Przymrozków nie ma ,ale zimno strasznie

Na spacer po działce trzeba poczekać,więc odpowiem i pozaglądam do Was
powojnik Kaiser pięknieje
Wolusiu Tulipanki jeszcze są, ale w większości przekwitają,szkoda,bo one dużo koloru wnosiły do naszych ogrodów

Mam nadzieję,że pogoda u Ciebie się poprawiła i grilek był???
jeszcze są,ostanie też rozkwitają,więc cieszmy się nimi,bo już bardzo dużo przekwitło
Tulipan Elegant Lady i Tulipan Queen of Night
Aguś1504 Królowa nocy jeszcze kwitnie
Tulipan World Expression
Sylwio85 ; Alicjod31;bozuniu-Bożko Tulipanki,jeszcze ubarwiają ogrody,,ale to już chyba końcówki. Dużo tulipanów z tego roku,przypadło mi go serca.
Mon Amour jak rozkwita w pełni ,w południe to jak różyczka wygląda.Skalnica rozrasta się szybko to dobrze.
Opuncję tą mam w ogrodzie chyba już ze 4 lata.Nie nakrywam jej na zimę,Jak widać radzi sobie dobrze,Kwitnie na żółto.
Dziękuję majówka super,tylko dzisiaj coś zimno,mam nadzieję,że tych przymrozków nie będzie
Tulipan 'Creme Upstar
misiaczekm-Piotrze No tak kamienie ciężkie, na przesyłce chyba nie bardzo wyszłoby się dobrze.Kamienie są z różnych budów ,gdzie mój mąż prowadził budowy, był chłopak( pracownik ),który mu zbierał oddzielnie,,także są z całej Polski prawie

Ja gdzie jestem to też brałam i biorę kamienie.Mam nawet ze Szwecji,Ze św,Krzyża z Babiej Góry
narcyz sir winston churchill
Ivona44 Dziękuję,Tak to juz jest ,ja tez na Forum u innych dowiaduję się jak nie które roślinki,czy odmiany się nazywają
Hosta - Earth Angel
Margo2-Gosiu Dziękuję,

epimedium mam pierwszy raz.Wdzięczna mała roślinka.Mam nadzieję,że dobrze zimuję??
Hosta ( Funkia ) Paradise Glory
mar33-Marysiu Dziękuję za pochwały mojej fotografii
Wiosna jest cudowna,tyle kolorów żywych

'Mata Hari' faktycznie zmienia kolor,juz bardziej różowa.
Hosta ( Funkia ) War Paint
koziorozec-Marto; Iwonko0042 Dziękuję , wypopczynek suuper zawsze w ogrodach jest przyjemnie.Rośliny,kwiaty tak dobrze,pozytywnie oddziałowują na człowieka,prawda??
Ale dzisiaj cosik zimno.Jak myślicie to już zimna ogrodników??
Hosta undulata 'Medio Variegata