u Antośki po raz pierwszy
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: u Antośki po raz pierwszy
Widziałam już rośliny "wylewające" się z dzbanów czy innych pojemników, ale w połączeniu z kamyczkami efekt jest po prostu wspaniały.
Widzę że masz albo wiedzę albo naprawdę dobre wyczucie do ogrodu, bo nie popełniłaś częstego błędu sadząc wszystko na kupie, bez uwzględniania tego, że po jakimś czasie wszystko przecież urośnie.
Naprawdę i szczerze mówię że masz ładny, a będziesz miała piękny ogród.
Widzę że masz albo wiedzę albo naprawdę dobre wyczucie do ogrodu, bo nie popełniłaś częstego błędu sadząc wszystko na kupie, bez uwzględniania tego, że po jakimś czasie wszystko przecież urośnie.
Naprawdę i szczerze mówię że masz ładny, a będziesz miała piękny ogród.
- u Antosi
- 50p
- Od: 8 maja 2014, o 20:05
Comcia - Błędy popełniłam i właśnie ten o którym piszesz więc wszystko trzeba było wykopywać i przesadzać i tak powstała jedna rabata, potem druga... I tak nie mogę się pochwalić ze mam wiedzę albo wyczucie bo tego mi brakuje Mam do dyspozycji koleżankę otwartą na ogrodowe szaleństwo i to tak naprawdę ona podpowiada gdzie posadzić żeby było ładnie i praktycznie Ja dopiero wdrażam się w temat ogrodnictwa Koleżanka twierdzi, że jak nie śni mi się przesadzanie roślin tzn, że to jeszcze nie to, co by wskazywało na ogromną pasję, ale lubię to coraz bardziej
magda1975 - zdjęcia nie uwzględniają całości działki ale niebawem zamieszczę takie , które pokażą zieleń do dyspozycji
nyskadu - zapraszam do zaglądania Będzie mi bardzo miło
athshe - na całości rabaty mam rozłożoną agrowłókninę a na nią kamyczki Na jesieni wycięłam dziurę wsadziłam cebulki Dopiero na wiosnę zostały kamyczki odsypane, żeby tulipany mogły ujrzeć światło dzienne Tulipany przekwitają ale juz między nimi wyrastają nowe kwiatuszki jednoroczne co by rabatka zachowała swój dorodny styl
IWONA1311-zapraszam serdecznie zapraszam Cieszę się że podobają się moje zakątki i zakąteczki
anabuko1 - mam nadzieję ze zrobię w tym tygodniu kilka sensownych fotek i pokaże więcej Super sprawa to Forum
magda1975 - zdjęcia nie uwzględniają całości działki ale niebawem zamieszczę takie , które pokażą zieleń do dyspozycji
nyskadu - zapraszam do zaglądania Będzie mi bardzo miło
athshe - na całości rabaty mam rozłożoną agrowłókninę a na nią kamyczki Na jesieni wycięłam dziurę wsadziłam cebulki Dopiero na wiosnę zostały kamyczki odsypane, żeby tulipany mogły ujrzeć światło dzienne Tulipany przekwitają ale juz między nimi wyrastają nowe kwiatuszki jednoroczne co by rabatka zachowała swój dorodny styl
IWONA1311-zapraszam serdecznie zapraszam Cieszę się że podobają się moje zakątki i zakąteczki
anabuko1 - mam nadzieję ze zrobię w tym tygodniu kilka sensownych fotek i pokaże więcej Super sprawa to Forum
- u Antosi
- 50p
nirali - Masz rację, wiele roślinek znajdzie tu swoje miejsce (także tych które nie zmieszczą się już w Twoim ogrodzie) Co do czworonoga to może i tak, że będzie to panienka ale tez nie wykluczam pana chociaż biorę jego zasięg moczenia pod uwagę Pozdrawiam
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kasiu na forum i wśród zielono zakręconych, ogródkowiczów.
Pięknie zadbany i zagospodarowane rabatki.
Pięknie się prezentują na nich glinianie naczynia.
Pięknie i ślicznie wylewają się z doniczek floksy szydlaste. Piękne tulipanki.
Będę zaglądać
Cieplutko Pozdrawiam miłego dnia życzę
Pięknie zadbany i zagospodarowane rabatki.
Pięknie się prezentują na nich glinianie naczynia.
Pięknie i ślicznie wylewają się z doniczek floksy szydlaste. Piękne tulipanki.
Będę zaglądać
Cieplutko Pozdrawiam miłego dnia życzę
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu witaj.
Będę oglądała postępy prac i powstawanie ogrodu, chociaż już masz pięknie i dużo roślin.
Wylewające się skalniaczki z dzbanów zachwyciły mnie.
Będę oglądała postępy prac i powstawanie ogrodu, chociaż już masz pięknie i dużo roślin.
Wylewające się skalniaczki z dzbanów zachwyciły mnie.
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Witaj Kasiu wśród lubelskich i nie tylko ogrodowo zakręconych.
I mnie bardzo się podobają kwiaty wylewające się z dzbanów.
I mnie bardzo się podobają kwiaty wylewające się z dzbanów.
- u Antosi
- 50p
-
- 100p
- Od: 21 sty 2013, o 20:57
Kasiu;widzę, że jeszcze wiele pracy przed Tobą,bo poletko ogromne do zagospodarowania.
Oj,jak ja Ci zazdroszczę tych areałów
Oj,jak ja Ci zazdroszczę tych areałów
Pozdrawiam Danuta.
Masz naprawdę dużo miejsca do zagospodarowania. Moja działka to pikuś przy tym.
A pomysł kamyczkowy wykorzystam - już u wielu osób go podglądam i czas z tym ruszyc.
A pomysł kamyczkowy wykorzystam - już u wielu osób go podglądam i czas z tym ruszyc.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- Bogsaf
- 500p
- Od: 1 kwie 2014, o 13:40
- Kontakt:
Witaj, ogród zapowiada się pięknie, będę częściej zaglądał
- u Antosi
- 50p
Kochani Cieszę się że podoba Wam się moja przestrzeń. Mnie szczerze trochę przeraża,ale cieszy mnie każdy urządzony jej fragment. Mam nadzieję,że wystarczy mi zapału, zdrowia no i kasy, żeby urządzić ogród. Póki co jestem z niego bardzo zadowolona. Sama nie dałabym rady. Swoją pomocą i dobrą radą służy nirali, czyli Kasia no i mój, niezastąpiony mąż Paweł.
Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie odwiedzili
Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie odwiedzili
To o jakiej powierzchni jest twoja działka, że twierdzisz iż taka duża?
Też mam w planach rozsypanie kamyczków tu i uwdzie Brakuje mi drzew u ciebie masz miejsca to możesz sadzić, warto pomyśleć o sadku.
trochę bym zagęściła roślinami w tej kamiennej rabacie.
Też mam w planach rozsypanie kamyczków tu i uwdzie Brakuje mi drzew u ciebie masz miejsca to możesz sadzić, warto pomyśleć o sadku.
trochę bym zagęściła roślinami w tej kamiennej rabacie.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Witam Kasiu!
I ja nie umiem się oprzeć wrażeniu i zazdrości ,że dysponujesz tak ogromnym polem do popisu.
Ogród nie powstaje w rok ani nawet w 2 lata, ale początek poczyniłaś i teraz z każdym sezonem będzie coraz piękniej.
Będziemy zaglądać do Ciebie bo to wielka frajda móc uczestniczyć w powstawaniu wyjątkowego miejsca.
Pozdrawiam
I ja nie umiem się oprzeć wrażeniu i zazdrości ,że dysponujesz tak ogromnym polem do popisu.
Ogród nie powstaje w rok ani nawet w 2 lata, ale początek poczyniłaś i teraz z każdym sezonem będzie coraz piękniej.
Będziemy zaglądać do Ciebie bo to wielka frajda móc uczestniczyć w powstawaniu wyjątkowego miejsca.
Pozdrawiam