Weranda u Maji :) cz.3
- MagdaB2701
- 200p
- Od: 26 cze 2013, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Weranda u Maji :) cz.3
Dziękuję za podowiedzi,jeden sezon chyba zaryzykuję w tych skrzynkach,do zimowania przesadze lub zrobię małe sadzonki,chociaż szkoda dorosłej roślinki wyrzucić.
Maja-ja też mam już tyle roślin jak nigdy a i tak każda wizyta z miasta to jakiś kwiatek,bo ładny
-- 14 maja 2014, o 10:05 --
Dziękuję za podowiedzi,jeden sezon chyba zaryzykuję w tych skrzynkach,do zimowania przesadze lub zrobię małe sadzonki,chociaż szkoda dorosłej roślinki wyrzucić.
Maja-ja też mam już tyle roślin jak nigdy a i tak każda wizyta z miasta to jakiś kwiatek,bo ładny
-- 14 maja 2014, o 10:05 --
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Madzia zrobi test w tym roku i będziemy wiedzieć na przyszłość
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Dokładnie Moniu,czekamy na relacje
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Ależ masz cudne surfinie, szczególnie żółta mnie urzekła, u nas nie widziałam
-
- 100p
- Od: 21 mar 2014, o 12:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Madziulka :) Piękne surfinie , musze koniecznie Cie odwiedzić i zobaczyć na zywo Twoje cudenka ::) Jak dobrze mamy to Forum :0 przynajmiej wiemy co w drugim końcu ulicy kwitnie buziaki :)
Zielony zakątek Asi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=77283" onclick="window.open(this.href);return false;
- maja79
Hej Asiu w końcu jesteś
Konicznie zapraszam zrobisz przegląd moich ślicznotek Dobrze,że mam Ciebie blisko,by najmniej ma mi kto teraz pomagać Czapeczki z Fuksji możesz juz zdjąć to już trzy tygodnie Będą piękniutkie
Prosimy o wąteczek
Trzynastka cieszę się,że Ci się podoba,ja też jestem pod jej urokiem
Konicznie zapraszam zrobisz przegląd moich ślicznotek Dobrze,że mam Ciebie blisko,by najmniej ma mi kto teraz pomagać Czapeczki z Fuksji możesz juz zdjąć to już trzy tygodnie Będą piękniutkie
Prosimy o wąteczek
Trzynastka cieszę się,że Ci się podoba,ja też jestem pod jej urokiem
- black88lady
- 50p
- Od: 24 mar 2014, o 17:57
Witam serdecznie
Od niedawna goszczę na forum i przyznam że bardzo mi się podoba Od jakiegoś czasu mam hopla na punkcie kwiatów istne szaleństwo mnie ogarnia jak zaczynam wysiew nasion Najchętniej to chciałabym mieć wszystko niestety mam ograniczone miejsce. Fakt że mam taras dosyć spory ale jest niezadaszony i deszcz by mi wszystko zniszczył i jak patrzę na twoją werandę pięknie ukwieconą to Ci strasznie zazdroszczę i jestem pod ogromnym wrażeniem że wszystko tak pięknie Tobie kwitnie Szczere gratulacje
Od niedawna goszczę na forum i przyznam że bardzo mi się podoba Od jakiegoś czasu mam hopla na punkcie kwiatów istne szaleństwo mnie ogarnia jak zaczynam wysiew nasion Najchętniej to chciałabym mieć wszystko niestety mam ograniczone miejsce. Fakt że mam taras dosyć spory ale jest niezadaszony i deszcz by mi wszystko zniszczył i jak patrzę na twoją werandę pięknie ukwieconą to Ci strasznie zazdroszczę i jestem pod ogromnym wrażeniem że wszystko tak pięknie Tobie kwitnie Szczere gratulacje
Pozdrawiam Sylwia
-
- 100p
- Od: 21 mar 2014, o 12:32
Majeczko Fuksje od Ciebie chyba sie przyjęły A jak będę miała chwilkę to na pewno wpade do Ciebie na kawusie Dzisiaj trosze poprzesadzałam moje roślinki- a nazbierało sie tego A Twoja weranda z dnia na dzień
co raz bardziej ukwiecona
co raz bardziej ukwiecona
Zielony zakątek Asi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=77283" onclick="window.open(this.href);return false;
- maja79
Sylwia witam Cię kochana niezmiernie,troszkę się zarumieniłam dziewczynki
Staram się pokazać to wszystko co i mnie się podoba. Koniecznie musisz zrobić sobie zadaszenie na taras nie będziesz miała wtedy takich przykrych widoków .Wspaniale jest patrzeć jak wszystko tętni życiem
Asiu sąsiadeczko ...; jak będę miała czas ; ??? ja się z Tobą policzę
Zaraz wyruszamy do Kostrzyna z córcią do ortodonty,więc chowaj się,bo będę koło Ciebie przejeżdżała
Czekam z utęsknieniem Cieszę się,że Fuksje się przyjęły...powsadzaj je w większe doniczki
Staram się pokazać to wszystko co i mnie się podoba. Koniecznie musisz zrobić sobie zadaszenie na taras nie będziesz miała wtedy takich przykrych widoków .Wspaniale jest patrzeć jak wszystko tętni życiem
Asiu sąsiadeczko ...; jak będę miała czas ; ??? ja się z Tobą policzę
Zaraz wyruszamy do Kostrzyna z córcią do ortodonty,więc chowaj się,bo będę koło Ciebie przejeżdżała
Czekam z utęsknieniem Cieszę się,że Fuksje się przyjęły...powsadzaj je w większe doniczki
- maja79
Witam Was niedzielnym popołudniem
Pogoda cudowna,więc skorzystałam z okazji i popstrykałam kilka foteczek żeby nam było troszkę
przyjemniej. Rączka,jeszcze boli po operacji,zaczęłam rehabilitację,bo inaczej nie wrócę do formy
Powiem szczerze,juz mam dość tej niemocy
Chciałabym,już wrócić do normalności ,do pracy,bez której szaleje
Jeszcze na jutro wezwał mnie szanowny Pan Zus miesiąc po operacji ja nadal
jestem w niedyspozycji,nawet nie wiem ja mam się tam zachować w życiu nie chorowałam i nie miałam z czymś takim do czynienia . Słyszałam różne opinie
Ja tu gadu,gadu,a foteczki czekają
Surfinki podskoczyły w ostatnim czasie ciepełko im służy Oby tak dalej
Begonki marzenie wprost cudowne,dzieliłam sama moje bulwy,więc jestem z nich stokroć bardziej dumna .
Na koniec jedna z moich najnowszych Fuksji Autumale
listki ma cudowne,na kwiatki czekam z utęsknieniem ,
powoli zaczyna się Fuksjowe szaleństwo
Pozdrawiam Was kochani moi bardzo serdecznie trzymajcie za mnie jutro kciuki
Pogoda cudowna,więc skorzystałam z okazji i popstrykałam kilka foteczek żeby nam było troszkę
przyjemniej. Rączka,jeszcze boli po operacji,zaczęłam rehabilitację,bo inaczej nie wrócę do formy
Powiem szczerze,juz mam dość tej niemocy
Chciałabym,już wrócić do normalności ,do pracy,bez której szaleje
Jeszcze na jutro wezwał mnie szanowny Pan Zus miesiąc po operacji ja nadal
jestem w niedyspozycji,nawet nie wiem ja mam się tam zachować w życiu nie chorowałam i nie miałam z czymś takim do czynienia . Słyszałam różne opinie
Ja tu gadu,gadu,a foteczki czekają
Surfinki podskoczyły w ostatnim czasie ciepełko im służy Oby tak dalej
Begonki marzenie wprost cudowne,dzieliłam sama moje bulwy,więc jestem z nich stokroć bardziej dumna .
Na koniec jedna z moich najnowszych Fuksji Autumale
listki ma cudowne,na kwiatki czekam z utęsknieniem ,
powoli zaczyna się Fuksjowe szaleństwo
Pozdrawiam Was kochani moi bardzo serdecznie trzymajcie za mnie jutro kciuki
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Ale pięknie kwiatowo surfinie bardzo lubię szczególnie ten ciemny kolor na fuksje poczekam z tobą
- maja79
trzynastka kochana ja też uwielbiam Surfinie,szczególnie ich zapach.
Super ,że będziemy razem śledziły Fuksiajki
Super ,że będziemy razem śledziły Fuksiajki
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Majeczko trzymam kciuki za wizytę w ZUS'ie Będzie dobrze
Hm, czemu ja nie mam surfinii
Hm, czemu ja nie mam surfinii
Pozdrawiam, Monika