Witam wszystkich serdecznie

i dziękuje za odwiedziny w drugiej części. Dzisiaj po południu odpisałam większości z Was i wstawiłam sporo zdjęć i nagle wszystko mi poleciało, chyba w kosmos

, no ale zacznę raz jeszcze;
Iwonko(Ivona44), fotergilla ładnie kwitnie każdego roku, nie ma z nią problemów, dodatkowo na jesień ładnie przebarwiają się liście
Moniko, u nas też zimno, dodatkowo dość wieje, wieczorem sporo pookrywałam i dość wymarzłam a teraz wygrzewam się przy kominku i piszę do Was
Iwonko(Iw), moja fotergilla rośnie na słonecznym stanowisku, może dlatego już jest w pełni rozkwitu.
Krysiu, lilia kwitła u mnie 4 czy też 5 lat temu i po kwitnieniu zawsze ginie, ale wydała jeden odrost, który teraz szykuje się do kwitnienia. Ta obecna dała przyrost w ubiegłym roku i w tym kolejny, jest więc szansa że za 4 i 5 lat zakwitnie. Ale to jeszcze daleka droga, przez wszystkie te lata zawsze ją okrywam, aby nie zmarzła
Marysiu, właśnie dla jej kwiatów, które są duże i pięknie pachnące aż tak się poświęcam
Aniu spaceruj do woli, a myślę że tak na żywo też w tym roku pospacerujesz, nie masz aż tak daleko do nas
A teraz kilka fotek z dnia dzisiejszego
A na tarasie kolorków dostają liście
geranium
Dzisiejszy ogród