Bedę teraz polować, jak przyjdzie pora iryskówdorcia7 pisze:A widzicie... i w dodatku kupione w Biedr...
Ogródek to moje drugie życie 6- sezon 2014
- iwwa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie 6- sezon 2014
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Dorotko i ja do Twojego ogródka.
To między innymi oglądając Twój ogródek poznałam wiele ciekawych roślin, które i mnie przypadły do gustu.
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Dorotko ależ piękną masz wiosnę wątek tętni życiem jak powinien roślinki cudnie rosną a ten irysek jeszcze takiego nie widziałam.Cudo.
- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko, bardzo ładny orlik, swoje powydawałam bo za bardzo się rozsiewały, ale z przyjemnością oglądam w innych ogrodach.
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
jeszcze wczoraj pisałem w starym wątku ... a dzisiaj już 5 str. nowego
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Dorotko
Prześliczne masz roślinki, zachwyciły mnie Twoje prymulki i zdumiała ułudka Starry Eyes - takiej nie znałam ! I orliki już Ci kwitną, moje jeszcze w pąkach
Pozdrawiam serdecznie
Prześliczne masz roślinki, zachwyciły mnie Twoje prymulki i zdumiała ułudka Starry Eyes - takiej nie znałam ! I orliki już Ci kwitną, moje jeszcze w pąkach
Pozdrawiam serdecznie
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
ładniutkie marketowe zakupki chciałam się pochwalić że kokorycz od ciebie żółta mi zakwitła
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ewuniu ciesze się ze jesteś
Asiu,Robercie,Beciu,Aniu ja te iryski co roku dokupuję ,wierzcie mi że warto,zdjecie nie oddaje ich kolorystyki,są naprawdę urocze
Majko nie mam zbyt dużo orlików,zaledwie kilka ,ale to ładne i niedoceniane kwiatki,kupiłam "czarnego" ciekawe czy zakwitnie
Asiu,Robercie,Beciu,Aniu ja te iryski co roku dokupuję ,wierzcie mi że warto,zdjecie nie oddaje ich kolorystyki,są naprawdę urocze
Majko nie mam zbyt dużo orlików,zaledwie kilka ,ale to ładne i niedoceniane kwiatki,kupiłam "czarnego" ciekawe czy zakwitnie
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Jakis niesamowity ten orlik .Gdzie go kupiłaś?Też takiego chcę
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Andrzeju -no widzisz jak to szybko "idzie" ledwo coś się zaczyna ,a za chwilę się kończy
Marysiu-Mufko dobrze,że wpadłaś ,bo ja dawno u Ciebie nie byłam ,dzięki forum ja też poznałam wiele roślin ,o których nie miałam bladego pojęcia
Olu kokorycz jest THE BEST-każdemu kwitnie,białą też Ci wysyłałam ?? a wiesz co tę żurawkę Hercules też chyba dostałaś w tej samej paczce
Aneczko o którym orliku mówisz ? tym pełnym co na fotce ? z nim to taka historia żezobaczyłam w Bricomarche takie biedne ,ledwo żywe orliczki,żal mi się zrobiło i kupiłam bo były za grosze i widzisz na co trafiłam ,natomiast czarnego kupiłam kłącze u M.Podstolca,piękna kępa liści jest-zobaczymy jak będzie z kwitnieniem,zrobię fotkę jak będzie choć jeden kwiatek
Dzień był przewrotny,raz chmury,raz słońce,ale po południu niezbyt przyjemnie było więc na działce byłam chwilkę,za to kupiłam nowe "korytka" i zawiozłam zaprzyjaźnionemu ogrodnikowi gdzie od lat co roku kupuję pelargonie na balkon,posadzi mi i odbieram gotowca,przy okazji kupiłam u niego kolejnego goździka-kolor koralowy,nabyłam też w Biedr...odstraszacz solarny na krety,obrzeże ,a w Bricomarche latarenkę na balkon ,tak więc mój portfel trochę ucierpiał,ale to same POTRZEBNE rzeczy.Jutro spodziewam się kuriera od Igi,z Sadzawki i z Bylinowego Raju-będę miała co robić-ale się cieszę
Marysiu-Mufko dobrze,że wpadłaś ,bo ja dawno u Ciebie nie byłam ,dzięki forum ja też poznałam wiele roślin ,o których nie miałam bladego pojęcia
Olu kokorycz jest THE BEST-każdemu kwitnie,białą też Ci wysyłałam ?? a wiesz co tę żurawkę Hercules też chyba dostałaś w tej samej paczce
Aneczko o którym orliku mówisz ? tym pełnym co na fotce ? z nim to taka historia żezobaczyłam w Bricomarche takie biedne ,ledwo żywe orliczki,żal mi się zrobiło i kupiłam bo były za grosze i widzisz na co trafiłam ,natomiast czarnego kupiłam kłącze u M.Podstolca,piękna kępa liści jest-zobaczymy jak będzie z kwitnieniem,zrobię fotkę jak będzie choć jeden kwiatek
Dzień był przewrotny,raz chmury,raz słońce,ale po południu niezbyt przyjemnie było więc na działce byłam chwilkę,za to kupiłam nowe "korytka" i zawiozłam zaprzyjaźnionemu ogrodnikowi gdzie od lat co roku kupuję pelargonie na balkon,posadzi mi i odbieram gotowca,przy okazji kupiłam u niego kolejnego goździka-kolor koralowy,nabyłam też w Biedr...odstraszacz solarny na krety,obrzeże ,a w Bricomarche latarenkę na balkon ,tak więc mój portfel trochę ucierpiał,ale to same POTRZEBNE rzeczy.Jutro spodziewam się kuriera od Igi,z Sadzawki i z Bylinowego Raju-będę miała co robić-ale się cieszę
- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
Szkoda że nie podpisałam odrazu mam od ciebie tylko kokorycz żółtą
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Masz rację pogoda nieciekawa...Ja chyba się przeziębiłam przy dzisiejszych zmaganiach z gliną