Witajcie, dzisiaj tylko odpiszę a kolejna porcja zdjęć bedzie w weekend.
anym-Aniu cieszę się że podobają się Tobie moje dodatki i ogród. Staram się ciągle coś dokupywać mowego. Jak pogoda pozwoli to w sobotę wybieram się po kolejne roślinki

Czy ja wiem czy czyściutko mam. chwasty rossną na potęgę ale tam gdzie jest rozłożona agrowłóknina i wysypana kora lub kamyki to zdecydowanie mniej. Najgodzej mam w warzywie i tujach. Wczoraj i dzisiaj moja mama wyrywała chwasty z warzywa jeszcze tylko tuje zostaną, dobrze byłoby żeby w sobotę nie padało i mozna było je opleć. Żywopłot jest stary i chyba rzeczywiście jest z tawuły. Pozdrawiam cieplutko
Shiz3R-Robercie dziękuję za miłe słowa. Jeszcze troszkę dodatków do oczka musze dokupić. Myślałam nad pompa ale sama nie wiem. Ciężko jest mi się na coś zdecydować, zdecydowanie inaczej jest przy roślinkach
ewka17-Ewuniu dorcia7-Dorotko dziękuję dziewczyny nie przypuszczałam że mój ogród może zaskoczyć i się podobać .

Jest mi niezmiernie miło.
MID2006-Madziu mój bez nie jest szczepiony tylko tak sam się prowadzi, nic wielce przy nim nie robię. Sadzonki były wykopane od cioci z ogródka. Co roku kwiatów jest coraz wiecej ale ten
http://images62.fotosik.pl/975/fd1f11ca3c3681e8med.jpg to mi pierwszy raz zakwitł i to odrazu tyle kwiatów miał. Przestraszył sie bo juz go miałam wykopywać. Madziu ojej aż tak to wygląda. Nawet nie przypuszczałam że zdjecie tak może wygladać.

Ptaki nie wiem dokładnie co to jest ale kupiłam je w Lidliu. Zastanawiałam się nad bocianem ale w ostateczności wybrałam te dwa ptaki, jeden to chyba czapla a grugi może być żurawiem. Oj ja to w rozróżnianiu ptaków jestem ciemna.

Pozdrawiam cieplutko
anabuko1-Aniu dziękuję jest mi niezmiernie miło że tak piszesz o moim ogrodzie
MagdalenaKCh-Madziu Tobie również dziękuję za ciepłe słowa na temat mojego małego wielkiego szczęścia.

Tak sobie postanowiłam że ptaki postawię przy oczku. jeszcze torszkę miejsca jest na inne zwierzaki. W oczku brak rybek i brak roslinek. Jedynie kaczki pływają i ptaki mają wodę do picia. Pozdrawiam serdecznie
iwwa-Asiu dziękuję za informację o żywopłocie. Kwiatki te same ale liście troszkę inne. Moja tawuła to stara odmiana. Odkąd pamietam ten żywopłot był w ogrodzie. Bez też mi troszkę się buntował z kwitnieniem ale w tym roku zadziwił. i nie bedzie przesadzania zostaje na tym miejscu
deszczowymaj-Joasiu roślinka o którą pytasz to szczodrzeniec płożący. O to ładny kolorek wybrałaś Rh i krzewuszki. Mam nadzieję że jak zakwitną to sie pochwalisz
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru