Petunia z nasion cz.3

Tulipany, krokusy, narcyzy, lilie, dalie, begonie, irysy, kanny, bratki, maciejki, ...
Zablokowany
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Petunia z nasion cz.3

Post »

joanna1984k- Nieźle się rozkręcasz :tan Petunie bardzo ładne ...moje też mają już pączki tylko czarne jakieś , widzę że dałaś razem z aksamitką do jednej donicy ;:oj

:wit
Awatar użytkownika
Pawel42
500p
500p
Od: 6 maja 2014, o 12:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Jak patrzę na Wasze to zazdroszczę,ja mam maleństwa te siewki.Stoją na oknie za szybą,słonko je grzeje ale jakoś im nie przybywa na witalności.Ale miło popatrzeć że u innych jest już tak fajnie.Gratuluję bo jest czego. ;:333
Paweł
Wiele tracimy wskutek tego że przedwcześnie uznajemy coś za stracone /Johann Wolfgang von Goethe/
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Mariola54 pisze:Ja siałam pierwszy i ostatni raz petunie zwisające.
Nie podoba mnie się to jak wygląda w skrzynkach.
Wiatr nimi targa na wszystkie strony.
Obrazek
Moje też zwisające petunie , u mnie wieje straszliwie i nic się im nie dzieje złego . Poczekaj jak zakwitną to będę piękne :wit
Moja mama co roku ma w wiszących doniczkach okrągłych , zaczepione o sufit w altanie , pięknie to wygląda :wit
Awatar użytkownika
Pawel42
500p
500p
Od: 6 maja 2014, o 12:36
Kontakt:

Post »

A jeszcze dopowiem że dziś dokupiłem jedną sadzonkę surfinii z uwagi na lawendowy kolor który mnie skusił a była ładnie rozrośnięta i ostatnia,więc nie mogłem sobie odmówić.Zapodam fotkę w najbliższym czasie.
Paweł
Wiele tracimy wskutek tego że przedwcześnie uznajemy coś za stracone /Johann Wolfgang von Goethe/
joanna1984k
100p
100p
Od: 21 mar 2014, o 12:32

Post »

Zmoderowano, regulamin./Iwona

A aksamitki i petunie w jedej doniczce to zły pomysl ????? ;:14 ????Bo ja tak pomyślałam ze będzie kolorowo ,. A i jeszcze4 moja lobelia niebieska rosnie w domku to jak sie znajdzie miejsce to ja wcisnę :):)

-- 9 maja 2014, o 08:15 --

Kurcze widze ze link dalej nie dział :( Ale mniejsza o to doniczki firmy crown .
Zielony zakątek Asi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=77283" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
baxiowa
1000p
1000p
Od: 19 sty 2014, o 22:12

Post »

Wczoraj zrobiłam petuniową kaskadę z doniczek efekt marny w ogóle mi się nie podoba ale liczę na to że jak zakwitną wszystkie to wtedy będzie to o co mi chodziło. :tan Paweł ale jedna petunia to troszkę skromnie daj foteczkę jakiż to kolorek wybrałeś. :wit
Oddam sprzedam wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=79960" onclick="window.open(this.href);return false;
vanyavala
500p
500p
Od: 24 cze 2013, o 18:06

Post »

Znalazłem wczoraj opakowanie.
Wstawiam ponownie zdjęcie 'kaczorka' oraz opakowanie z którego pochodzi. Nie ma tam mowy o mixie kolorów. Może faktycznie brak im nawozu? Czy one nie powinny być takie jak kolor na opakowaniu? Mam pierwszy raz petunie z nasion ale sądziłem że jak z kupnych fabrycznie zapakowanych nasion to można być pewnym koloru.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
baxiowa
1000p
1000p

Post »

Wysiałam identyczne opakowanie ale i też ze swojego zbioru u mnie są takiego koloru jak na opakowaniu zresztą sama zerknij na zdjęcia.
Oddam sprzedam wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=79960" onclick="window.open(this.href);return false;
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wysiałam takie same,
ale u mnie było napisane mix kolorów.
Zerknij na odwrocie opakowania :D
kropka2
500p
500p
Od: 19 lut 2014, o 20:07

Post »

Mam takie nasionka ,sprawdziłam opakowanie z ciekawości.
Nie ma tam wzmianki że to mix.
Awatar użytkownika
baxiowa
1000p
1000p

Post »

Na moich też nie ma że to mix.
vanyavala
500p
500p
Od: 24 cze 2013, o 18:06

Post »

baxiowa pisze:Wysiałam identyczne opakowanie ale i też ze swojego zbioru u mnie są takiego koloru jak na opakowaniu zresztą sama zerknij na zdjęcia.

Jestem mężczyzną :P (wstawił bym zdjęcie dla obecnych tu pań ale administrator mnie będzie potem ścigał)
A petunie podleje nawozem i zobaczę co się wydarzy
Awatar użytkownika
baxiowa
1000p
1000p

Post »

Przepraszam. :oops: :oops: :oops: Zwracam honor. ;:196
Zablokowany

Wróć do „Rośliny CEBULOWE i jednoroczne”