.....i przyszła wiosna w wiejskim ogrodzie cz.18
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: .....i przyszła wiosna w wiejskim ogrodzie cz.18
Marysiu
Pięknie pokazałaś kwitnące drzewa
czosnek niedźwiedzi ślicznie kwitnie,ja go nie mam,ale muszę sobie zapisać w zeszyt do nowych zakpów na jesień
Pięknie pokazałaś kwitnące drzewa
czosnek niedźwiedzi ślicznie kwitnie,ja go nie mam,ale muszę sobie zapisać w zeszyt do nowych zakpów na jesień
- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marysiu wiesz jak się cieszę z tego co napisałaś....TO dla mnie Ważne
U Ciebie jest łagodniejszy klimat, jak widać po kwieciu, jednak, po za tym oczywiście wszystkie rośliny piękne, dorodne i się.... nazywają
No a ja wciąż się uczę
U Ciebie jest łagodniejszy klimat, jak widać po kwieciu, jednak, po za tym oczywiście wszystkie rośliny piękne, dorodne i się.... nazywają
No a ja wciąż się uczę
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu witam
Pięknie i kolorowo u Ciebie
Piszesz o czosnku niedźwiedzim ze się rozsiewa - ja kupiłam pięć cebulek i mam cztery , zebrałam nasionka i wysiałam i ani jeden nie wszedł nie wiem czemu
Chyba Dorotka pisała o żółtym czosnku , ja mam i nawet ładnie powschodził ale do kwitnienia to jeszcze trochę , on nie jest taki okazały jak inne ozdobne czosnki .
Pozdrawiam
Pięknie i kolorowo u Ciebie
Piszesz o czosnku niedźwiedzim ze się rozsiewa - ja kupiłam pięć cebulek i mam cztery , zebrałam nasionka i wysiałam i ani jeden nie wszedł nie wiem czemu
Chyba Dorotka pisała o żółtym czosnku , ja mam i nawet ładnie powschodził ale do kwitnienia to jeszcze trochę , on nie jest taki okazały jak inne ozdobne czosnki .
Pozdrawiam
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Marysiu ja też tęskniłam
Nie dość ,że nie mam laptopa to jeszcze jestem bardzo zabiegana sprawy rodzinne i nie tylko.........
Jednym słowem przechlapane..
Nie dość ,że nie mam laptopa to jeszcze jestem bardzo zabiegana sprawy rodzinne i nie tylko.........
Jednym słowem przechlapane..
Pozdrawiam Alicja
- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
Marysiu
Posadziłam dziś do fojlaka (jak mawia mój znajomy ) pomidory w tym chłopskiego i pomarańczowego amerykańskiego (nazwy nie zapisałam..) od Ciebie.
Posadziłam dziś do fojlaka (jak mawia mój znajomy ) pomidory w tym chłopskiego i pomarańczowego amerykańskiego (nazwy nie zapisałam..) od Ciebie.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Marysiu, amfora ( ) od Ciebie się puściła w listki. Siedzi taki patyczek ulistniony w doniczce....i co dalej z nim??
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Marysiu witaj
Tyle u Ciebie się dzieje i trochę nie nadążam ale zdjęcia syna wychwalam wniebogłosy.....
Mój kasztan jadalny jeszcze mały bo zaliczył kosiarkę a Twój czy już kwitł ? Bardzo mnie ciekawi jak wyglądają jego owoce.
Pozdrowienia wirtualne wysyłam i lecę nadrabiać zaległe strony
Tyle u Ciebie się dzieje i trochę nie nadążam ale zdjęcia syna wychwalam wniebogłosy.....
Mój kasztan jadalny jeszcze mały bo zaliczył kosiarkę a Twój czy już kwitł ? Bardzo mnie ciekawi jak wyglądają jego owoce.
Pozdrowienia wirtualne wysyłam i lecę nadrabiać zaległe strony
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Cudowne fotki owocowych drzewek i krzewów Synka fotki artystyczne U mnie też czosnku sporo zjadamy.......... ale niedźwiedzi ,nie próbowałam
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
MARYNIU Przypomnę się na pewno Cudny czas tych kwitnących sadów . Właśnie wybieram się na "Kwitnące Sady i jabłonie "do Łososiny w tą niedzielę a na następną do Łącka - oby pogoda dopisała
Pozdrawiam Ewula
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Hurtem nadrobiłam masę pięknych zdjęć i widzę, że syna masz niezwykle utalentowanego. Piękne zdjęcia robi, ale....Twoje cenniejsze dla ogrodnika, bo widać, co, gdzie i jak rośnie, można pomysły na zestawienia podkradać, a tamte to bardziej do wydrukowania i powieszenia na ścianie
Jeśli mnie jutro do cna strach nie obezwładni, to może zajrzę do niemieckiego Obi w poszukiwaniu magicznych granulek na ślimory, choć polskie niebieskie na razie u mnie spisały się zgodnie z oczekiwaniami, wytruwając zwierzątka hurtem...do następnego deszczu
Jeśli mnie jutro do cna strach nie obezwładni, to może zajrzę do niemieckiego Obi w poszukiwaniu magicznych granulek na ślimory, choć polskie niebieskie na razie u mnie spisały się zgodnie z oczekiwaniami, wytruwając zwierzątka hurtem...do następnego deszczu
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam serdecznie
Aniu dziękuję ! bardzo lubię kwitnące owocowe ...potem też ale kwiaty są jakieś szczególne Czosneczek polecam, ja pierwszy kupiła za grosze na znanym portalu na A.
Basiu a jak ja się cieszę to napisałam u Ciebie
Ucz się, ucz na to nigdy nie jest za późno Może kiedyś pozwolisz sobie posłać jakieś ode mnie i nazwane
Tereniu a mój nie dość że się rozsiewa to jeszcze wyszedł spod tego skalniaka, czyli walczy o przetrwanie. A ja sobie tak pomyślałam, czy żółty to nie ten złocisty?
Aluniu ale może uda się od czasu do czasu, bo przecież teraz wszystko kwitnie i my chcemy widzieć Twój ogród no i wiedzieć co u Ciebie
Ktoś zamawiał skalniaczek, no to dzisiaj on!
uff nazbierało się trochę!
Lusiu popatrz rozkwitł dla Ciebie pierwszy kwiatuszek aronii
pocieszacz ogrodowy!
Marto popatrz jakie kamienie przywieźli młodzi z dolinki
Justynko poszukam tego pomarańczowego i napiszę jak się nazywa. Miałam go rok temu i bardzo mi smakował. Duży o bardzo delikatnej skórce
Fojlak kupuję !
Małgosiu ale korzonków może jeszcze nie być, ja bym zostawiła niech sobie rośnie tylko wstaw do ogrodu
Aniu wysłałam synowi linka do mojego wątku i kazałam poczytać.... podziękował i powiedział, że to bardzo miłe
Kasztanek kwitł rok temu i miała parę owocków takich małych nieudolnych i widzę że w tym roku tez będą. Mam drugiego i jest mniejszy chociaż w osłoniętym miejscu (ten w polu) no i jeszcze nie dojrzał
Romeczko bardzo dziękuję! czosnek koniecznie spróbuj! ja najpierw kupowałam suszony
Ewciu ok! myślisz że jeszcze będą za tydzień kwitnąć...teraz tak wszystko szybko przekwita
Pati bardzo dziękuję , sama wiesz jak to cieszy jak dzieci stworzą coś ładnego
Jednoroczne rosną jak szalone w tunelu i niedługo będę dosadzać do bylin i róż i juz ciekawa jestem niespodzianek kompozycyjnych, bo ja stawiam trochę na przypadek
Wiesz może jutro sobie odpuść, jeszcze tam pojedziesz a raczej wracaj szczęśliwie do domu
Aniu dziękuję ! bardzo lubię kwitnące owocowe ...potem też ale kwiaty są jakieś szczególne Czosneczek polecam, ja pierwszy kupiła za grosze na znanym portalu na A.
Basiu a jak ja się cieszę to napisałam u Ciebie
Ucz się, ucz na to nigdy nie jest za późno Może kiedyś pozwolisz sobie posłać jakieś ode mnie i nazwane
Tereniu a mój nie dość że się rozsiewa to jeszcze wyszedł spod tego skalniaka, czyli walczy o przetrwanie. A ja sobie tak pomyślałam, czy żółty to nie ten złocisty?
Aluniu ale może uda się od czasu do czasu, bo przecież teraz wszystko kwitnie i my chcemy widzieć Twój ogród no i wiedzieć co u Ciebie
Ktoś zamawiał skalniaczek, no to dzisiaj on!
uff nazbierało się trochę!
Lusiu popatrz rozkwitł dla Ciebie pierwszy kwiatuszek aronii
pocieszacz ogrodowy!
Marto popatrz jakie kamienie przywieźli młodzi z dolinki
Justynko poszukam tego pomarańczowego i napiszę jak się nazywa. Miałam go rok temu i bardzo mi smakował. Duży o bardzo delikatnej skórce
Fojlak kupuję !
Małgosiu ale korzonków może jeszcze nie być, ja bym zostawiła niech sobie rośnie tylko wstaw do ogrodu
Aniu wysłałam synowi linka do mojego wątku i kazałam poczytać.... podziękował i powiedział, że to bardzo miłe
Kasztanek kwitł rok temu i miała parę owocków takich małych nieudolnych i widzę że w tym roku tez będą. Mam drugiego i jest mniejszy chociaż w osłoniętym miejscu (ten w polu) no i jeszcze nie dojrzał
Romeczko bardzo dziękuję! czosnek koniecznie spróbuj! ja najpierw kupowałam suszony
Ewciu ok! myślisz że jeszcze będą za tydzień kwitnąć...teraz tak wszystko szybko przekwita
Pati bardzo dziękuję , sama wiesz jak to cieszy jak dzieci stworzą coś ładnego
Jednoroczne rosną jak szalone w tunelu i niedługo będę dosadzać do bylin i róż i juz ciekawa jestem niespodzianek kompozycyjnych, bo ja stawiam trochę na przypadek
Wiesz może jutro sobie odpuść, jeszcze tam pojedziesz a raczej wracaj szczęśliwie do domu
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
U mnie ślimory też w ataku. Z języczki jest już serwetka ażurowa..Dostały trochę niebieskich cukiereczków, może będzie lepiej! .
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Skalniaki szok. Rewelacja Czy ja też takie kiedyś będę miała?