Bozuniu lampiony kupowałam chyba w zeszłym roku. W tym roku chciałam ich dokupić bo też mi się bardzo podobają. Niestety nie pamiętam na jakiej stronie je kupowałam. Obszukałam pół internetu i nic. Były kiedyś na all ale i tam teraz nie mogę ich znaleźć. Na tej stronie gdzie je brałam, były dużo tańsze niż na all. Gdybyś je gdzieś znalazła to daj znać. Smaka na bób i ja mam. Czekam też z niecierpliwością na posadzenie i zbiory pomidorków.
Joasiu gdzie tak długo byłaś jak Cię tu nie było? No to życzę Ci smacznego. Oby pogoda dopisała.
Aniu-anabuko ja też to sobie obiecałam, a dokupiłam magnolie trzy, świerki dwa, lilie, goździki, drzewka owocowe itd. I tyle z moich obietnic wyszło. Widać że nie mogę sobie ufać a to najgorsze. Musisz troszkę zwolnić i jednak tego grilla zrobić
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Sylwuś przez ten deszcz to cały dzień naburmuszona chodziłam. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Irysy już u Ciebie kwitną a u mnie nawet łodyżki nie wypuściły.
Madziu to gratuluję sukcesów zawodowych. Przybiegnę zobaczyć jak wstawisz zdjęcia co tam nakupowałaś
Osiu oprócz kilku problemów z roślinami to nie narzekam na ich wzrost. Z pieskami to tak już bywa. Ale po Twoim można się tego spodziewać bo to młodziutkie a moje takie wiekowe a szalone
Dziś kolejny dzień z cyklu bez koca nie wychodź. Miało być ciepło i przyjemnie a tu jak zwykle... Bez sensu. Od jutra ma być troszkę lepiej. Oby. Przesadziłam rodki w nową sklepową kwaśną ziemię, obsypałam korą. Mam nadzieję że ich stan się poprawi.