Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2014
Fajne te niebieskie balie. I kontrastowe nasadzenie jak najbardziej popieram. I ja tak lubię
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Zrobiłam ogląd i przegląd Twoich włości i zachwyciła mnie wierzba - cudowna I orliki takie szlachetne, pełne.
Szczerze podziwiam Twoją umiejętność aranżacji ogrodowej, takiej niewymuszonej i niby mimochodem...coś tam zostało porzucone, jakieś naczynie, stary zlew, brytfanna i jakby przypadkiem "zalęgły się" kwiaty...
Szczerze podziwiam Twoją umiejętność aranżacji ogrodowej, takiej niewymuszonej i niby mimochodem...coś tam zostało porzucone, jakieś naczynie, stary zlew, brytfanna i jakby przypadkiem "zalęgły się" kwiaty...
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- wsiania
- 500p
- Od: 27 sty 2012, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kurka blaszka, pierwszy raz widzę białe heliotropy Że tak zapytam - Ty chcesz dzisiaj, teraz do ogródka iść? Przecież wieje, pada i jest okropnie! Też masz pomysły... Te niebieskości super połączą Ci różne części ogrodu. Jeszcze coś czerwonego dorzuć do tych żółci, to już w ogóle będzie mega energetycznie
Moje wsiowe poczynania - c.j.d.
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
No to teraz Pani na włościach zadowolona. Paczuszki przyszły, malowanki zrobione, perzyna zutylizowana to teraz tylko obsadzać
Zlewu Ci zazdroszczę bo jak chciałam kupić to ceny tych żeliwiaczków mnie powaliły.
Uwielbiam pomysłowość i recykling
Zlewu Ci zazdroszczę bo jak chciałam kupić to ceny tych żeliwiaczków mnie powaliły.
Uwielbiam pomysłowość i recykling
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Pati moja Lykkefund też ma pączki, a rośnie w kierunku dużej czereśni
Ten zlew dobrze by wyglądał powieszony albo stojący wysoko na jakimś stojaku
Zakupy będą ładnie wyglądać w niebieskiej balii, ale żurawki chyba założysz narodową kolekcję
Ten zlew dobrze by wyglądał powieszony albo stojący wysoko na jakimś stojaku
Zakupy będą ładnie wyglądać w niebieskiej balii, ale żurawki chyba założysz narodową kolekcję
- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pat, takie przedmioty, znalezione gdzieś na strychach są teraz poszukiwane, a za kilka lat będą na wagę złota. Fajnie wyglądają w Twoim ogrodzie. A jak je obsadzisz kwiatami to już będzie pięknie. Ja mam stare akwarium - kulę i mam zamiar też obsadzić je kwiatami.
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
No to posadziłam wszystko, a deszcz się nie spisał i ledwie co pokropiło Zdjęcia późniejszym wieczorem lub jutro... mam taki sobie nastrój bo właśnie widzę z okna, jak wielce świątobliwy Stefan niszczy mi widok za oknem... ojcowizny się nie sprzedaje, jako rzekł, lepiej zniszczyć, co właśnie czyni...ściągnął jakiś osobników podejrzanego autoramentu i rżną wielki jak dom czarny bez i resztę ogrodu I zaorze wszystko i znowu szlag trafi historię jakiegoś domu i ogrodu, ale Stefanowe sumienie, że obowiązku dopełnił będzie czyste - mam nadzieję, że zgodnie z jego religią czeka go za to choć pół wieczności czyśćca
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Spójrz na to inaczej, będziesz miała przestrzeń, będziesz miała przewiew latem, a Stefan jak przyjechał tak odjedzie...
I odpuść mu chociaż 100 lat.
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Ale ja nie chcę...za domem Stefana, który zamierza wyburzyć, a jest piękny (dom, nie Stefan), stoi olbrzymi potwór przerobiony na typowy dom badylarza z lat 70-tych a przy nim warsztat samochodowy, którego próżno szukać w Panoramie Firm czy KRSach...gdybym to ja wyroki ferowała, to Stefan dostałby najgłebszy kocioł ze smołą, więc ten czyściec to tylko z przekonania, że w każdym człowieku musi być jakaś iskra dobra...nawet w Stefanie Mnie się po prostu w moim małym babskim móżdżku nie mieści, jak można coś tak bezmyślnie niszczyć...sprzedałby jakimś frajerom z miasta takim jak my i co by mu szkodziło? to nie, bo ojcowizna i tatuś kazał zachować...tatuś pod nagrobkiem jak wentylator lata, jak widzi, jak Stefan ostatnią wolę wypełnia...Comcia pisze:Spójrz na to inaczej, będziesz miała przestrzeń, będziesz miała przewiew latem, a Stefan jak przyjechał tak odjedzie...
dobra starczy, bo zaraz pójdę z kosą na Stefana, a głupio tak pójść siedzieć za idiotę
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
No to tylko trzeba mieć nadzieję że nie ma dość kasy na wyburzenie.....
A właściwie po co on to robi ?
I czy ma zezwolenie na wycinkę drzew ?
A właściwie po co on to robi ?
I czy ma zezwolenie na wycinkę drzew ?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Pati rozpuść plotkę na wsi, że Twoi znajomi szukają domu i dadzą dobre pieniądze wiesz sumienie nawet stefanowe jest przekupne!
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Pati powaliłaś mnie już zupełnie...he, he balie i ich zawartość mega pomysł...
..a ja mam przechlapane mój eM nagle objawił zainteresowanie ogrodem ...jak chcę umieścić rośliny na tle niebieskiej ściany a on tylko zielonej...mówiąc że ściana niebieska będzie przyciągała wzrok a nie rośliny...i wytłumacz mu że oto chodzi...
..a ja mam przechlapane mój eM nagle objawił zainteresowanie ogrodem ...jak chcę umieścić rośliny na tle niebieskiej ściany a on tylko zielonej...mówiąc że ściana niebieska będzie przyciągała wzrok a nie rośliny...i wytłumacz mu że oto chodzi...
-
- 10p - Początkujący
- Od: 11 maja 2009, o 11:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajnie się prezentuje ten błękit wśród soczystej zieleni. Bajkowo się robi w Twoim ogrodzie.
Kasia