Kobieta zmienną jest, czyli rachunek zysków i strat.
- Mufka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kobieta zmienną jest, czyli rachunek zysków i strat.
Asiu, świąteczne aranżacje w swojej prostocie wprost doskonałe ! Uwielbiam takie klimaty
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Piękna kompozycja z hiacyntami
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu przepiękne wiosenno-świąteczne dekoracje.... białe hiacynty wyglądają wprost zjawiskowo w tym naczyniu
- Skorpion56
- 10p - Początkujący
- Od: 22 mar 2014, o 22:54
Ja używam kulek hydrożelowych i wygląda to mniej więcej tak : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/799 ... 1c9f3.html
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Poświąteczne brrry
Elegancja na świątecznym stole w każdym calu...brawo kultywuję zasadę mniej znaczy więcej.
Uściski
Elegancja na świątecznym stole w każdym calu...brawo kultywuję zasadę mniej znaczy więcej.
Uściski
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Buziam poświątecznie
A hiacynty na stole baaardzo w moim stylu. Też miałam białe Ale nie miałam takiego świetnego pomysłu na aranżacje. Były w keramzycie? Muszę zapamiętać
A hiacynty na stole baaardzo w moim stylu. Też miałam białe Ale nie miałam takiego świetnego pomysłu na aranżacje. Były w keramzycie? Muszę zapamiętać
- Elwi
- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Asiu, piękne dekoracje świąteczne - przyznaj się kto Ci pomagał takie wyczesane pisanki malować?
Pozdrawiam, Elwi
Pozdrawiam, Elwi
Widzę, że za mną nie tęsknicie. Może to i dobrze, bo nie odczujecie mojej nieobecności na FO...
Aneczko, Pana K. na razie nie widać, ale wątpię żeby był to efekt moich poczynań, może po prostu przeszedł głębiej do podziemia ....
Aneczko, Mufko, Moniko, Agness, Aage, April dziękuję za pochwały
Skorpionie , witaj ! Kulki hydrożelowe znam, czasami też ich używam, ale głównie bezbarwnych. Preferuję jednak stonowane kompozycje, chociaż nie przeczę, że wielobarwny bukiet w kolorowych kulkach też może wyglądać zjawiskowo...
Jolu, tak to keramzyt - zdobyczny z Gardenii (firma Zielona Doniczka) UWAGA: post zawiera lokowanie produktu
Elwi, pomogły mi kury, niestety osobiście mi nie znane - dostarczyły jaj. A pisanki co do jednej malowałam sama.... Kiedyś mi się jeszcze chciało
Moi drodzy, a teraz zamilknę... Niektórzy znają przyczynę... Nie pierwszy to już raz w mojej forumowej karierze.... Będzie mi Was bardzo, bardzo brakowało.... Z niektórymi z Was spotykam się nadal, tylko że w innej wirtualnej przestrzeni... Niektóre zaprzyjaźnione ogrody będę nadal po cichu podglądać ... (Elwi, załóż wreszcie swój wątek ) Tym, którzy zatęsknią za mną lub moimi zielonymi czterema katąmi, zostawiam wskazówkę ewangelisty Mateusza: "szukajcie a znajdziecie" ...
Jak nie wytrzymam rozstania, to wrócę niczym córa marnotrawna...
A na razie macham gorąco , pozdrawiam, życząc wielu przepięknych wiosennych i letnich kwitnień ...
Aneczko, Pana K. na razie nie widać, ale wątpię żeby był to efekt moich poczynań, może po prostu przeszedł głębiej do podziemia ....
Aneczko, Mufko, Moniko, Agness, Aage, April dziękuję za pochwały
Skorpionie , witaj ! Kulki hydrożelowe znam, czasami też ich używam, ale głównie bezbarwnych. Preferuję jednak stonowane kompozycje, chociaż nie przeczę, że wielobarwny bukiet w kolorowych kulkach też może wyglądać zjawiskowo...
Jolu, tak to keramzyt - zdobyczny z Gardenii (firma Zielona Doniczka) UWAGA: post zawiera lokowanie produktu
Elwi, pomogły mi kury, niestety osobiście mi nie znane - dostarczyły jaj. A pisanki co do jednej malowałam sama.... Kiedyś mi się jeszcze chciało
Moi drodzy, a teraz zamilknę... Niektórzy znają przyczynę... Nie pierwszy to już raz w mojej forumowej karierze.... Będzie mi Was bardzo, bardzo brakowało.... Z niektórymi z Was spotykam się nadal, tylko że w innej wirtualnej przestrzeni... Niektóre zaprzyjaźnione ogrody będę nadal po cichu podglądać ... (Elwi, załóż wreszcie swój wątek ) Tym, którzy zatęsknią za mną lub moimi zielonymi czterema katąmi, zostawiam wskazówkę ewangelisty Mateusza: "szukajcie a znajdziecie" ...
Jak nie wytrzymam rozstania, to wrócę niczym córa marnotrawna...
A na razie macham gorąco , pozdrawiam, życząc wielu przepięknych wiosennych i letnich kwitnień ...
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
A ja nie wiem co się wydarzyło, że dziewczyny odeszły. Nie rozumiem. A czytanie między wierszami nie rozjaśnia mi spojrzenia.
Szkoda mi, bo miały piękne ogrody, które oglądałam w skrytości z wypiekami na twarzy. A i osobowości też fajne. No wielka szkoda.
Szkoda mi, bo miały piękne ogrody, które oglądałam w skrytości z wypiekami na twarzy. A i osobowości też fajne. No wielka szkoda.
- koniczynka2014
- 1000p
- Od: 12 kwie 2014, o 08:49
Przyszłam się tutaj przywitać , bo tytuł bardzo do mnie pasuje
Muszę się tutaj rozejrzeć
Muszę się tutaj rozejrzeć
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=75337
Moje parapety http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=75505
Pozdrawiam Dorota
Moje parapety http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=75505
Pozdrawiam Dorota
Publiczne szkalowanie użytkowników forum i jego administracji w wykonaniu innego użytkownika jest skandaliczne i niedopuszczalne.
Udzielam ostrzeżenia.
Treść posta usuwam i zalecam powściągliwość w publicznym wyrazaniu swoich emocji.
Wpis ten pozostawiam na forum,spekulacje i tak zapewne będą
Administrator KaRo
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Asiu, tam czy tu, jestem i będę
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Asiu, a ja nie wiem, gdzie Cię mam szukać, nie znam tego tam, ale szukajcie a znajdziecie... Może mi się uda...
Szkoda, wielka szkoda, że pisać nie będziesz... Tym bardziej mi przykro, że tak rzadko do Ciebie zaglądam...
Szkoda, wielka szkoda, że pisać nie będziesz... Tym bardziej mi przykro, że tak rzadko do Ciebie zaglądam...