Zrób to sam, czyli pomysły Forumków cz.3
- misiaczekm
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zrób to sam, czyli pomysły Forumków cz.3
Super buda! I jak na budowaną z resztek.... Superancko i estetycznie wygląda!!
Czapek z rogami... dostojna postać....
Czapek z rogami... dostojna postać....
- zenmach
- 200p
- Od: 11 lip 2011, o 23:03
Buda ładnie wygląda
Ale jak dla mnie i mojego kudłatego przyjaciela, to jeśli chodzi o wnętrze budy to tylko z heblowanego drewna i żadnego betonu nawet ocieplonego.
Ale za wykonanie
Ale jak dla mnie i mojego kudłatego przyjaciela, to jeśli chodzi o wnętrze budy to tylko z heblowanego drewna i żadnego betonu nawet ocieplonego.
Ale za wykonanie
- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
BUDA -full wypas, ale Kozioł też wypas Jest przystojny i piękny jak nie przymierzając jakiś tam Banderas....
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zakochałam się po uszy . Chyba wszyscy na forum wiedzą, że kocham kozy a Bruno na tej focie ma spojrzenie , skubany, ma spojrzenie doświadczonego łamacza sercbobiczek pisze: a i podwórka pilnuje lepiej niż niejeden owczarek niemiecki
- Caparzo
- 50p
- Od: 28 kwie 2013, o 20:40
tymczasem u mnie, bawiłem się w układanie kostki, sugerowałem się wzorem z internetu ;)
Fajny piktogram wyszedł.
Podobamisie...........
Podobamisie...........
Meble ogrodowe- własne wykonanie.
Witam!
Chciałbym zakupić meble ogrodowe, a bardzo podoba mi się zestaw mebli drewnianych.
Czy ktoś stworzył tego typu meble samemu? Lubię majsterkować, ale nie wiem czy to nie ponad moje siły ;)
zmod./pomid.
Chciałbym zakupić meble ogrodowe, a bardzo podoba mi się zestaw mebli drewnianych.
Czy ktoś stworzył tego typu meble samemu? Lubię majsterkować, ale nie wiem czy to nie ponad moje siły ;)
zmod./pomid.
- Kasienkar
- 500p
- Od: 18 cze 2013, o 14:38
Re: Meble ogrodowe
U nas tata z mamą zrobili kilka lat temu sami meble ogrodowe, była huśtawka taka wielka bujana, stół i ławy do siedzenia, wszystko pomalowali w kolorze altany i super wyglądało, tylko źle zabezpieczyli drzewo a szczególnie nóżki i po kilku sezonach spróchniało
Ale polecam zrobienie samemu, wszyscy sąsiedzi i rodzina zazdroszczą i z dumą się na tym siada
Ale polecam zrobienie samemu, wszyscy sąsiedzi i rodzina zazdroszczą i z dumą się na tym siada
Pozdrawiam,
Kasia
Kasia
Teraz modne są meble z "odzysku" np ze starych palet lub skrzynek. świetnie wyglądają . wystarczy poszukać pomysłu w necie np na stylowi.pl albo wpisać meble z palet i wyskoczy pełno zdjęć. Mój mąż zrobił nam stolik a dziecku piaskownicę do ogrodu inspirując się właśnie zdjęciami. Trzeba tylko pamiętać żeby takie meble dobrze zabezpieczyć. u nas są pomalowane Vidaronem który dobrze chroni drewno. Nic nie czernieje, nie próchnieje.
zmod./pomid.
zmod./pomid.
- Kasienkar
- 500p
- Od: 18 cze 2013, o 14:38
Tak, widziałam te meble na stylowi.pl w zeszłym miesiącu super jest ten stolik z palet
Pozdrawiam,
Kasia
Kasia
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 21 kwie 2014, o 23:01
Oto ławeczka o której kiedyś wspominałem .
A to grill z klinkieru w trakcie budowy. O brudną cegłę proszę się nie bać. Mam na to sprawdzony sposób. W razie pytań służę pomocą.
Wiem że zdjęcie mało atrakcyjne, ale przedstawiam faktyczną pracę i czasochłonność tego "przedsięwzięcia"
Głowa pełna pomysłów . . .
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
To ja poproszę o ten patent na "brudną cegłę" bo mam w planach własnoręczne wymurowanie płotka przy rabacie i jak znam siebie - cegły będą brudne
A tak poza tym - jakich mamy zdolnych Forumków...
A tak poza tym - jakich mamy zdolnych Forumków...