Dorotko (cantati)! Cieszę się, że Ci się u mnie spodobało. Jeszcze daleko do tego, co chciałabym mieć, ale zaczyna przypominać ogród

Iwonko (Iw)!

Anulko (dosia)! Jesteś kochana!
'Kalina Eskimo'

Teresko (tesia39)! Wyszło dokładnie tak, jak planowałam. I okazało się to wcale nie trudne, czy drogie. A ja wczoraj od Teresy (Teniak) przywiozłam sobie nowe epimedium

Dorotko (DTJ_1)! To motylek. Duży na razie nie jest, ale ma kwiat na kwiecie.

Olu (maliola)! Niekiedy sama nie mogę uwierzyć, jak wiele udało się dokonać. Ale jednocześnie zdaje sobie sprawę, że jeszcze wiele przede mną. Konsekwentnie wykonuję to, co zaplanowałam. W tym roku poszerzyłam już rabatę przed domem i założyłam nowy warzywnik. A jeszcze chciałabym zrobić rabatę daliową. To jutro. A w tym sezonie może jeszcze małe oczko

Miłko (takasobie)! Zegar kupiłam pod wpływem impulsu, ale długo myślałam, jak go wyeksponować. Ten kamień jest idealny. Dokładnie taki, jak chciałam. A magnolię mam dwie, w tym że jedna to dosłownie patyk. Zawsze mi się podobały

Po raz pierwszy u mnie będzie kwitł złotokap waterera

Jolu (April)! Jak zobaczyłam kwiaty tej magnolii to po prostu musiałam kupić

Tarczownica

Stasiu (stasia_ogrod)! Jestem Ci bardzo wdzięczna za takie cudo. Strasznie mi się podoba. Fajnie, ze obelisk przypadł również Tobie do gustu. Takich kamieni u mnie nie ma, więc

Zuziu (zuzanna2418)! W tarczownicy jestem wręcz zakochana

Zawilec wielkokwitowy "Polish Star" w pełni kwitnienia

Marzka (Sosenki4)! Bij! Zabij! U mnie nimułki już niemal wytępione. Jutro powtórzę oprysk i powinno być OK. To wszystko przez ta ciepła zimę

Gosiu (Pepsi)! To motylek. A tarczownica jest zjawiskowa

Kasiu (Kasiula17)!

Andrzeju (any57)!

Żarnowiec

Marto (koziorożec)! Aż tak ładnie wyszło? To bardzo się cieszę

Nowiutki zawilec od Tereski (Teniak)

Aniu (anabuko1)! Epimediami jestem zauroczona. Pomyśleć, że jakoś nie byłam zachwycona pierwszym. Ale tylko na chwilę, bo potem

Pełnik europejski

Basiu (basik)! Uwielbiam eteryczne kwiatuszki epimedium, ale i liśćmi trudno pogardzić. Są piękne. U mnie tarczownica rosnie przed domem, a tam nornice nie grasują. Mam nadzieję...
Moje pierwsze iryski pumila. Również od Tereski (Teniak)

Aguniu (Agness)! Staram się i cieszę się, że chyba mi się udaje pokazać coś, co może się podobać.
Kolejny irysek. Żródło to samo. Ograbiłam wczoraj Tereskę z 3 skrzynek roślin

Sławku! Normalne? Chyba nie

Prymulki lubisz i masz. Łyszczak w moim ulubionym kolorze. Zgadnij od kogo