nie zgubiła wpisuję się. Bardzo lubię Twój ogródek i Twoje spojrzenie na przyrodę. Oglądając Twoje zdjęcia z wycieczki do Kręgu przypomniałam sobie, że byłam tam dokładnie siedemnaście lat temu, wiosną. Szkoda, że nie miałam wtedy cyfrówki. Mam chyba jedno lub dwa zdjęcia, na których jest moja maleńka córeczka na tle zamku.
Twoje różowe "poletko"tulipanów jest cudne. A czy wiesz, że niektóre tulipany ładnie pachną? Dzisiaj wąchałam żółte miodem pachnące. Serdecznie pozdrawiam
Twoje różowe "poletko"tulipanów jest cudne. A czy wiesz, że niektóre tulipany ładnie pachną? Dzisiaj wąchałam żółte miodem pachnące. Serdecznie pozdrawiam
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Masko, dlatego rośnie przy ulicy
Bry, chciałam powiedzieć, że tulipany liliokształtne nie są takie wymyślne i w ogródku wiejskim odnajdują się bardzo dobrze, o czym długo nie wiedziałam. A czy to nie jest tulipan Sun of Lover?
Lusiu, to my we dwie tak po cichutku się odwiedzamy, wiesz? Przepadam za Twoimi zdjęciami, masz swój styl fotografowania i widzenia wszystkiego co wokół. Nigdy nie doczytałam, czy uczyłaś się tej sztuki? Myślę, że Ty bez trudu pokazałabyś wiekowy zamek i jego niezwykłą aurę
Nie tylko tulipany pachną, ale i żonkile, u mnie te podwójne i bladożółte, i to jest taki zapach wielce wyszukany
Bry, chciałam powiedzieć, że tulipany liliokształtne nie są takie wymyślne i w ogródku wiejskim odnajdują się bardzo dobrze, o czym długo nie wiedziałam. A czy to nie jest tulipan Sun of Lover?
Lusiu, to my we dwie tak po cichutku się odwiedzamy, wiesz? Przepadam za Twoimi zdjęciami, masz swój styl fotografowania i widzenia wszystkiego co wokół. Nigdy nie doczytałam, czy uczyłaś się tej sztuki? Myślę, że Ty bez trudu pokazałabyś wiekowy zamek i jego niezwykłą aurę
Nie tylko tulipany pachną, ale i żonkile, u mnie te podwójne i bladożółte, i to jest taki zapach wielce wyszukany
- Maska
- Kontakt:
Witaj Irminko!
Zdjęcie z różowymi tulipanami ukradłam ile ich jest?
Zdjęcie z różowymi tulipanami ukradłam ile ich jest?
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Ale ślicznie te wszystkie tulipany wyglądają. A te różowe strzępiaste, jeszcze w promieniach słońca, kwintesencja wiosny Jak sobie radzisz z tulipanami, żeby co roku kwitły, przesadzasz?
Zazdroszczę takich sąsiadów (konie oczywiście wchodzą w ten skład ).
Zazdroszczę takich sąsiadów (konie oczywiście wchodzą w ten skład ).
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mi też się podobają te blado różowe
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Masko, tulipany były w promocji, po pięćdziesiąt w megapace. Raczej już nie kupię tak dużej ilości jednakowych kwiatów, wolę różne
Alu, nie bardzo staram się w temacie tulipanów. Jesienią dokupuję jedynie nowe, bo co to byłaby za wiosna bez nich? Ale mam odmianę pomarańczowych, które od lat w tym samym miejscu pięknie kwitną
Dorotko, ja też wybieram bladoróżowe tulipany, ale i te landrynkowe mają swój urok
To jest dobry rok dla forsycji, miodunek, prymulek i omiegów. Wszystko kwitło fantastycznie, obficie, jak nigdy dotąd, i nie tylko u mnie. Ciekawa jestem dalszego ciągu
Alu, nie bardzo staram się w temacie tulipanów. Jesienią dokupuję jedynie nowe, bo co to byłaby za wiosna bez nich? Ale mam odmianę pomarańczowych, które od lat w tym samym miejscu pięknie kwitną
Dorotko, ja też wybieram bladoróżowe tulipany, ale i te landrynkowe mają swój urok
To jest dobry rok dla forsycji, miodunek, prymulek i omiegów. Wszystko kwitło fantastycznie, obficie, jak nigdy dotąd, i nie tylko u mnie. Ciekawa jestem dalszego ciągu
- Maska
- Kontakt:
Ach zapomniałam Ci donieść, że maki od Ciebie wysłane trzy lata temu mają ogromne pąki i zakwitną
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
W Słońsku, jak kwitną mniszki ma łąkach, pszczoły zbieraja miód mniszkowy! Pyszny! Czyli jest to kwiat jak narbardziej uzytkowy
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Ale to zdjęcie na konkurs się nadaje świetne.
A fotkę z tulipanami, tą wczorajszą, pierwszą, to sobie pozwoliłam na pulpit wrzucić. Mam nadzieję że się nie pogniewasz
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Faktycznie, miodunka olbrzymia a i inne kwiaty niezwykle masz bujne.
Zapowiada się piękne lato i obfitość kwiecia.
A ja już nie mogę się doczekać jak wyjdzie moja kompozycja traw z różami i posianymi kwiatami polnymi o ile coś wzejdzie, bo wysiewałam niedawno.
Oj będzie się działo......
Zapowiada się piękne lato i obfitość kwiecia.
A ja już nie mogę się doczekać jak wyjdzie moja kompozycja traw z różami i posianymi kwiatami polnymi o ile coś wzejdzie, bo wysiewałam niedawno.
Oj będzie się działo......
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Irminko, ja bym takie pomyłki tulipanowe wybaczyła. Są przeurocze. Mnie jednak podobają się takie plamy koloru i mam zamiar właśnie mega paki zamawiać
Zdjęcie dziewczynek świetne
Zdjęcie dziewczynek świetne