Warzywka, krzaczki i kwiatki.
Re: Warzywka, krzaczki i kwiatki.
Krysiu, oczywiście że będę o nią dbać, przyjdę do twego wątku po porady.
Wiolu, wstawiam dla Ciebie moje próby ukorzeniania roślinek z zeszłego roku, obecnie ukorzeniam czeremchę różowo kwitnącą, oby mi się udało.
Hortensja pnąca, najsłabsza ale listki ma.
Pęcherznica i krzewuszka:
Berberysik kolumnowy:
Zakwitł pierwszy kwiat inkarvilli:
Super wilczomlecz coś puszcza z boku.
Miłego dnia
Wiolu, wstawiam dla Ciebie moje próby ukorzeniania roślinek z zeszłego roku, obecnie ukorzeniam czeremchę różowo kwitnącą, oby mi się udało.
Hortensja pnąca, najsłabsza ale listki ma.
Pęcherznica i krzewuszka:
Berberysik kolumnowy:
Zakwitł pierwszy kwiat inkarvilli:
Super wilczomlecz coś puszcza z boku.
Miłego dnia
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję za lekcję poglądową. W takim razie i ja spróbuję Dla Ciebie
Próbuj Wiolu, "satysfakcja gwarantowana"
- Paulii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Elu Bez Krasawica Moskwy pięknie zaczyna kwitnąć
Rozchodnik Siebolda ciekawe ma listeczki, Rojnik Nor piękny, Rozchodniczek co nazwy zapomniałaś śliczny, Gaura niska piękna.
Azalia Hot Shot variegata śliczna i piękna, Wilczomlecz fajny. Widzę ze szykuje się fajna rabata kosaćcowo-bylinowo-trawiasta.
Firletka ślicznie kwitnie. Bez Krasawica Moskwy ślicznie i pięknie zakwitł.
Śniedek baldaszkowaty śliczniutki, Bodziszki ślicznie kwitną. Krzewuszka pięknie kwitnie.
Hortensja pnąca niedługo zakwitnie. Buszujący w chmielu fajniutki. Irysek już niedługo zakwitnie. Stokroteczki urocze. Prezenty od córci piękne i super.No to czekamy na kwiatuszki rutewki. Trzymam mocno kciuki za ukorzeniane roślinek z gałązki. Inkarvilla pieknie zakwitła.
Faktycznie wilczomlecz coś puszcza z boku.
Rozchodnik Siebolda ciekawe ma listeczki, Rojnik Nor piękny, Rozchodniczek co nazwy zapomniałaś śliczny, Gaura niska piękna.
Azalia Hot Shot variegata śliczna i piękna, Wilczomlecz fajny. Widzę ze szykuje się fajna rabata kosaćcowo-bylinowo-trawiasta.
Firletka ślicznie kwitnie. Bez Krasawica Moskwy ślicznie i pięknie zakwitł.
Śniedek baldaszkowaty śliczniutki, Bodziszki ślicznie kwitną. Krzewuszka pięknie kwitnie.
Hortensja pnąca niedługo zakwitnie. Buszujący w chmielu fajniutki. Irysek już niedługo zakwitnie. Stokroteczki urocze. Prezenty od córci piękne i super.No to czekamy na kwiatuszki rutewki. Trzymam mocno kciuki za ukorzeniane roślinek z gałązki. Inkarvilla pieknie zakwitła.
Faktycznie wilczomlecz coś puszcza z boku.
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
-
- 200p
- Od: 10 lip 2012, o 16:34
Witaj Elu! Sagany masz bardzo ciekawe. Ja bym się przyjrzała, czy aby nie maja podwójnego dna, w poszukiwaniu dukatów cy cuś . Floksiki piękne poduchy tworzą! Tulipanek śliczny, taki nietypowy . Papryczki koniecznie pokaż jak urośną, wyglądają na opakowaniu bardzo ciekawie . Eh, jak ja za tym wysiewaniem tęsknię... . Bez będzie przecudny jak się rozkwitnie na całego! Baardzo mi się też podoba rozchodnik Siebolda i wilczomlecz, bo ja ogólnie mam fisia na punkcie wszystkiego, co ma kolowiore listki!
Pozdrawiam cieplutko!
Pozdrawiam cieplutko!
Witam wszystkich i na początek częstuję ciachem:
Paulinko, dziękuję za wychwalenie każdej roślinki z osobna , bardzo mi miło
Kasiu, jak fajnie, że znowu pojawiłaś się na forum, dno w saganach sprawdzałam, dukatów nie ma ale jakbyś wiedziała coś o zakopanych skarbach to mów, mam wykrywacz metali, poszukamy i podzielimy się łupem .
Zakwitają irysy bródkowe ale przez to palące słońce równie szybko przekwitają, białemu to nawet fotki nie zdążyłam zrobić .
Rzodkiewki dały czadu w tym roku:
Moje kolorowe buraczki:
Dla Wiolimanki:
Wiola to chyba przed wysyłką roślin przegląda wątki bo dołożyła wiele gratisków i żadnej z tych roślinek nie miałam
No i oczywiście "strażnik tego lasu"
Miłego i mniej upalnego właśnie rozpoczętego nowego tygodnia życzę
Paulinko, dziękuję za wychwalenie każdej roślinki z osobna , bardzo mi miło
Kasiu, jak fajnie, że znowu pojawiłaś się na forum, dno w saganach sprawdzałam, dukatów nie ma ale jakbyś wiedziała coś o zakopanych skarbach to mów, mam wykrywacz metali, poszukamy i podzielimy się łupem .
Zakwitają irysy bródkowe ale przez to palące słońce równie szybko przekwitają, białemu to nawet fotki nie zdążyłam zrobić .
Rzodkiewki dały czadu w tym roku:
Moje kolorowe buraczki:
Dla Wiolimanki:
Wiola to chyba przed wysyłką roślin przegląda wątki bo dołożyła wiele gratisków i żadnej z tych roślinek nie miałam
No i oczywiście "strażnik tego lasu"
Miłego i mniej upalnego właśnie rozpoczętego nowego tygodnia życzę
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
Irysy
Ciacho sama piekłaś tego sękacza?
Ciacho sama piekłaś tego sękacza?
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Witaj Kasiu- Zuzolko, no co Ty, do tego to trzeba mieć sprzęt odpowiedni, miałam gości z regionu który słynie z sękaczy, dostałam w prezencie, aż szkoda było napoczynać
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
No żebyś wiedziała , że szkoda taki piękny widok
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
Kasia
Ba, gdybyś mieszkała bliżej to bym zaprosiła Cię na kawkę
- agata9
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 20:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu cudnie kwiatowo i warzywnie u Ciebie:):):):)A i nawet do kawy sie coś znajdzie:):):):):)Buziaki
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Elu ! sękacz pyszna rzecz
Śliczne iryski, rzodkiewki faktycznie mają dobry rok. Strażnik lasu do wygłaskania. Dobrego dnia!
Śliczne iryski, rzodkiewki faktycznie mają dobry rok. Strażnik lasu do wygłaskania. Dobrego dnia!