Aniu udał się grill? Pogoda była trochę lepsza niż w sobotę. Choć u mnie chciało głowę urwać. Pewnie nie mam LO
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
A co to jest?
Aguś no niestety, tak liczyłam na ten bez a tu klops. Trudno, może za rok się uda
Fajnie u Was musi być o tej porze roku z tym bzem. Zapach nieziemski
Jolu kupiłam Palibin w zeszłym sezonie. Bo zimie nie ma ani jednego listka. W przyszłym tygodniu muszę go wykopać
![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
Nie wiem co to się stało że ten bez i trzmielina nie wytrwały tej jakby nie było słabej zimy.
Krysiu Palibin to karłowy krzak więc drzewko z niego niemożliwe. Słyszałam że jest fajny, ale u mnie nie przetrwał zimy.
Asiu ogólnie majówkę uważam że była do niczego. Tyle dni wolnego a nie wiele się dało zrobić bo pogoda sobie pogrywała. Za to że było zimno powinniśmy dostać dwa dni wolnego gratis
Ja zawsze myślałam że bez to bezproblemowa roślina. Gdzie posadzisz tam rośnie. Skoro się tak u nas po polach rozsiewa. A tu usechł i tyle Palibina widziałam. Syringa Sensation nie kwitnie a teraz dokupiłam biały. I jeszcze przesadziłam od rodziców odrosty krzaczastego. Ale wcisłam go pod siatkę koło lasu. Może się przyjmie.
Sylwuś niestety
. U mnie grill też nie wypalił. Majówka zimna jak... w dodatku mokra. Podmarzła mi brzoskwinia. Mam nadzieję że nie uschnie tylko ładnie odbije.
Aniu-anabuko pomysł z rumem nie jest zły. Tak, moja chrześnica rozwesela mnie nawet w największe smutki. Takie to moje radosne
![;:3](./images/smiles/slonko2.gif)
.
Ewuś u mnie poza przymrożeniem brzoskwini nie zanotowałam po pierwszej nocy większych zniszczeń. Ale masz rację, nie wiem co dalej będzie. Te przymrozki mnie dobijają.
Dominiko no mam nadzieję że te róże zakwitną i nie zmarnieją. Bo dość mam już wypadania roślinek. Dzisiaj też rewelacji pogodowej nie ma. Jakoś strasznie ten maj się zaczął